Na ez megint esik, epdig ma egész jól teljesít a piac.
Egy hét múlva kiderül valójában tényleg a gyorsjelentés maitt esik-e.
Na ez megint esik, epdig ma egész jól teljesít a piac.
Egy hét múlva kiderül valójában tényleg a gyorsjelentés maitt esik-e.
Gyorsjelentés? Reméljük a maiak nem benfentesek és azért dobják mert már tudják a szart...
Nagyon lealázták ma, már majdnem 6% minusz.
Ma azért szépen lenyomták Usaban, eddig -4%.
Nem bánnám ha tényleg visszamenne még 2$-ig, ott tényleg lehetne venni hosszútávra.
Nemsokára gyorsjelentés, lehet ez már annak az előszele?
Nézd, ez a legnehezebb a tőzsdén, eldobni nagy bukóban, tiszta fejjel gondolkodni, én se az alján vettem a nokiát és szerintem nem is fogom tartani folyamatosan fél-egy évig, hanem ki be ugrálok majd, meg más papírban is. Az alját nehéz elkapni bárminek is, ahogy a tetejét is. 100-200% haszonra egy ültő helyben nem is számítok, phylaxiánál ezt megtanultam, a hosszú évek várakozása csak az időmet és a pénzemet vette el. 3 évig égettem el a pénzem, ráadásul USA piacon az a jó, hogy van választék, mibe szeretnél befektetni, magyar piacon nem volt alternatíva...
Na majd meglátjuk, én bizakodó vagyok!
persze, azt megtanultam lemaradni nem lehet semmiről. ezt egy életre megjegyeztem, csak ismerve magam, már mióta mondom, hogy nokiát kéne venni, 400 alatt sem tettem meg, mert akkor a phylt kellett volna dobni, - amit már csak azért sem akartam megtenni ennyi év után - pénzem meg nem volt... és mire lenne, addigra tuti nem 400 körül lesz, hanem a többszörösén... :)) (csak innen a tipp)
Na hallod, annak nagyon tudnák örülni, meg is lenne a phyles meg a face-es bukóm.
De azért van egy sejtésem, hogy addigra nem lesz 1500 Ft, főleg ha nem kezdik rögtön venni a két csúcs Lumiát.
Szerintem nem fogsz lekésni semmiről sem és ha igen, akkor is tőzsdén lehetőségek mindig lesznek!
Ha 10$-on lesz facebook majd veszel azt:)
februárban már 1500 felett lesz, mert addigra lenne pénzem vásárolni... úgyhogy aki nokiát akar, az most vegyen :))
két hete 600-nál vacakol a béta-n
ez látszólag erős viselkedés a nasdaq folyamatos esése mellett
az elhibázott vételi pakkom felét azóta is tartom, a másik felét jóval magasabban rég kidobtam, kb. nullában.
Az egész elhibázott pakkon jó lenne nyerőt fogni, de ahhoz a meglévő fél pakkot min. 2.5 euron kéne zárnom. Talán meglesz....
naposon nem néz ki rosszul, csak valamikor megbolondul és esik v emelkedik mint a bolond 3-4 napig
Hát az még odébb van és igazából nincs is várakozás szerintem. Ez egy új készülék, új oprendszer, nem olyan mint az iphone.
inkább az első értékesítési adatokat várják
kgy sztem nem fontos, kb lehet tudni - közepesen szar megint
Gyorsjelentés is a nyakunkon van, reméljük nem lesz olyan rossz.
Ha ezek a telefonok bejönnek szép kis emelkedésnek leszünk tanúi.
Amúgy vettél Maci?:)
Nokia
A Nokia hamarosan bemutatja új okostelefonját. A csúcs- és középkategóriás Lumiák bemutatása után 2013 első negyedévében érkezik az új, kisebb és olcsóbb modell. A Lumia 510-es modell 4 colos kijelzővel rendelkezik majd és 150 dollárért lesz kapható.
A Nordea tartásról vételre minősítette fel a Nokia papírjait.
Azt írták ebben a cikkben hogy 6 milliárd EUR kp-ja van a cégnek, de mellette van 5,2 milliárd hitelállománya ami hamarosan lejár. Ez tényleg így van?
http://www.origo.hu/techbazis/20121005-kirugtak-a-nokia-okostelefonos-strategajat.html
"A Nokia számára rendkívül fontos lenne a Lumia telefonok sikere, ám egyelőre az okostelefonpiac jelentéktelen ötödik vagy hatodik szereplője. A cég, amely valaha a világ legnagyobb mobilgyártója volt az elmúlt 18 hónapban hárommilliárd eurónyi veszteséget halmozott fel."
azért ők is tudnak veszteséget produkálni... TP-t a céghez, elnöknek!!! :)))