Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nokia

Re: nincs cím

#562007 Roberrtto Előzmény: #561469

Na ez megint esik, epdig ma egész jól teljesít a piac.

Egy hét múlva kiderül valójában tényleg a gyorsjelentés maitt esik-e.

#561470 Roberrtto Előzmény: #561469

Gyorsjelentés? Reméljük a maiak nem benfentesek és azért dobják mert már tudják a szart...

Nagyon lealázták ma, már majdnem 6% minusz.

#561458 Roberrtto Előzmény: #561123

Ma azért szépen lenyomták Usaban, eddig -4%.

Nem bánnám ha tényleg visszamenne még 2$-ig, ott tényleg lehetne venni hosszútávra.

Nemsokára gyorsjelentés, lehet ez már annak az előszele?

#561244 Roberrtto Előzmény: #561242

Nézd, ez a legnehezebb a tőzsdén, eldobni nagy bukóban, tiszta fejjel gondolkodni, én se az alján vettem a nokiát és szerintem nem is fogom tartani folyamatosan fél-egy évig, hanem ki be ugrálok majd, meg más papírban is. Az alját nehéz elkapni bárminek is, ahogy a tetejét is. 100-200% haszonra egy ültő helyben nem is számítok, phylaxiánál ezt megtanultam, a hosszú évek várakozása csak az időmet és a pénzemet vette el. 3 évig égettem el a pénzem, ráadásul USA piacon az a jó, hogy van választék, mibe szeretnél befektetni, magyar piacon nem volt alternatíva...

Na majd meglátjuk, én bizakodó vagyok!

#561242 Zotya32 Előzmény: #561236

persze, azt megtanultam lemaradni nem lehet semmiről. ezt egy életre megjegyeztem, csak ismerve magam, már mióta mondom, hogy nokiát kéne venni, 400 alatt sem tettem meg, mert akkor a phylt kellett volna dobni, - amit már csak azért sem akartam megtenni ennyi év után - pénzem meg nem volt... és mire lenne, addigra tuti nem 400 körül lesz, hanem a többszörösén... :)) (csak innen a tipp)

#561236 Roberrtto Előzmény: #561210

Na hallod, annak nagyon tudnák örülni, meg is lenne a phyles meg a face-es bukóm.

De azért van egy sejtésem, hogy addigra nem lesz 1500 Ft, főleg ha nem kezdik rögtön venni a két csúcs Lumiát.

Szerintem nem fogsz lekésni semmiről sem és ha igen, akkor is tőzsdén lehetőségek mindig lesznek!

Ha 10$-on lesz facebook majd veszel azt:)

#561210 Zotya32 Előzmény: #561123

februárban már 1500 felett lesz, mert addigra lenne pénzem vásárolni... úgyhogy aki nokiát akar, az most vegyen :))

#561123 macika Előzmény: #561113

két hete 600-nál vacakol a béta-n

ez látszólag erős viselkedés a nasdaq folyamatos esése mellett

#561113 rbbj11 Előzmény: #561107

az elhibázott vételi pakkom felét azóta is tartom, a másik felét jóval magasabban rég kidobtam, kb. nullában.

Az egész elhibázott pakkon jó lenne nyerőt fogni, de ahhoz a meglévő fél pakkot min. 2.5 euron kéne zárnom. Talán meglesz....

#561107 macika Előzmény: #561102

naposon nem néz ki rosszul, csak valamikor megbolondul és esik v emelkedik mint a bolond 3-4 napig

#561102 Roberrtto Előzmény: #561099

Hát az még odébb van és igazából nincs is várakozás szerintem. Ez egy új készülék, új oprendszer, nem olyan mint az iphone.

#561099 macika Előzmény: #561089

inkább az első értékesítési adatokat várják

kgy sztem nem fontos, kb lehet tudni - közepesen szar megint

#561089 Roberrtto Előzmény: #561035

Gyorsjelentés is a nyakunkon van, reméljük nem lesz olyan rossz.

Ha ezek a telefonok bejönnek szép kis emelkedésnek leszünk tanúi.

Amúgy vettél Maci?:)

#561035 macika Előzmény: #560181

Nokia

A Nokia hamarosan bemutatja új okostelefonját. A csúcs- és középkategóriás Lumiák bemutatása után 2013 első negyedévében érkezik az új, kisebb és olcsóbb modell. A Lumia 510-es modell 4 colos kijelzővel rendelkezik majd és 150 dollárért lesz kapható.

A Nordea tartásról vételre minősítette fel a Nokia papírjait.

#560181 Janicroft Előzmény: #559682

Azt írták ebben a cikkben hogy 6 milliárd EUR kp-ja van a cégnek, de mellette van 5,2 milliárd hitelállománya ami hamarosan lejár. Ez tényleg így van?

#560053 Zotya32 Előzmény: #559693

http://www.origo.hu/techbazis/20121005-kirugtak-a-nokia-okostelefonos-strategajat.html

"A Nokia számára rendkívül fontos lenne a Lumia telefonok sikere, ám egyelőre az okostelefonpiac jelentéktelen ötödik vagy hatodik szereplője. A cég, amely valaha a világ legnagyobb mobilgyártója volt az elmúlt 18 hónapban hárommilliárd eurónyi veszteséget halmozott fel."

azért ők is tudnak veszteséget produkálni... TP-t a céghez, elnöknek!!! :)))