A gázolaj traktorba való, én nem térek meg.. :-)
Én nem ezt hallom....persze lehet leharcolt példányok, de akkor is több belőlük a hibás, mint egyéb típusokból...
egyik ismerősöm, szalonos megane 1,9 cdi-je, a szeme láttára forgott szét....kulcs kivéve, motor max fordulaton pörög....mondjuk ez nem csak renaultnál fordulhat elő, minden dieselnél, sajna...
dieselesek, erre nem árt felkészülni, megóvhatjuk vele a motort!
ami a legmeglepőbb,hogy a mazda, 4 darabbal képviselteti magát ebben a 32 darabos mezőnnyel biró motorhibás diesel versenyben:)
de ez nem reprezentativ,ahogyan mindig mondani szokták ugye:)
pedig franciába renault a legjobb,dieselben vsz.
peugeot ugy ahogy van kuka.Zsir uj van családban dieselben ,már xar.
citrost is ismerek,c4,c5 zsir szalon autokat is dieselben,rengeteg gondjuk volt velük.
renaultnál eleinte 1.5dci-k xarok voltak szinte minden loerőben,főleg a 110 lovas,110lovasban magyar szalont tudok garanciális motorcserést többet is.
De itt magyar szalon dieselekről annyira rosszat nemtok mondani,pedig ismerek néhányat-az 1.9dci kifejezetten jó motor vsz.
Hozzáteszem nemvok franciapárti:)
Idő: nekem 3 nap volt, 1 ki, 1 megvenni, 1 haza. 2 emberrel. Tuti vételre lehet olcsóbban vonattal.
Utazás: Üzemanyagköltséget tudsz számolni, én innen 900 km-re vettem a kocsit, oda motorral mentem, az 5.5-öt, a kocsi hazafelé 6.8-at evett.
Szállás: Én kempingeztem 2 éjjelt, tán 15 eur volt kettőnknek/nap.
Költség az 5 napos rendszám még (80Eur), itthon a műszaki (45E), forgalmi, rsz, (23E), meg ha vmit csinálni kell rajta. Én megejtettem egy kötelező szervizt, egy fékbetét csaerét, meg egy kis lakatolást. Ja, meg később akksicserét.
Regisztrációs díjat kalkulálj.
talán igen.Nem tudom,
de nem irigyellek ebben a vételben,ettől a diesel kategoriátol vsz jelenleg mindent könnyebb venni,még EVO M.Lancert is,kis benzinest meg pláne-azt még találni udvarból kevés km-el első tulajtól.
én ugy jártam,hogy itt is néztem,ott is néztem-aztán szalonban vettem meg ezt a kategoriát,mert nem tudtam megalkudni a problémákkal-
hogy nincs szervizkönyv,km óra visszatekert,agyon karcolt auto,kopott kormány,lógó kartámasztető,agyonpadkázott disztárcsa,rozsdás fékpofák,kavics a lámpán,ablakon,azonnal vezérműszij és minden csere,koszos ülés,kopott pedálok,behányt elektromos ablak,nem működő hátsó ablaktörlő-és mind ez makulátlan 100ezres diesel kombiknál,amelynél sok a flotta szutyok is.
tudod, hogy banki visszavett.. :)
most már a NAV is játszik...
azt tudom. A járulékos költségek és idő mennyi?
Szállás, utazás, egyéb kinti költség?
renault 9 db
citroen 0 db
opel 3 db
köszi ezt nem is tudtam.. (mármint) az ilyen megközelítést...
de a citrom meg elektronikusan labilis..
Használtautó megbízhatósági listákon is a renault vezet...
Mindent ki tudsz számolni, van regadó kalkulátor.
Én most a kis terepjárókat nézegetem, a Pajero Pinin a legbegyerébb, az a super SEL ECT váltó nagyon ász. Ez tetszik, de csak menjen még lejjebb az ára.. :-)
Tessék:
Itthon vegyél, márka szervizből, használt, jó állapotút...
Érdemes lenne megtudni, hogy pl vezérlést, Szíj, görgők, stb, mikor kell a kiszemelt típusnál cserélni, mert ha 140e km-nél, akkor pont Te leszel aki megcsináltatja...csak példa volt....
renault motorok rosszak, inkább citrom, szerintem..
nézd meg a használt autón....úgy keress,
márka: mindegy
tipus: mindegy
évjáratot oda teszed, ahova akarod,az állapotot motorhibásra állítsd, a zöme renault diesel lesz.
meg még nem is csináltam ilyet.
Kitutazni, csalódni, ha már kinnt vagyok valamit mégiscsak behozni, stb..
gondolkodom azon, hogy kinntről hozom be. Ha nem török az autóscég akkor jó esélyem van, hogy valódi km- van benne.
szerinted?
illuzio lesz ebből:)
ebben a kategoriában nem veszel valós 100ezer km alattit
-illetve veszel murváról,szervizkönyv nélkülit,ha jó,ami visszatekert.
Sajnos diesel ügyben ez a használtauto képlet.Nagyon nehéz dolgod lesz.
Valós 100ezerrel nem tesz le magánszemély diesel autot,ennek az esélye,még az általad emlitett 2 márkánál sem nagy,sőt szinte semmi.
én tettem le 52.000km-el is dieselt,amit én hoztam ki szalonból,de előtte jól meg bukfenceltettem-és miután megnézték törve,úgy csaptak le rá,mint gyöngytyúk a bizonyosra,aki megvette(ugyan már nem tőlem)....mivel előtte csak 25-öt nézett meg kintről hozott 70ezer km-est,melyről mindig kiderült vhogy 2telefon után,hogy bizony 250-300ezer van benne 2-3 évesen is.
Sziasztok,
renault grand scenic vagy Citroen c4 grand picassot keresek. 2008 utáni, dizel, valós 100 ekm alatti futásteljesítménnyel.
ha valaki tud ilyen priviben is jöhet...
KÖszi.
Ezt tanultam...régen én is szervízbe hordtam az autóimat, idő hiányában nem tudtam én javítani...
Aztán 1 x elromlott az autómon a vízpumpa...szerviz 290e ft-ért csinálta volna..
merci alkatrész boltban, 90e ft-ért tudtam volna venni vízpumpát, aztán az ebay-ről rendeltem egyet, 29e ft volt..kicseréltem én itthon.....azért nem mindegy, mennyit fizet ki az ember, 1-1 szerviz alkalmával....
Arról nem is beszélve, hogy senki nem csinálja meg olyan lelkiismeretesen mint saját magának az ember....
ügyes vagy..jó hobby...kár,hogy én utálok ilyeneket..szerelni..lakást festeni felújítani..
fazonra tetszik, kényelmes, jól vezethető, de szerelem az nem lesz..)))