Mit tegyek, eszembe juttattak. Érezd magad megtisztelve. :)
Mit tegyek, eszembe juttattak. Érezd magad megtisztelve. :)
A "permetezőket" nem zavarja, hogy saját magukat, családjukat, és kutyájukat is permetezik? Jet stream megvolt földrajz órán?
ha jól tudom -48C° felett alakul ki (srác koromban -72C°ot olvastam).ha alacsonyabban van ez a hőmérséklet akkor több kondenzcsík van..mert már a fel és leszálló gépek is húzzák nem csak a magasan átrepülők.. ha repülő belerepül egy melegebb levegőbe akkor megszünik..amikor megint hideg akkor folytatódik..sokan ezt is permetezésnek nézik..
de ha egy 2 hajtóműves repülő 4 vagy 5 csíkot húz azért az furcsa.. és vannak bizonyítékok bőven..
kb 5 napja vagy 20at megszámoltam..le is fényképeztem..majd lehet felrakom.. amúgy is van egy érdekes kondezcsíkom.. kis kőr alakú.. a mezőkövesdi reptér környékén fényképeztem..kb 50m-es kőr..repülő nem tud ilyet..
na látom már kezdek neked hiányozni ismét,elvonási tüneteid vannak:)
Tegnap láttam repülőket. Alig húztak csíkot, nagyon gyorsan eltűnt utánuk. Némelyik meg megmarad. Van ami 1 rövidet húz (ez nagyon ritka) a legtöbbjük duplát. Van ami dupla bodrosat. Nappal keveset látni. Reggel 6 kor vmelyik nap egyszerre 9-et.
"Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! "
a tények nemzavarnak? kicsit más..
Kedvenc összeesküvésem a permetező repülők! Rohadt jó! Mi jön utána? A közvilágítás szándékos népirtás, mert ionizálja a levegőt és ezzel rákot okoz? :D
Nem vagyok én Sumér harcos, hogy mindent benyeljek. :)
:) kiszúrtad?
ez egy gyümölcsevő denevér jó nagyok..láttam kb 1m-es fesztávút
Hogyne. Elég nagy késekkel dolgoznak arrafelé...
http://www.revolutionbox.org/Thread-Peruvian-Army-Captures-Chupacabra
A világ tele van idiótákkal. :)
vagyok:)
csak irogatni nem irogattam annyit.
nos,Erdőbénye?nekem ez igy még messze van-még 1 hónap.
kb.1héttel előtte pontosan tudom:)
Nagyon eltűntél, nigger! Bényére jössz, vagy marad anyu szoknyája? :-)
lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto
Játék a tér-Magyar dokumentumfilm 37perc
A dokumentumfilm az 1958 és 1968 között épült Lottóházak keletkezéstörténetébe enged bepillantást. A filmben bemutatott épületek elsősorban a mai napig ott élő eredeti nyertesek elbeszélései alapján lettek kiválasztva. Egy-egy nyertes visszaemlékezéséből izgalmas életút bontakozik ki, hiszen sokan közülük mind a két világháborút, majd az azt követő államosítást is saját bőrükön tapasztalták meg. A kiválasztott házak mindegyikéhez sikerült archív fotó és mozgóképanyagot találni. Ezen dokumentumok alapján sok mindenre következtethetünk, számos dolog azonban így is rejtve marad, hiszen csupán az adatokból levont következtetések, általánosítások nyomán férkőzhetünk közel a múlthoz.
sehogy..mert ez szerszámokba való...oroszok harapni akartak a gyémántüzletből..gondolom megegyeztek az ipari gyémántpiacot átadják pajeszosok....ezer évre lefedi a piacot.
Ne mindig a pénzen járjon az eszed, gyere át a Bénye topikba jelentkezni! :-)
http://index.hu/tudomany/2012/09/17/3000_evre_eleg_szuperkemeny_gyemantot_talaltak_sziberiaban/
Megnézném az antwerpeni gyémántkereskedők hogyan lógatják az orrukat a hír hallatán...!
Ez is bizonyíték,hogy a norvégiai lottó nem csalás.
Remek reklám.
De álljon itt egy másik példa is:
(MTI) - Sorscsapások sorozata sújt egy 77 éves kanadai férfit, aki három éve 16,9 millió dollárt (3,4 milliárd forintot) nyert lottón.
A montreali Lucien Nault szerint jobb lett volna, ha nem nyer semmit, mivel több tragédia összefügg a hirtelen gazdagsággal. A férfi hatalmas összeget ajándékozott fiának, aki a pénzből egyebek közt impozáns úszómedencét építtetett felségével otthonában. A munka egész nyáron eltartott, és mikor végre kész lett a medence, bulival ünnepelték meg.
Pár nappal később a feleség - a lottónyertes menye - belefulladt a vízbe. Alig temették el, özvegyét - a lottónyertes fiát - halálra gázolta egy autó, miközben a férfi a kutyája után szaladt.
A fiú egyébként hiába kapott nagy vagyont apjától, még többre vágyott. Amikor megtudta, hogy apja a szomszédait is megajándékozta 5 millió dollárral, éktelen haragra gerjedt, és pert indított négy szomszéd ellen visszakövetelve a pénzt azzal érvelve, hogy apját manipulálták. Ugyanígy perelte egy nagybátyját, akinek 1,3 millió dollárt adott az apja - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.
A nyertest mindezek tetejébe röpke hónapokkal azután, hogy megütötte a főnyereményt, elhagyta a felesége. A férfi most egy idősotthonban éldegél - ahogy sok "lottóvesztes" is.
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/pillanatok-alatt-nyertek-a-blikk-bumm-mal-2110427
"Munkából tartottam hazafelé, amikor egy benzinkútnál megvettem a lapot, a matricát viszont csak otthon téptem fel, nem is reméltem, hogy ilyen szerencsés vagyok – mesélte Szűrszabó Zoltán, akinek legnagyobb nyereményeink egyikét, egy ötszázezer forintos Neckermann-utalványt sikerült szakítania. – A ceglédi fiatalember az utazási csekket már másnap örömtől és izgalomtól remegő kezébe vehette, gondolatban pedig azonnal el is költötte: – Télen síelni megyek a barátokkal, nyárra pedig egy tengerparti utazásra teszek félre belőle. "
Ebből már nem mész sehová....
http://www.globalfx.hu.upcbusiness.hu/phpnew/links/ecoview.php?lang=hu&type=1&id=2012-09-26 12:47:12