Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#557479 hosszhuszár Előzmény: #557474

Apai nagymamám, faterja, állítólag az vót....:))), és tudod, zsidó roma keverék, a legrosszabb, és a legszebb is:)),

no meg a piacról élünk mi is..))

#557458 KawaBazsy Előzmény: #557447

"Ha valóban magyarországi, és végig szakszervizben szervizelték, nyitott könyv lesz."

AZt ne feledd, h szervizkönyvet könnyű hamisítani, a szervizbe is elmehetsz kérdezősködni.. Kint Angliában ez a kevésbé fontos, a full service history az azt jelenti, h az ÖSSZES szlát elteszik, s odaadják eladáskor, azt nehezebb hamisítani.. a Buell-hez 3.5 éves kora ellenére elég vastag paksamétát kaptam.. :-)

#557456 KawaBazsy Előzmény: #557447

Hmm. A műszerfal, kormány, váltó így képről nem tűnik kopottnak, nézd meg, nem e bőrözték át. Olyan szempontból viszont lehet jobb választás az ilyen egyedibb autó, h ezek nem szoktak cégesek meg taxik lenni, s a gazdájuk jobban vigyáz általában rá, nem ezeket használják igavonónak (ezért is esküszöm a kabriókra). Az ülést nem látom kikopva, de van rajta 1-2 repedés, törés, nagyon elkelt volna neki a bőrápoló. Ez a lukacsos bőr könnyebben el is szakad, kárpitoztattam már ilyet át.. A Touareg ülései 246-al makulátlanok voltak, de az sztem prémiumabb bőr. Az viszont biztos h keményen alkudnék ebből az árból..

#557447 hosszhuszár Előzmény: #557419

90 lovas tdi, nem tudom, mikori az utolsó szerviz bejegyzés.

elkértem az alvázszámot, már el is küldtem, talán holnapra megvan az eredmény.

Ha valóban magyarországi, és végig szakszervizben szervizelték, nyitott könyv lesz.

Győrben van, eddig csak emailben, ill. telefonon értekeztünk.

elküldöm priviben az autó linkjét, nézd már meg légyszi, több szem, többet lát.,

köszönöm.

#557419 KawaBazsy Előzmény: #557407

Motor terén annál tartósabb, minél korábbi. Tehát a legjobb az első szériás, 90 lovas, ez volt anno az egyik első, direktbefecsis diesel motor. Volt később ennek 110, ill 115 lovas kivitele is (piros i, ill di a "T" után), ezek már variálható turbósak. Utána jött a PD tdi sorozat, ez volt 100 ill 130 lóval, majd később, amikor a 140 lovas 16v megjelent, akkor csináltak a 130-asból 105-öst.

Sógor Passatját tavaly vettük 186 ezerrel, most tán 220 van benne, 130 lovas Pdtdi, nincs vele gond egyelőre. A PD elemekkel van vmi, h a rezgéstől lelazulhatnak, vagy mi, autószerelő haver is mondta, de sógor szerint nem gond. Azt nagyon nézd meg, h télleg 240 legyen az a kilométer, a Mazdámat ennyivel adtam el, s gyári volt, minimális kopásokkal, Sumér is megmondja. Ha bizonytalan vagy szólj, ránézhetek én is, úgyis itt van az olajad. Monnyuk pont azon gondolkoztam, h olyan közel laksz, h ha nem akarsz direkt menni a VFR-el, akkor bringával vinném át.. :-)

#557407 hosszhuszár Előzmény: #557404

Köszi.

Szerkezetileg érdekelt, vw-ben nem vagyok otthon....de mindenhol azt olvasom, az 1,9 tdi, jó motor.

240e km van benne, 200e-ig vezetett sz.könyves, magyarországi...

nem szerelem, de jó a forma szerintem, egy bizonyos rétegnek...kicsinosítom, amig nem megy el használjuk.

A fogyasztása állítólag 5-7 liter, és beveszi a régi go-t is...

#557404 KawaBazsy Előzmény: #557402

Nézd, az erőforrást ismered, az golyóálló, csak ne legyen benne nagyon sok km. A kocsi alapja a Golf, tehát ok, viszont a formájának semmi praktikus előnye nincs, s a kasztni alkatrészek is ritkábbak, nehezebben beszerezhetőek bontóban. Tehát ha direkt az egyedi forma a cél, s a leendő tulaj pontosan tudja h ez többe kerülhet, akkor miért ne..

#557094 Amatoregy Előzmény: #556775

te irogatsz itten... ?

Hát nem is vennétek autót 2000-es evjarat felett...

akkor meg mit siessek?

:PPP

#556806 hosszhuszár Előzmény: #556758

Szerinted!

sokan teszik ezt, főleg idősebb szakik,( fiatalok olajpumpát cserének, rögtön) m.o csere előtt.

10-15 perc járatás, utána olaj le, friss olaj bele....

működik, csak az orrodat nem tisticsa..)))

#556776 hosszhuszár Előzmény: #556764

pedig van 1-2, 6-7 éves autó, amikben, nincs még 80e km sem, és nem annyi az áruk, mint a 2 éves, 60e km-t futottaknak......és ugyan olyan jó, mint a 2 éves.....

Ha szervizkönyves, még tisztán is látod az előéletét....