orulok. En meg nagyobbra cserelnem a motort. A jetta es a passat egyforma. Magas targyak nem fernek bele es locsi a nyilasa.
orulok. En meg nagyobbra cserelnem a motort. A jetta es a passat egyforma. Magas targyak nem fernek bele es locsi a nyilasa.
Gyere bényére:) Hozzád közelebb van, mint hozzám:)
Jó ám a Jetta, amit vettünk, nagyon pipec. Asszonyka használja, nekem maradt a 405-ös:)
nejem corsaja varosban 8-9 liter, orszaguton 5.5-6 liter. Es 500 km megallitja..
nejem corsaja varosban 8-9 liter, orszaguton 5.5-6 liter. Es 500 km megallitja.
az elso ketto nem rossz. A seat igen, egy octavia kombi ibereli. A fogyasztasban szamoltam a tobblettel. A hato tavrol meg annyit, hogy 400 km utan ugyis meg alssz pihenni.
De kicsi a hatótáv, pótkerék tartállyal.... mondjuk arra kell túrázni ahol van lpg töltő állomás
És a gáz, +10% fogyasztás, kb.
sharan?
galaxy?
Ez rosszul pakolható?
Akkor először pakolni kell mögtanulni, kolléga!:))
Amiket felsoroltam az előbb, azok mind nagyok, opel combo lehet kicsi, de a ford connect?
Nekem ilyen autóm lett volna amikor vásároztam, a rózsadombon veszek telket, nem a 16. kerületben:))
a gyariban is ott van.
Az elmult 25 evben egyszer se volt defekt. Ha vennek heti 1 lenne...
a toledo ugyanolyan rosszul pakolhato mint a passat. Touran kicsi a csomgter, zafira rosszul varialhato. Ami kesobb felsoroltal azok kicsik. Turazas alatt müut ertendo...
Az utolag gázosított autónál vedd figyelembe a gáztartály elhelyezését is. Lehet pótkeréktartóba, de az kisebb, v pedig a csomagteret csökkenti..
a toledo ugyanolyan rosszul pakolhato mint a passat. Touran kicsi a csomgter, zafira rosszul varialhato. Ami kesobb felsoroltal azok kicsik. Turazas alatt müut ertendo..
a toledo ugyanolyan rosszul pakolhato mint a passat. Touran kicsi a csomgter, zafira rosszul varialhato. Ami kesobb felsoroltal azok kicsik. Turazas alatt müut ertendo.
nissan note, ford connect,
VOLKSWAGEN CADDY
OPEL COMBO
HONDA FR-V
szitrjent, renyót nem vennék....
vw touran, opel zafira, vw sharan, seat toledo, stb...
Bakiba nem rég vett egy egy orladot, az hosszabb mint a passat?
nalam vegtelen. 2.2 -t gondoltam. Ne legyen sokkal nagyobb mint a passat mert akkor nyitva kell hagyni az ajtot.
Mennyi a keret?