Hagyjuk minél előbb ejakulálni a piacot az Egonos 17800 as tickre! Minek tamponáljunk? Hadd legyen meg az akarata. Ámen. :)
Hagyjuk minél előbb ejakulálni a piacot az Egonos 17800 as tickre! Minek tamponáljunk? Hadd legyen meg az akarata. Ámen. :)
megnéztem régióhoz képest a buxot, lengyeleket bő 20%al teljesítjük felül 3hónap alatt, de egész régióban is mi vagyunk a legmagasabban... Én már semmit nem értek...
Usákok ma is eljátszották a hattyú halálát csak elfelejtettek megdögleni....ennek örömére holnap mehetünk ismét fel.
Én a héten vszeg csak gondolathatizok már mert reálban elég rosszul állok...
uhhh akkor Te is körbecumizod a piacot, 3nap alatt a kis számlámról egy vagyont vitt el hati odavissza stopokkal... Én 900alatt stoppolódtam ki egy longból... amiből short lett :D TA az TA, csak kereskedési időn kívülit nem szeretem..
Ma kiszálltam a tegnapi záró longomból 900-nál. Utólag úgy tűnik kár volt. Most pihenek egy kicsit, mert mindig egy nappal korábban léptem poziba és a legrosszab helyen zártam.
Adatutáni felhúzásban mire visszakerültem és bevittem volna a módosított stoppot már az eredeti érvényesült. :(
kaszinó az usa... kezd teli lenni a .... a piaccal.
Én mondtam, nekem 500 pont a tűréshatár. Így a 16200 nem okozott gondot.
Csak közben megjárta 16200 as hegyeket... ez most kaszinó volt a részedről. Szerencséd volt és nem kaptál büntetést.
Látod, a reggeli 980-as shortot zártam 810-en. Nem sok, de több mint semmi. Mondtam, hiába jók a munkanélküli adatok, folyamatosan rengeteg, szerintem ez kezd sok lenni.
áááá alig stoppolódtak ki mostani esésben is, vagy megveszik, esetleg tartják. Én megnyitottam a shortom, még nem sok, de most begőzöltem kicsit...
szerintem nincs mindenki belongolódva.....a shortokat már tegnap -tegnapelőtt mindenki kiszórta...de újat meg nem mertek nyitni sokan.
nekem per pillanat semmi sincs..USA megint bohóckodik....lehet hogy 15900 - és 16400 között elleszünk egypár napot..
Olvasva más fórumokat, szinte mindenki be van longolódva. Rózsaszín köd fíling van, komoly esést már egy csomóan el se tudnak nagyon képzelni. Na ilyenkor szokott előbb utóbb jönni a -10 %, aztán figyeld meg a legnagyobb longkiabálókból lesz a legnagyobb világvége kiabálók..:)) PF-es bandán ilyenkor nagyon jókat szoktam mulatni..:))
Várd ki a végét. Egon szavaival élve a piac arra fog elindulni, amerre a legjobban fáj. Most sokan beshortoltak és ezért büntiből megint meg fogják csavargatni a töklámásaikat. Miután a shortosok is longolódnak az emelkedés okozta agymosástól, no majd akkor indul lefele. Erre mondjuk magamból kiindulva elég nagy esélyt látok. ;)
tegnap és ma is durván beadták záróban..., de a felkötés finomított gyertyán, szép zöld lett...
Szerinted láttuk a tetőt ? Esés indul szép lassan? Sok-sok nap után most lehetett látni valamiféle határozottságot az esésben.
shortot is zártam még 15845 ön..ez jó volt..short long megjátszva...
új taktika kell : ha felmegy valahová ahol a logot eladom..rögtön egy nagyobb darabszámmal kell eladni, tehát automatikusan indul onnantól a short.
Amíg nem törik 15700 környéke nem nyitok shortot,pár ezer ponttal eljátszottuk már ezt a "majdnem törünköt"aztán olyan pattant hogy nem győztem csodálkozni,nem azt mondom hogy most is ez lesz,de már unom ezt az állandó pipáztatást...
uccsó 30percben csúnyán taccsra tettek...