Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: G

#55650 redend Előzmény: #55645

Hagyjuk minél előbb ejakulálni a piacot az Egonos 17800 as tickre! Minek tamponáljunk? Hadd legyen meg az akarata. Ámen. :)

#55645 Kissherceg Előzmény: #55642

megnéztem régióhoz képest a buxot, lengyeleket bő 20%al teljesítjük felül 3hónap alatt, de egész régióban is mi vagyunk a legmagasabban... Én már semmit nem értek...

#55642 Waszeitung Előzmény: #55504

Usákok ma is eljátszották a hattyú halálát csak elfelejtettek megdögleni....ennek örömére holnap mehetünk ismét fel.

Én a héten vszeg csak gondolathatizok már mert reálban elég rosszul állok...

#55640 Kissherceg Előzmény: #55637

uhhh akkor Te is körbecumizod a piacot, 3nap alatt a kis számlámról egy vagyont vitt el hati odavissza stopokkal... Én 900alatt stoppolódtam ki egy longból... amiből short lett :D TA az TA, csak kereskedési időn kívülit nem szeretem..

#55637 Amatoregy Előzmény: #55628

Ma kiszálltam a tegnapi záró longomból 900-nál. Utólag úgy tűnik kár volt. Most pihenek egy kicsit, mert mindig egy nappal korábban léptem poziba és a legrosszab helyen zártam.

Adatutáni felhúzásban mire visszakerültem és bevittem volna a módosított stoppot már az eredeti érvényesült. :(

#55506 redend Előzmény: #55504

Csak közben megjárta 16200 as hegyeket... ez most kaszinó volt a részedről. Szerencséd volt és nem kaptál büntetést.

#55504 Ricsi Előzmény: #55402

Látod, a reggeli 980-as shortot zártam 810-en. Nem sok, de több mint semmi. Mondtam, hiába jók a munkanélküli adatok, folyamatosan rengeteg, szerintem ez kezd sok lenni.

#55485 Kissherceg Előzmény: #55459

áááá alig stoppolódtak ki mostani esésben is, vagy megveszik, esetleg tartják. Én megnyitottam a shortom, még nem sok, de most begőzöltem kicsit...

#55482 BudFox Előzmény: #55469

szerintem nincs mindenki belongolódva.....a shortokat már tegnap -tegnapelőtt mindenki kiszórta...de újat meg nem mertek nyitni sokan.

nekem per pillanat semmi sincs..USA megint bohóckodik....lehet hogy 15900 - és 16400 között elleszünk egypár napot..

#55469 TrogerBroker Előzmény: #55459

Olvasva más fórumokat, szinte mindenki be van longolódva. Rózsaszín köd fíling van, komoly esést már egy csomóan el se tudnak nagyon képzelni. Na ilyenkor szokott előbb utóbb jönni a -10 %, aztán figyeld meg a legnagyobb longkiabálókból lesz a legnagyobb világvége kiabálók..:)) PF-es bandán ilyenkor nagyon jókat szoktam mulatni..:))

#55459 redend Előzmény: #55444

Várd ki a végét. Egon szavaival élve a piac arra fog elindulni, amerre a legjobban fáj. Most sokan beshortoltak és ezért büntiből megint meg fogják csavargatni a töklámásaikat. Miután a shortosok is longolódnak az emelkedés okozta agymosástól, no majd akkor indul lefele. Erre mondjuk magamból kiindulva elég nagy esélyt látok. ;)

#55449 Kissherceg Előzmény: #55444

tegnap és ma is durván beadták záróban..., de a felkötés finomított gyertyán, szép zöld lett...

#55444 TrogerBroker Előzmény: #55435

Szerinted láttuk a tetőt ? Esés indul szép lassan? Sok-sok nap után most lehetett látni valamiféle határozottságot az esésben.

Re: nincs cím

#55442 BudFox Előzmény: #55432

shortot is zártam még 15845 ön..ez jó volt..short long megjátszva...

új taktika kell : ha felmegy valahová ahol a logot eladom..rögtön egy nagyobb darabszámmal kell eladni, tehát automatikusan indul onnantól a short.

#55439 Waszeitung Előzmény: #55415

Amíg nem törik 15700 környéke nem nyitok shortot,pár ezer ponttal eljátszottuk már ezt a "majdnem törünköt"aztán olyan pattant hogy nem győztem csodálkozni,nem azt mondom hogy most is ez lesz,de már unom ezt az állandó pipáztatást...