Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: nincs cím

#570517 Előzmény: #570508

Azt, amit az oldal alján használsz, ezt:

http://whos.amung.us/stats/iawq2ag8yg74/

Én nem írtam egyedi látogatószámról, azt írtam, hogy átlagosan mennyien vannak itt, ami ott van la és ami alapján elvileg te is dolgozol. A 200 regisztráció pedig inkább no comment, amikor az újak közül sokan az E-starba írnak. Ez már-már facebooki magasság, hogy egy site (m)értékét a felhasználószám határozza meg.

A 200 regisztrációt pedig nem egészen értem milyen szempontból írod, de egyetértek, szerintem is kevés.

Egyébként az utolsó augusztusi user a 2372-es számot viseli: http://www.stocklandyard.hu/user/profil/2372

a mostanáig utolsó regisztrált pedig a 2447-est: http://www.stocklandyard.hu/user/profil/2447

És szerintem a 2447-2372=75

Könnyed ujjgyakorlat szerint, totál véletlenszerűen nézve két másik hónapot: Február 1. első regisztráltja: 1996: http://www.stocklandyard.hu/user/profil/1996,

Március utolsója pedig 2072: http://www.stocklandyard.hu/user/profil/2072

2072-1996=76. És ez nem két hónap+6 nap, hanem egy február és egy március, ami még rövidebb időszak is.

Mellesleg ha a 2447-ből kivonom a 200-at, akkor abból a 2247-es: http://www.stocklandyard.hu/user/profil/2247 adódik, aki viszont áprilisban regisztrált.

De nyilván nálad más kimutatás van, én csak ennyit látok :)

#570508 Kissherceg Előzmény: #570506

napi 1200 egyedi látogató a minimum :) nem tudom mit írtál, de csak ennyivel cáfolom... :), augusztus óta 200 regisztráció történt.

Hát szóval, meg vagyok l…

Hát szóval, meg vagyok lepődve.

Anno azt írtam, talán ha három napig fog rám valaki emlékezni, aztán minden megy tovább, és ezt komolyan is gondoltam. De tévedtem. A valóság az, hogy számos topic, ami korábban pörgött, az nemhogy három napot, de adott esetben egyet sem bírt ki és már másnap sem született hozzászólás. A legmeglepőbb számomra az, hogy ezek gazdasági témájú topicok voltak. Valahogy azok, amiknek itt, ezen az oldalon kellene ON-nak lennie.

Megnéztem, hogy vajon jöttek-e vissza régi hozzászólók. Nem igazán láttam. Viszont feltűnt, hogy mennyien mentek el azalatt, mig én elmentem és hogy mennyien mentek át gyakorlatilag nulla posztolásba azóta, hogy nem jártam errefelé, és elég komoly számot kaptam, ami ha figyelembe veszem a korábbi aktivitásukat, akkor igen számottevő.

Ezen túlmenően döbbetenetesen alacsony színvonalat (chat--) láttam szinte az összes topicban, ami érdekelt korábban, és legnagyobb meglepetésemre, - az egy szem E-star nevű spammer forumon kívül - az összesben kevesebb volt a hozzászólás, mint ami adott esetben korábban pár nap alatt megesett errefelé, és azokból is számos olyan volt, amiben Netmaster postázta kizárólag (egyetlen válaszreakció nélkül!) magányosan a liberálkommunista agit propagandát.

A forgalmi adatok (oldal alja: http://whos.amung.us/stats/iawq2ag8yg74/) döbbenetes visszaesést mutatnak, a jellemző forgalom szeptemberben még a nyári(!) uborkaszezont sem érte el, októberben is csak addig-addig húzta fel magát, és közel a fele annak, ami a nyár elején volt. Ha figyelembeveszem, hogy egy másik, komplett tőzsdeforum (a tozsdeforum.hu) összes korábbi posztolója gyakorlatilag ideköltözött, akkor ez döbbenetes visszaesést jelent, ahogy az is, hogy ennek a forgalomnak immár a jó részét az E-star generálja szinte kizárólagosan: Összesen nem született annyi hozzászólás a többi topicban, mint az E-starban, de az általam figyelt ~30-40 topicban biztos, hogy tizedannyi sem, mert pár óra alatt az egészet át lehetett olvasni.

És nem volt benne semmi érdekes.

Hogy úgy mondjam, nem igazán érződik az, hogy javult volna a színvonal, vagy nőtt volna a VALÓS olvasottság. Ha nincs az egy-két napos vicces maximum userszám (október 23) akkor nevetségesen alacsony értékek adódnának a korábbi értékekhez képest - hiszen például a korábban állandó problémát okozó (apache hiba, ha még emlékeztek rá) 100 fős limitet mindössze négyszer, azaz négy alkalommal érte el a site októberben, egyebekben jellemzően jóval az alatt volt a forgalom.

Kissé megzuhant az egész. Mondjuk nem csodálom. Amit látok, az persze egyfajta kedélyes sörözéses hangulat, de pontosan azon a színvonalom, már nincsenek kommentek, saját vélemények, csak a korábbi szövegek bemondása, egyfajta kiábrándult unottság, amibe néha néha egyesek még megpróbálnak lelket önteni, de leginkább már nekik is elegük van belőle, mert azt érzik, hogy "minek". Tényleg nincsenek viták, nincs veszekedés, mert tényleg nincs semmi sem. Nyugodt állóvíz, ami semmit sem mos.

Ilyen forumból százezer van a neten, csak éppen több a téma és jobb a témákban a felhozatal. Azt álmomban nem hittem volna, hogy pusztán a Porfolio és az Inforádió olvasásával több információ birtokában leszek, mint ami itt előkerült, de azt végképp nem is tudtam volna elképzelni, hogy ezekkel kapcsolatban sincs semmiféle vélemény sem.

Úgyhogy kawabazsi kezdhet mást kitenyészteni a haverokkal, hogy majd az pörgesse ezt a haldokló forumot.

Én nem fogom.

Aki pedig arra, hogy azt írom neki, hogy "marhaságot írt" azzal reagál, hogy "akkor vonja meg az accountot, amikor csak akarja", az a törpediktátor, és még visszataszító is akkor, ha mindezt úgy csomagolja be, hogy én vagyok az "érzékeny", méghozzá a szó negatív értelmében. Pedig nem erről van szó, csak én nem bírom azt a fajta álszentséget, amit a liberálkommunizmus művel a világgal: Azt, hogy minden közösködést nem bíró egyén a liberalizmus nevében kíván hatalmat a kezébe kaparintani, hogy azzal élje ki frusztrációit.

Mert erről szól a liberálkommunizmus: arról, hogy mindenki diktátor lehessen a saját portáján, hogy ott parancsolgathasson és hogy ebben élje ki magát. És ez nem korlátozódik erre a site-ra, sőt még csak nem is igazán erre igaz. De példának tökéletes rá. Ha a "vezér" véleményét megkérdőjelezik, akkor példát kell statuálni.

Megmondom őszintén, hogy a Lúd-milla féle plasztikai műtét bemutató eseményen (10.23) - amin leginkább a szép nagyra plasztikázott orra tűnt fel -, mi az, ami ekkora érdeklődésre tarthatott számot 23.-án, azon kívül igazából semmi kérdés nem merült fel bennem, hogy mi is történt a forumon.

Erre nem számítottam. Sok mindenre számítottam, de arra, hogy ennyire hidegen hagyjon két hónap történése, ez álmomban sem jutott volna eszembe.

Hát ennyi. Számomra döbbenet, nektek öröm, hogy mindössze ennyivel összefoglaltam az eltelt időt.

Lehet kövezni.

#556295 Kissherceg Előzmény: #556293

Nézd ez a plusz mínuszos cuccnak meg a warnnak, visszaléptetésnek sincs értelme.

1. warn most is van, mert írok üzenetet

2. a user besorolás hozzászólás szám alapján van, értelmetlen a lefokozás

3. nem bántásiból írtam :)

#556293 Harlem Előzmény: #556287

Ja, lehet nem ér annyit...

Én pl ami nem érdekel nem olvasom, aki nem érdekel nem szólok hozzá.

Abból pedig nem élek meg, h másokat neveljek.

#556287 Harlem Előzmény: #556234

Lehetne warn és ranggal súlyozott népítélet / kiszavazás.

(Azért súlyozott, h kb. 4-5 haver újonc user szavazata legyen 1 VIP tag súlyával egál.)

Warn alatt limitált postolás, köv warn 1-el csökkenti a user rangot.

Utsó esetben (végső lefokozás) a fenti népítélet dönt, főnök végrehajt, stb.

#555958 rbbj11 Előzmény: #555947

ok, igazad van, de az az e-star topikcsoportba tartozik, van belőle vagy két tucat. Csak a többi épp nem aktív.

Akkor kijavítom magam: e-star topikcsoporton kívül sztem nem sok másik van a fórumon

Klónos topic. Még a fo…

#555947 zeeh_

Klónos topic.

Még a folyamat elejénél tartunk,meg lehetne akadályozni a lezüllesztést,de erről döntsön az, akinek döntenie kell. Véleményem elmondtam.

Re: Bajnai: az alacsonyabb kamatok miatt kell az IMF-hitel

#555945 zeeh_ Előzmény: #555936

Egyetlen?!

Inkább egyre több. Sajnos.

#555939 banyaiz Előzmény: #555915

Kellett neki kritizálni az IMF-et , eltűntették, mondtam neki, hogy ne forradalmárkodjon mert gondok lesznek és ez a TEK kevés ahhoz megvédje. :)

Jó lenne visszajönne, jókat lehetett vele vitatkozni. Nem volt rosszindulatú azt nem lehet rá mondani. Volt néhány beütése az igaz, de kinek nincs. Néha elég rendesen felidegesített, de csak átmeneti időre.

#555936 rbbj11 Előzmény: #555923

az a szenny topic. Miért ne lehetne egyetlen ilyen topic a fórumon?

#555929 Margaretta Előzmény: #555923

Én meg itt kezdtem és átlátogattam a PF-re is, ott is regisztráltam.

Aztán meg annyira örültem, hogy itt nincs az, ami a PF-en. Sőt, míg aktívabb voltam itt, sokszor rá is szóltam a PF-es stílusuakra, örömömre eredménnyel:)

Én is szeretném, ha megmaradnánk a normális keretek között.

El sem hiszem, hogy AT-t visszakívánom (bár már írtam neki én is, hogy nem szólok hozzá többet), merthogy a PF-esek még rosszabbak:)

#555923 zeeh_ Előzmény: #555863

Moderálj, ha jól esik. Attól még vállalom minden eddigi beírásom és nem fog megváltozni a véleményem. Nem tudom, kinek a szemét piszkálta a dolog, de gyanítom, hogy a tolvajmédiás topicban lehetett valami, ami nem tetszett valakinek (lenne is ötletem nevekre).

Tudod, az E-star topic addig volt jó, amíg formerede át nem hívta a PF-ről a követőit. Addig szerintem (mint a topicok nagy része) színvonalas volt. Aztán elindult lefelé, ami pedig manapság zajlik benne, az kritikán aluli. Azért olvasnám, mert kíváncsi vagyok a történet végére.

Mint írtam, te tudod, hogy melyik irányt választod. Én biztos nem nézném ölbe tett kézzel, ahogy esik a színvonal a több nickes "klón" userek miatt. Neki esnék gyomlálni a nickek között, az tuti. Anno részben azért jöttem át a PF-ről ide, mert nem bírtam már azt a sok hülyét olvasni, alig lehetett értelmes hozzászólásokat olvasni az adott topicokban. Sajnos kezd nagyon el PF-esedni a színvonal, tetszik vagy sem. Szerintem.

#555915 Kissherceg Előzmény: #555904

nem tiltottam le...

van annyira önérzetes, hogy besértődjön.

#555904 Dr. ursi Előzmény: #555801

szóval mégis te voltál és letiltottad.

tényleg nincs itt szólásszabadság.

csak nem a fidesz miatt hanem az olyan álliberálisok miatt mint te is.

#555863 Kissherceg Előzmény: #555856

E-star topik azaz elfekvő, ne olvasd... Én se olvasom.. Komolyan nem értem, minek nézel olyanokat, ami bosszant... sztm hülyeség, de Te tudod :)

Mivel az oldal továbbra is nő, nem érzem szükségességét a módszerem változtatásának.

zeeh egyébként téged is kiakartak moderáltatni anno, és hagytak abba fórumozást :)