Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#559224 Sly-- Előzmény: #559214

Azt én is sajnálom, hogy nem lett közgyüli. (hybridnél ma volt)

Lazaics miért gyűjti még mindig az embereket?

Megpróbálják mégegyszer összehívni?

#559214 Zotya32 Előzmény: #559194

:)

közben a hybrid is mozgolódik....

a 40 ft-ot a keg-nél szépen betámasztották....

ennek ellenére vszínű megy ez még vissza 35-re.

azt sajnálom, hogy semmi nem lett a közgyűlésből, remélem azért decemberig történik vmi érdemleges.

#555964 Lazaics Előzmény: #555794

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

Kedves Monk ! Szerencs…

#555737 Sly--

Kedves Monk !

Szerencsére nem hiszek a sérthetetlenségben ,különösen ,hogy átértékelődnek a szövetségi kapcsolatok és talán növekszik az etikai nyomás is

( példát kell statuálni -ugye már láttunk ilyet ? ) Nos a " karmester " joggal ideges ,hiszen már 700.000 rv-vel majdnem kicsúszott a kezéből az irányitás a rendkivüli közgyűlés kezdeményezésekor.Gyanitom a megnövekedett rv vásárlások mögött most ott van ,mert ezt mégegyszer elpróbálni biztos nem szeretné... Átnéztem a KEG I. féléves jelentést és Pimper urat kérdezem ( ismét -déjá vue ? ) ,hogy a forgalom növekményben mennyi a saját jogú és a bérmunkához tartozó anyaghányad tonnában ? A szolgáltatási (bérmunka ) teljesitmény alapján ugyanis ellentmondás érződik ,azaz a bérmunka hányada alapján miből lett a jóval magasabb forgalmi növekmény!

Most elmentettem a kommentem ,azaz törlődése esetén van mit a BÉT és a PSZÁF részére továbbitani.

Dr Steier József

#555618 Lazaics Előzmény: #555599

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#555548 Trisz Előzmény: #555504

Én pedig a vevőkre csodálkoztam rá. Valahogy ma nem ezt a végjátékot vártam. :)

#553977 Lazaics Előzmény: #553717

Továbbra is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#553590 Zotya32 Előzmény: #552647

17000 db-ra volt ma forintozó keg-ben :)

javítom, mind a 19.000 db forintozó ma :))

#552896 Lazaics Előzmény: #552647

Köszönöm!

#552647 macika Előzmény: #552629

a kgy az egy dolog, azt le lehet szavazni mint a ládásban, mert ott csak "gyáva" kisröfik voltak

de itt más a téma, és a pszáf felé mehetnek további kérelmek, feljelentések

itt is ott is ... tudott dolog