Azt én is sajnálom, hogy nem lett közgyüli. (hybridnél ma volt)
Lazaics miért gyűjti még mindig az embereket?
Megpróbálják mégegyszer összehívni?
Azt én is sajnálom, hogy nem lett közgyüli. (hybridnél ma volt)
Lazaics miért gyűjti még mindig az embereket?
Megpróbálják mégegyszer összehívni?
:)
közben a hybrid is mozgolódik....
a 40 ft-ot a keg-nél szépen betámasztották....
ennek ellenére vszínű megy ez még vissza 35-re.
azt sajnálom, hogy semmi nem lett a közgyűlésből, remélem azért decemberig történik vmi érdemleges.
Kié a 4730db 41 ft-on? Maci, Fecó, vagy Sly? :))
re: 1 ft :)
Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm!
Kedves Monk !
Szerencsére nem hiszek a sérthetetlenségben ,különösen ,hogy átértékelődnek a szövetségi kapcsolatok és talán növekszik az etikai nyomás is
( példát kell statuálni -ugye már láttunk ilyet ? ) Nos a " karmester " joggal ideges ,hiszen már 700.000 rv-vel majdnem kicsúszott a kezéből az irányitás a rendkivüli közgyűlés kezdeményezésekor.Gyanitom a megnövekedett rv vásárlások mögött most ott van ,mert ezt mégegyszer elpróbálni biztos nem szeretné... Átnéztem a KEG I. féléves jelentést és Pimper urat kérdezem ( ismét -déjá vue ? ) ,hogy a forgalom növekményben mennyi a saját jogú és a bérmunkához tartozó anyaghányad tonnában ? A szolgáltatási (bérmunka ) teljesitmény alapján ugyanis ellentmondás érződik ,azaz a bérmunka hányada alapján miből lett a jóval magasabb forgalmi növekmény!
Most elmentettem a kommentem ,azaz törlődése esetén van mit a BÉT és a PSZÁF részére továbbitani.
Dr Steier József
Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm!
50 ft fölött izgalmasabb lesz...
Én sem:)
Én pedig a vevőkre csodálkoztam rá. Valahogy ma nem ezt a végjátékot vártam. :)
Már látszik az 50-es eladó is...
Mégis emelkedik:)
Tartja magát a papír,igaz nem is emelkedik...
Továbbra is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm!
Ft-ozól viszik fel az árfolyamot 31-ről 46-ra. :)
Csak vigyék. :)
17000 db-ra volt ma forintozó keg-ben :)
javítom, mind a 19.000 db forintozó ma :))
Köszönöm!