Ti tudjátok,de én ide 1 napra se vinném a lóvét.
csak új pénzre adták ezt a kamatot, "régiekre" kb 2%ponttal kevesebbet
Én se bírtam kivárni, a 2. napon hívtam őket, de nagyon segítőkész volt a telefonos ügyintéző. Viszont a váci úti ügyfélközpontban nagyon kifacsartak, leterheltek az ügyintézők.
Ma le is kötöttem, köszi mindenkinek az infókat.
nem győztem a hívásukat várni de elsőre fel is vették úgyhogy nekem is
Hat nap alatt sikerült megnyitni a számlát és beaktiválni mindent.
Új betétlekötés indításánál azt látom, hogy a normál kamatlábat tüntetik fel. (6 hónaposnál 7,12%)
Az akciós kamat csak az új forrásra vonatkozik. (6 hónaposnál 9,12%)
Ha netbankon kötöm le a betétet, akkor ki és hogyan fogja ellenőrizni a betétlekötéskor, hogy ez új forrás, vagy sem?
Benne volt minden (válaszboríték is), visszaviszem személyesen.
Csak azt nem értem, hogy az internetbankos szerződésen nem volt semmilyen aláíróhely, semmi kitöltendő rész. Azt is be kell vinni?
lemaradt: azért kell visszaküldeni, mert ha bármit akarsz intézni (pl. a tel.szám aktiválását),akkor ezt a 3 szem. azonosítót fogják kérdezni.
Akkor aki felbontotta kivette belőle a válaszborítékot. Töltsd ki és vidd be egy axa-ba és kérd meg őket, hogy faxolják át a központba. 1-2 nap elteltével fel kell, hogy hívjanak az aktiváláshoz. Ha nem hívnak, szólj rájuk!
megjött a levél időközben (amit a postás rossz helyre dobott, és felbontva kaptam meg)
Benne van a "személyi azonosító jelszavak" űrlap. És benne van az Ibanq2 szerződés, de arra nem írják, hogy be kéne vinnem, vagy vissza kéne küldenem. Annyit írnak, hogy aktiválni kell.
a közleményükben annyi pozitívum van azért, hogy elfogadják és "szó nélkül" fizetnek
akkor ezt személyem elleni AXA-támadásnak fogom fel :)
Igen, ezért írtam, hogy ha megkaptad a személyes azonosításhoz az adatlapot, akkor azt vidd be egy axa fiókba.Így gyorsabb egy picivel. Amikor én reklamáltam, akkor azt mondták, hogy "véletlenül" kifelejtették az ebankos szerződést a borítékból. Persze azóta megint eltelt kb. 1 hét de a szerződés sehol! Szóval, én most telefonon átutaltam a pénzt egy másik számlára és megszüntetem az axa-nál lévőt. Jó kamatot fizetnek, nem mondom, de ahogy al dolgukat teszik, az kiborít és már rosszul vagyok, ha hívnom kell őket.
Remélem Neked gyorsabban fog menni és én vagyok a Földön az egyetlen lúúúúzer!
Ne szívass már. Azt hittem, amit most első körben küldenek postán és ha azt feldolgozzák, akkor nincs több postai kör.................
tehát 1 külön postai kör és banki feldolgozás a szerződésnyitás miatt
+1 külön postai kör és banki feldolgozás a netbank
más bankban egy 1 óra várakozással együtt