Regisztráció Elfelejtett jelszó

AXA betétek

Ti tudjátok,de én ide 1 …

#555980 zeeh_

Ti tudjátok,de én ide 1 napra se vinném a lóvét.

Re: nincs cím

#555967 ikszf Előzmény: #555948

csak új pénzre adták ezt a kamatot, "régiekre" kb 2%ponttal kevesebbet

#555806 ikszf Előzmény: #555758

Én se bírtam kivárni, a 2. napon hívtam őket, de nagyon segítőkész volt a telefonos ügyintéző. Viszont a váci úti ügyfélközpontban nagyon kifacsartak, leterheltek az ügyintézők.

Ma le is kötöttem, köszi mindenkinek az infókat.

Hat nap alatt sikerült m…

#555624 ikszf

Hat nap alatt sikerült megnyitni a számlát és beaktiválni mindent.

Új betétlekötés indításánál azt látom, hogy a normál kamatlábat tüntetik fel. (6 hónaposnál 7,12%)

Az akciós kamat csak az új forrásra vonatkozik. (6 hónaposnál 9,12%)

Ha netbankon kötöm le a betétet, akkor ki és hogyan fogja ellenőrizni a betétlekötéskor, hogy ez új forrás, vagy sem?

#554210 ikszf Előzmény: #554000

Benne volt minden (válaszboríték is), visszaviszem személyesen.

Csak azt nem értem, hogy az internetbankos szerződésen nem volt semmilyen aláíróhely, semmi kitöltendő rész. Azt is be kell vinni?

#554000 okostodi Előzmény: #553999

lemaradt: azért kell visszaküldeni, mert ha bármit akarsz intézni (pl. a tel.szám aktiválását),akkor ezt a 3 szem. azonosítót fogják kérdezni.

#553999 okostodi Előzmény: #553975

Akkor aki felbontotta kivette belőle a válaszborítékot. Töltsd ki és vidd be egy axa-ba és kérd meg őket, hogy faxolják át a központba. 1-2 nap elteltével fel kell, hogy hívjanak az aktiváláshoz. Ha nem hívnak, szólj rájuk!

megjött a levél időközbe…

#553975 ikszf

megjött a levél időközben (amit a postás rossz helyre dobott, és felbontva kaptam meg)

Benne van a "személyi azonosító jelszavak" űrlap. És benne van az Ibanq2 szerződés, de arra nem írják, hogy be kéne vinnem, vagy vissza kéne küldenem. Annyit írnak, hogy aktiválni kell.

#553956 ikszf Előzmény: #553639

a közleményükben annyi pozitívum van azért, hogy elfogadják és "szó nélkül" fizetnek

#553144 okostodi Előzmény: #553123

Igen, ezért írtam, hogy ha megkaptad a személyes azonosításhoz az adatlapot, akkor azt vidd be egy axa fiókba.Így gyorsabb egy picivel. Amikor én reklamáltam, akkor azt mondták, hogy "véletlenül" kifelejtették az ebankos szerződést a borítékból. Persze azóta megint eltelt kb. 1 hét de a szerződés sehol! Szóval, én most telefonon átutaltam a pénzt egy másik számlára és megszüntetem az axa-nál lévőt. Jó kamatot fizetnek, nem mondom, de ahogy al dolgukat teszik, az kiborít és már rosszul vagyok, ha hívnom kell őket.

Remélem Neked gyorsabban fog menni és én vagyok a Földön az egyetlen lúúúúzer!

#553123 ikszf Előzmény: #553097

Ne szívass már. Azt hittem, amit most első körben küldenek postán és ha azt feldolgozzák, akkor nincs több postai kör.................

tehát 1 külön postai kör és banki feldolgozás a szerződésnyitás miatt

+1 külön postai kör és banki feldolgozás a netbank

más bankban egy 1 óra várakozással együtt