Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Újbóli nekifutás

#553958 Spade Előzmény: #553939

hát ehhez már tényleg látni kéne az eredeti szövegedet :), mindenesetre amit irsz logikai kapuknak hívják, de kétségtelen h áramkörök abban az értelemben h áram megy bennük, és hát mikroprocit is lehet kapuzásra használni és akkor az már minden értelemben áramkör :)

#553942 macika Előzmény: #553938

ott a gond hogy 1x éve basz...k egymást (tőzsderhír)

gondolom akkor maga még a Nintendót nyomkodta esténként lelkesen

#553939 macika Előzmény: #553929

doki kétbites áramkörről volt szó az eredeti szövegben

aminek lehet EGY kimenete is 0/1

#553929 Spade Előzmény: #553891

Macika

.

a bitekben nem volt igazad, a 2 bit az 4 kimenet (00,01,10,11), x bit az 2 ad x kimenet, amit akartál mondani a 2 kimenet az az 1 bit (0,1)

#553914 Arsene Lupin Előzmény: #553901

Lehet, hogy vén trotty vagyok, Ön viszont baromságokat hordott össze elemi informatikai kérdésről. Ez pedig bunkó dolog, ha valakinek a korával viccelődik.

#553901 macika Előzmény: #553894

én értem hogy öregkorára már kihagy, de higgye el másnál ez nem opció ))))

#553894 Arsene Lupin Előzmény: #553891

Égbekiáltó baromságokat hordott össze bit témában. Ha még papírja is van a képesítéséről, még nagyobb égés. Ha ragaszkodik az újbóli megszégyenítéséhez, visszakeresem és beidézem. Ha nem, akkor csendben kussoljon el.

Telekommal nem foglalkozom, csak OTP-vel és BUX hatival. E-Starral sem, mert napon túl nem tudok shortolni.

#553891 macika Előzmény: #553889

mondjuk a bittekben (is) randán felsült

na de fátylat rá papa

telekomm ma jó volt

#553889 Arsene Lupin Előzmény: #553880

Ez lehet, hogy én nevetséges vagyok, de a kamumedve meg füllentős. Amúgy nyugodtan írogathat marhaságot, minden alkalommal visszaírom, hogy hazudozó kamumedve.

Egyébként az is lelki törést okozhatott Önnél, hogy kiderült, hogy a bitekhez is hót hülye.

Nyugodtan b*szogathat, mindig a dupláját fogja visszakapni.

#553880 macika Előzmény: #553872

a maga agyrémei és kitalációi már nevetségessé teszik magát papa!

nem gondolja? korányis?

#553872 Arsene Lupin Előzmény: #553846

Füllentős kamumedve, még mindig beragadva? Nagy sz*rban lehet, ha még ide is átjön.

Nem jött be az 500-as E-Star tipp, elismertem. De nem is buktam rajta, legfeljebb renoméban.

Sunyi egy pasas maga. Amióta beragadt, én lettem a a fő céltáblája. Na és eltűntek a Pepe-karikatúrák is, amelyeken a beragadt Pepe volt kigúnyolva,

#553844 nemértem Előzmény: #553832

Érdeklődő volnék,, de ilyen áron tényleg nem éri meg. Viszont már az E-star totyik is szét van zúzva ezzel a remek szellemi teljesítménnyel, , oda meg csak szeretnék benézni időnként.