hát ehhez már tényleg látni kéne az eredeti szövegedet :), mindenesetre amit irsz logikai kapuknak hívják, de kétségtelen h áramkörök abban az értelemben h áram megy bennük, és hát mikroprocit is lehet kapuzásra használni és akkor az már minden értelemben áramkör :)
kisujjából mit szop, a maga dolga (****a stoki)
ott a gond hogy 1x éve basz...k egymást (tőzsderhír)
gondolom akkor maga még a Nintendót nyomkodta esténként lelkesen
doki kétbites áramkörről volt szó az eredeti szövegben
aminek lehet EGY kimenete is 0/1
Végre mindenki rájöhet, mekkora kamus a medve...
Macika
.
a bitekben nem volt igazad, a 2 bit az 4 kimenet (00,01,10,11), x bit az 2 ad x kimenet, amit akartál mondani a 2 kimenet az az 1 bit (0,1)
Lehet, hogy vén trotty vagyok, Ön viszont baromságokat hordott össze elemi informatikai kérdésről. Ez pedig bunkó dolog, ha valakinek a korával viccelődik.
én értem hogy öregkorára már kihagy, de higgye el másnál ez nem opció ))))
Égbekiáltó baromságokat hordott össze bit témában. Ha még papírja is van a képesítéséről, még nagyobb égés. Ha ragaszkodik az újbóli megszégyenítéséhez, visszakeresem és beidézem. Ha nem, akkor csendben kussoljon el.
Telekommal nem foglalkozom, csak OTP-vel és BUX hatival. E-Starral sem, mert napon túl nem tudok shortolni.
mondjuk a bittekben (is) randán felsült
na de fátylat rá papa
telekomm ma jó volt
Ez lehet, hogy én nevetséges vagyok, de a kamumedve meg füllentős. Amúgy nyugodtan írogathat marhaságot, minden alkalommal visszaírom, hogy hazudozó kamumedve.
Egyébként az is lelki törést okozhatott Önnél, hogy kiderült, hogy a bitekhez is hót hülye.
Nyugodtan b*szogathat, mindig a dupláját fogja visszakapni.
a maga agyrémei és kitalációi már nevetségessé teszik magát papa!
nem gondolja? korányis?
Ha nem éri meg, ne jöjjön. Az E-Starban már november óta csípem a szemét. Ez van.
Füllentős kamumedve, még mindig beragadva? Nagy sz*rban lehet, ha még ide is átjön.
Nem jött be az 500-as E-Star tipp, elismertem. De nem is buktam rajta, legfeljebb renoméban.
Sunyi egy pasas maga. Amióta beragadt, én lettem a a fő céltáblája. Na és eltűntek a Pepe-karikatúrák is, amelyeken a beragadt Pepe volt kigúnyolva,
Érdeklődő volnék,, de ilyen áron tényleg nem éri meg. Viszont már az E-star totyik is szét van zúzva ezzel a remek szellemi teljesítménnyel, , oda meg csak szeretnék benézni időnként.
Ha tudja, hogy ezt kapja, akkor miért jár ide? Mazochista talán?
Most, hogy itt van, igen.