Igen, sajnos nekem is ez a problémám, ha sávosan akarsz kereskedni akkor még mindig az equitas a legjobb szerintem.
Két dolog ami nem zsimpatikus náluk: az egyik a számlavezetési díj (tudom aprópénz, de akkor is, van pofájuk ezt az aprópénzt is elszedni az embertől, pedig ez csak csepp a tengerben nekik..) a másik pedig a digipass.
Saxo azért tetzsik, mert komplett, mindent elérsz, ha nem kereskedsz fix 6%-os kamatázással "áll" a pénzed. Európai piacokra 0.1%-tól minimum 10 eurótól lehet kereskedni. Ez agyonveri az equitas árait, az erstet említeni sem érdemes.
Amerikai piac ami kcisit gázosabb, ott 0.02$ egy részvény minimum 12 $. Na msot itt az a baj, ha nokiából veszel jócsomót, akkor simán lehet a költséged 100$ is...
Igaz nokiát meg tudod venni német piacon is, igy nem lesz ennyi, de zyngával például csak Usa piacon lehet kereskedni. Vagy yingli green, de sorolhatnám még a cégeket.
Erre jó esetleg megtartani a fio számlát. Fionál viszont a ki-be utalás költsége nem tetszik, sokat elvonnak....
Bízom randomban, hogy nemsokára kijön jó árakkal.