Ez a ZTE.. floodol :)
Nekünk ez így jó, megszoktuk ezt a "szagot". :)
Akinek zavarja az orrát, nem megy be a büdibe.
EON Romániában az E-Starnak nem hitelez többé
és mint kiderült, 1.6mLEi-val többel tartozik neki az E-Star mint E-Starnak az adósai
magyarul akik fizettek azoknak sincs melegvíz hónapok óta......
És ha megvette, akkor máris ingyé gyön a gáz a csőbű? A cső forrásánál sem hülyék ülnek :)
Nem kéne már rendet rakni a sok új klón között?
PF legalja színvonal, ami itt van ebben a topicban. :(
múltkor SCS színre lépése után simán leharmadolt minimum
úgyhogy nem fognak sietni vele szvsz továbbra sem inkább a kacsa2t kezelik
Ez egy gyűjtőnév itt :)
Aki nem a csődre fogad, az mind former.
Rfvplayer, nyeretlen, én, erdélyi barnamaci, stb.
Akinek nincs ott a neve mellett, hogy Vip, vagy Tisztelt tag az mind former. :)
Lesznek azért még felkörök,a kicsik fogjág generálni,már mondtam ezeket meg kell lovagolni.
"Egyébként egy ilyen esetben Ekaki, hogy szolgáltatna, ha mondjuk a gázcsapot elzárja az Ejjon? Az nem fog hitelezni a nem fizető önkomosoknak. Más gázszolgáltató sem. Ott sem hülyék ülnek."
.
Mit gondolsz miért akarja megvenni a korm. az eon gázüzletágat? és miért akartja egyáltalán eladni az EON? mert ott sem hülyék ülnek :)
még elhallgatták rallit szerveztek benne
azalatt simán fellehetett volna mondani a szerződést moratórium nélkül
Former??? Te jó ég, mi ennek az embernek a bűne, hogy ez a név mindig előkerül?
Írásod lényegi részéről: bár csak egy pár éve tőzsdézem, de akkor sem értem, hogy ebben mi a jó a részvények többségét birtokló menedzsmentnek? Miért nem ők szállnak ki, miért a náluk kisebb részvényesnek tesznek jót? Akkor már miért nem a saját részvények vételére költik ezt a pár milliárdot? Harcolnak a kétharmaddal, besározzák a saját nevüket, megterhelik a még szabad eszközeiket egy pár száz milliós menedzsment fee-ért, ahelyett, hogy egy elegáns mozdulattal milliárdokat röptessenek, legálisan saját zsebbe?
Ez nekem így nem kerek.Lehet igazad van-lesz, de ehhez több logikai érv kell, hogy belássam.
Ezt mind értem, és tegyük fel, most el is fogadom, azt viszont akkor sem értem, miért tartja kizártnak, hogy 2-3 napig most limites emelkedés jöjjön. Minden kicsi venni akar ezek szerint, ha van is tömőgép, miért ne kapcsolják be később?
Komolyan érdekel, cégtől függetlenül is. Éreztem már így, pl a facebook kapcsán, azt is mindenki venni akarta, aztán jött a szopás. De itt most nem értem, miért elképzelhetetlen pár nap menetelés.
Az a baj, hogy mi itt sokkal többet foglalkozunk a céggel (tiszteletbeli E-star dolgozók vagyunk. már aki ugye) mint azok akiknek ezt hivatalból kéne tenniük. Szóval én hétvégére befejeztem. Jó hétvégét mindenkinek.
Hétfőn maradjon ám nekem is e-kaki részvény! (nem szeretnék kimaradni a tömésből ugye).
Hello former,
"Magyarul azért verik hitelbe a tehermentes eszközöket, hogy a befolyó pénzből megmentve a céget a nyolcadoló alapoknak teremtsenek kiszállási lehetőséget, s jómaguk meg ezt végignézzék?"
Számtalan hasonló eset ismeretes, pl. ha beütöd a gugliba, hogy Karstadt-Arcandor, majd elolvasod a felugró infókat, akkor azt látod, hogy egy rv-társaság igencsak sokáig eléldegélhet - nem is szegényesen - a saját eszközeiből, mielőtt vége lesz a dalnak. Az e-star tudatosan erre a pályára állt, talán nem teljesen saját elhatározásból és előre kitervelt módon, de ez mostanra már érdektelen. Most az van, hogy minden mozdítható eszközt apránként kihóágyúznak a cégből. A rv-árfolyam és a kisbüfisereg magasról le van ejtve. Ez a cég már csak egy fogyatkozó csokiraktár, melyet valamekkora, de gyaníthatóan igen rövid idő alatt fel fognak falni. Nem lesz második felkör, nincs jövő a cégben, így jártak a kicsik, legközelebb talán óvatosabbak lesznek.
De közvetlenül nem E.on (gázszolgáltató) szerződött az önkormival, hanem közbe van iktatva EStar.
Erre értettem.
Egyszerűen nem fognak Estarnak gázt tölteni a feneketlen kútba!
Ezzel nem tudok vitatkozni, valószínűleg igazad van és volt.
De azt látni kell sztem, hogy ilyen összetett politikai támadás-sorozat egy gazdasági szereplő ellen nem szokott a mai Magyarországon csak úgy indulni, ha nincs mögötte gazdasági érdek.
Mivel ezt a legmagasabb szinteken vállalták föl, ezért a gazdasági háttér-érdeket is ott kell keresni.
u.i.: ki az a former, akit Te is emlegetsz?
azért a két céget ne hasonlítsuk sztm egymáshoz.. .EONnak kicsit nagyobb befolyása van...