Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Flash report

#553126 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553116

Csak benéztem..EX ezt tegnap már linkeltem! Kósa meglepődött!? Oszt miért, mire számított ?? (Lázár, Erste....).

Re: nincs cím

#553124 rbbj11 Előzmény: #553067

"Csökkentünk 580as nyakvonalról idáig? Igen, mert van konszolidáció is egy 365-580as 50%os emelkedés után."

Ugy ez vicc? Konszolidáció, aminek során megközelítettük az előző aljat??? Erős kifejezés...

De ennek ellenére a legtöbb dologban igazad van ill. lenne.... a lényeget felejted el: ez nem egy amcsi sp index szereplő, de nem is egy középkategóriás magyar cég, aki éppen veszteséges időszakban van. Azokra érvényes a tőzsdepszichó ábrád és egyebek.

Óriási hibát követsz el, ha ezt egy olyan cégre húzod rá, aki nem csak a tönk szélén van pü-i számai alapján, hanem nulla transzparenciával rendelkezik és még egy 2011-es mérlege sincs 2012. szept-ben.

Azt se értem, hogy a nagy TA mágiával Bux hatiban annyiszor megütötted a bokád, pedig az egy index, mégse tanultál belőle??

#553122 rbbj11 Előzmény: #553067

"Csökkentünk 580as nyakvonalról idáig? Igen, mert van konszolidáció is egy 365-580as 50%os emelkedés után."

Ugy ez vicc? Konszolidáció, aminek során megközelítettük az előző aljat??? Erős kifejezés...

De ennek ellenére a legtöbb dologban igazad van ill. lenne.... a lényeget felejted el: ez nem egy amcsi sp index szereplő, de nem is egy középkategóriás magyar cég, aki éppen veszteséges időszakban van. Azokra érvényes a tőzsdepszichó ábrád és egyebek.

Óriási hibát követsz el, ha ezt egy olyan cégre húzod rá, aki nem csak a tönk szélén van pü-i számai alapján, hanem nulla transzparenciával rendelkezik és még egy 2011-es mérlege sincs 2012. szept-ben.

Azt se értem, hogy a nagy TA mágiával Bux hatiban annyiszor megütötted a bokád, pedig az egy index, mégse tanultál belőle??

#553119 Arsene Lupin Előzmény: #553115

Az az érdekes, és remélhetőleg a hatóságokat is érdeklő kérdés, hogy a lengyeleknek kvázi visszatolt gyémántok után jut-e némi percent Csabikának. Mert hát nem ez lenne az első sumáksága. Állampolgári hülyeségi jogon feltételezve mindezt, azért ez a kötvényesek és részvényesek durva kifosztása lenne.

Szintén állampolgári hülyeségi jog alapján feltételezem, hogy dr. Veress a lengyel lehívás ismeretében mondott le, és nem akart egy kifosztáshoz asszisztálni.

#553118 zeeh_ Előzmény: #553114

Iskolapélda:

Profin felépített cég korrekt tájékoztatással, majd fordulat és irány a T kategória legalja.

Re: estar08

#553117 rbbj11 Előzmény: #553076

poziból beszélsz?

Miért veszed kp-nek, hogy nem lesz októberben "armageddon"? Világosan ott van a jelentésben, h. nincs fedezet a kötvényekre. Nem én írom, ők írták.

Másrészt ezek a flashek sz.t sem érnek, ahogy e havi, úgy a többi sem. Ezekből még sejteni sem lehet a cég valós helyzetét. Hagyja ezeket jóvá egy könyvvizsgáló, akkor el lehetne hinni

#553115 exmnbs1 Előzmény: #553114

a lengyel cégek úgy néz ki kikerültek a kv-esek és rv-esek esetleges kártérítéséből

#553111 zeeh_ Előzmény: #553060

Nem pár napja. Augusztus 15 nappal ezelőtt volt. Eddig nem indult el egyik gépen sem a Microsoft Word?

Bőven lett volna idejük közölni a hitel lehívást és a részleteket,hogy mit adnak ezért cserében.

Profi munka, sokáig iskolapélda lesz a T kategóriában.

#553108 exmnbs1 Előzmény: #553104

benne van a rendszerben, előkereshető

"2012.08.30 21:05 Dicsák Hitel

Már lehívták a lengyel pénzt, aznap, amikor megugrott +13%-ot. Közzé tenni nem fogják vszínű, hanem inkább a RESZ kifizetésről lesz hír. Csak sikerült végül, mégsem volt elég jó a gáncsoló. (De nem én mondtam!) Üdv"

#553105 Dicsák Előzmény: #553074

Ez az idegbetegség egyik jele, hogy 8 hozzászólásban írod le, amit egyben is le lehetne.

Hathor is le tudta írni egyben, mégsem maradt le semmiről :)

#553104 Dicsák Előzmény: #552989

Felejtsd már el ezt a levelecskés hazugságot! Többre nem futja? :)

Te vagy a nagy google mester, jó helyen kell keresgélni :)))

Napi cikk

#553101 Arsene Lupin

Marhára nem értem, hogy mitől várnak egyesek felrántást a papírban. A bennfentesek már az 590-es felrántás óta tudják a hírt. Mégis visszaesett.

De a péntek esti Napi cikk sem este készült el. Márpedig a Napi szerkesztősége sosem arról volt híres, hogy ne vegyék le maguk számára a korai infóból nyerhető előnyöket.