Csak benéztem..EX ezt tegnap már linkeltem! Kósa meglepődött!? Oszt miért, mire számított ?? (Lázár, Erste....).
Csak benéztem..EX ezt tegnap már linkeltem! Kósa meglepődött!? Oszt miért, mire számított ?? (Lázár, Erste....).
"Csökkentünk 580as nyakvonalról idáig? Igen, mert van konszolidáció is egy 365-580as 50%os emelkedés után."
Ugy ez vicc? Konszolidáció, aminek során megközelítettük az előző aljat??? Erős kifejezés...
De ennek ellenére a legtöbb dologban igazad van ill. lenne.... a lényeget felejted el: ez nem egy amcsi sp index szereplő, de nem is egy középkategóriás magyar cég, aki éppen veszteséges időszakban van. Azokra érvényes a tőzsdepszichó ábrád és egyebek.
Óriási hibát követsz el, ha ezt egy olyan cégre húzod rá, aki nem csak a tönk szélén van pü-i számai alapján, hanem nulla transzparenciával rendelkezik és még egy 2011-es mérlege sincs 2012. szept-ben.
Azt se értem, hogy a nagy TA mágiával Bux hatiban annyiszor megütötted a bokád, pedig az egy index, mégse tanultál belőle??
"Csökkentünk 580as nyakvonalról idáig? Igen, mert van konszolidáció is egy 365-580as 50%os emelkedés után."
Ugy ez vicc? Konszolidáció, aminek során megközelítettük az előző aljat??? Erős kifejezés...
De ennek ellenére a legtöbb dologban igazad van ill. lenne.... a lényeget felejted el: ez nem egy amcsi sp index szereplő, de nem is egy középkategóriás magyar cég, aki éppen veszteséges időszakban van. Azokra érvényes a tőzsdepszichó ábrád és egyebek.
Óriási hibát követsz el, ha ezt egy olyan cégre húzod rá, aki nem csak a tönk szélén van pü-i számai alapján, hanem nulla transzparenciával rendelkezik és még egy 2011-es mérlege sincs 2012. szept-ben.
Azt se értem, hogy a nagy TA mágiával Bux hatiban annyiszor megütötted a bokád, pedig az egy index, mégse tanultál belőle??
akár jut akár nem, a bank bemászott a kötvényesek és rv-esek elé
Az az érdekes, és remélhetőleg a hatóságokat is érdeklő kérdés, hogy a lengyeleknek kvázi visszatolt gyémántok után jut-e némi percent Csabikának. Mert hát nem ez lenne az első sumáksága. Állampolgári hülyeségi jogon feltételezve mindezt, azért ez a kötvényesek és részvényesek durva kifosztása lenne.
Szintén állampolgári hülyeségi jog alapján feltételezem, hogy dr. Veress a lengyel lehívás ismeretében mondott le, és nem akart egy kifosztáshoz asszisztálni.
Iskolapélda:
Profin felépített cég korrekt tájékoztatással, majd fordulat és irány a T kategória legalja.
poziból beszélsz?
Miért veszed kp-nek, hogy nem lesz októberben "armageddon"? Világosan ott van a jelentésben, h. nincs fedezet a kötvényekre. Nem én írom, ők írták.
Másrészt ezek a flashek sz.t sem érnek, ahogy e havi, úgy a többi sem. Ezekből még sejteni sem lehet a cég valós helyzetét. Hagyja ezeket jóvá egy könyvvizsgáló, akkor el lehetne hinni
a lengyel cégek úgy néz ki kikerültek a kv-esek és rv-esek esetleges kártérítéséből
"Profi munka, sokáig iskolapélda lesz a T kategóriában."
Az 590-es libatömés előtt még én is megemeltem a kalapomat:
a levélben dicsák aug 24-re célzott, akkor volt 13%
Nem pár napja. Augusztus 15 nappal ezelőtt volt. Eddig nem indult el egyik gépen sem a Microsoft Word?
Bőven lett volna idejük közölni a hitel lehívást és a részleteket,hogy mit adnak ezért cserében.
Profi munka, sokáig iskolapélda lesz a T kategóriában.
benne van a rendszerben, előkereshető
"2012.08.30 21:05 Dicsák Hitel
Már lehívták a lengyel pénzt, aznap, amikor megugrott +13%-ot. Közzé tenni nem fogják vszínű, hanem inkább a RESZ kifizetésről lesz hír. Csak sikerült végül, mégsem volt elég jó a gáncsoló. (De nem én mondtam!) Üdv"
Ez az idegbetegség egyik jele, hogy 8 hozzászólásban írod le, amit egyben is le lehetne.
Hathor is le tudta írni egyben, mégsem maradt le semmiről :)
Felejtsd már el ezt a levelecskés hazugságot! Többre nem futja? :)
Te vagy a nagy google mester, jó helyen kell keresgélni :)))
Marhára nem értem, hogy mitől várnak egyesek felrántást a papírban. A bennfentesek már az 590-es felrántás óta tudják a hírt. Mégis visszaesett.
De a péntek esti Napi cikk sem este készült el. Márpedig a Napi szerkesztősége sosem arról volt híres, hogy ne vegyék le maguk számára a korai infóból nyerhető előnyöket.