Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Flash report

#552986 Grizzly Géza Előzmény: #552983

LOL, valami lengyel hitel kiváltására és gázszámlákra gondolok konkrétan. Így nem maradna pénz a kötvényekre,át lehetne ütemezni(egyezség esetén) ha nem jön össze--csődvédelem és mivel aug. is pozitív volt és jön a tél,röhögve összejön a lóvé vagy elszámoltam valamit? Csődvéd. 90 nap

#552985 Janicroft Előzmény: #552965

Sajnos mégis van, és úgy tűnik ez (is) egy kockázati tényező amit figyelembe kell venni. Engem az zavar hogy magasról szarnak ezek bele mindenbe. Nincs mérleg, nincsenek a határidők betartva, törvényi kötelességek betartva? Kit érdekel? Le van szarva mindenki, sok kis hülye részvényes meg csináljon amit akar. Na ez a mentalitás nem tetszik. Magyarországon mindenbe bele lehet szarni.

Miket röhöghet egy igazi…

#552984 Grizzly Géza

Miket röhöghet egy igazi bennfentes ezeken a hülyeségeken,amik itt mennek :))

Vagy pont ellenkezőleg,morcos hogy valaki felfedi a briliáns trükköt? :)

#552982 exmnbs1 Előzmény: #552951

megmondták a jelentésben hogy nem

6.3m EUR kp-ből több mint 5 lenne a kveseknek

viszont hogy látják a szállítók ezt a dicsekvést, gondolom be akarják előzni a kv-eseket és most fizettetni még a fútési szezon előtt

és meglehet hogy az összeg a szállítókra sem elég

#552978 Grizzly Géza Előzmény: #552972

Lehet hogy elköltik hitelekre meg szállítói tartozásra a nagy részét,így kényszerítve ki egy egyezséget a kötvényesekkel?

#552974 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552970

Oszt mi köze Makrának a bristoli csöveshez? Volt a Makrának annak idején kb 21% részesedése a cégben, az hova tünt? (mindjárt elsírom magam szegény Makrán..)

#552973 banyaiz Előzmény: #552964

:DDD ez nagyon nagy duma volt, könnyem kicsordult a nevetéstől.

Egyébként azt is el tudom képzelni azért nem közölték a hitellehívást mert azóta gyűjtögetik a papírt tűzhöz közel állók, bár nem figyeltem annyira milyen forgalmak vannak, de azért augusztus nem most volt azóta éppen lehetett gyűjtögetni. És ha alapok szórogatták akkor volt is mit.

Mindenesetre ez is Pszáf téma mint ahogy az Aegon 5% alá menetelének egy hónappal később közlése ami úgy szemet szúrt nekem, vagy pl az, hogy ennyi ideig egy tőzsdei cégnél nincs audit. Ezek a pszáf munkaköri leírás (ha van ilyen) bevezetésében, vagy első pontokban kell szerepeljenek mint kivizsgálandó, zéró toleranciás események.

#552970 Arsene Lupin Előzmény: #552960

Szerintem Makra azért támad, mert rájött, hogy kilopják a gyémántot a cégből a bristoli pasas orra elől.

#552965 rbbj11 Előzmény: #552961

durva. Tudtommal BET-en kötelesség, hogy felfügg-et kérjenek és minden céget érintő alapvető változást közleményben közzétegyenek. Ilyen nincs, h. csőd közelében lévő, tőzsdén jegyzett cég ilyet elhallgat hetekig. Arról nem is beszélve, hogy az se megfelelő tájékoztatás, hogy hol, hogyan használható fel a hitel.