1.2m+5.35m
EON és a kv-esek sem futná
LOL, valami lengyel hitel kiváltására és gázszámlákra gondolok konkrétan. Így nem maradna pénz a kötvényekre,át lehetne ütemezni(egyezség esetén) ha nem jön össze--csődvédelem és mivel aug. is pozitív volt és jön a tél,röhögve összejön a lóvé vagy elszámoltam valamit? Csődvéd. 90 nap
Sajnos mégis van, és úgy tűnik ez (is) egy kockázati tényező amit figyelembe kell venni. Engem az zavar hogy magasról szarnak ezek bele mindenbe. Nincs mérleg, nincsenek a határidők betartva, törvényi kötelességek betartva? Kit érdekel? Le van szarva mindenki, sok kis hülye részvényes meg csináljon amit akar. Na ez a mentalitás nem tetszik. Magyarországon mindenbe bele lehet szarni.
Miket röhöghet egy igazi bennfentes ezeken a hülyeségeken,amik itt mennek :))
Vagy pont ellenkezőleg,morcos hogy valaki felfedi a briliáns trükköt? :)
Mondjuk én tudom mi a helyzet, de ennek ellenére összezavarodtam :-)
megmondták a jelentésben hogy nem
6.3m EUR kp-ből több mint 5 lenne a kveseknek
viszont hogy látják a szállítók ezt a dicsekvést, gondolom be akarják előzni a kv-eseket és most fizettetni még a fútési szezon előtt
és meglehet hogy az összeg a szállítókra sem elég
Csabika költözni fog Lengyelországba?
Lehet hogy elköltik hitelekre meg szállítói tartozásra a nagy részét,így kényszerítve ki egy egyezséget a kötvényesekkel?
Diplomatikusan le van írva, hogy nagy sz*rban van a cég.
Na arról (sem) tényleg nem volt szó.
Oszt mi köze Makrának a bristoli csöveshez? Volt a Makrának annak idején kb 21% részesedése a cégben, az hova tünt? (mindjárt elsírom magam szegény Makrán..)
:DDD ez nagyon nagy duma volt, könnyem kicsordult a nevetéstől.
Egyébként azt is el tudom képzelni azért nem közölték a hitellehívást mert azóta gyűjtögetik a papírt tűzhöz közel állók, bár nem figyeltem annyira milyen forgalmak vannak, de azért augusztus nem most volt azóta éppen lehetett gyűjtögetni. És ha alapok szórogatták akkor volt is mit.
Mindenesetre ez is Pszáf téma mint ahogy az Aegon 5% alá menetelének egy hónappal később közlése ami úgy szemet szúrt nekem, vagy pl az, hogy ennyi ideig egy tőzsdei cégnél nincs audit. Ezek a pszáf munkaköri leírás (ha van ilyen) bevezetésében, vagy első pontokban kell szerepeljenek mint kivizsgálandó, zéró toleranciás események.
eddig szó nem volt lengyel hitel kiváltásról, érdekes most sürgős lett
Szerintem Makra azért támad, mert rájött, hogy kilopják a gyémántot a cégből a bristoli pasas orra elől.
Azzzé csak lett hitel...
Persze nem Csabika két szép szeméért, és nem is a hóágyúkért adták ugye.
Nem vették ki, nem vették ki.. Az elmúlt napokban azért furcsa volt a "kereskedés"
Maga vesz hétfőn E-kakit?
durva. Tudtommal BET-en kötelesség, hogy felfügg-et kérjenek és minden céget érintő alapvető változást közleményben közzétegyenek. Ilyen nincs, h. csőd közelében lévő, tőzsdén jegyzett cég ilyet elhallgat hetekig. Arról nem is beszélve, hogy az se megfelelő tájékoztatás, hogy hol, hogyan használható fel a hitel.
Szerdán lesz. Hétvégén csak olyan nagyvadakat fogad, mint DSK volt. Szerda a kis p*csök napja.