Az engem nem zavar. Iratkozzon Ő az enyémre, ha akar valamit.:-)))
Az engem nem zavar. Iratkozzon Ő az enyémre, ha akar valamit.:-)))
Pedig hosszú a doki várólistája.
Ha szappanoperára vágyik, ne tőzsdefórumot olvasson.
Aki akar valamit, majd megtalál, én nem keresem az ilyesmit.
Látom, buzog Önben a tudásszomj. A doki biztosan szíves eloltja. Ursi is érdeklődött, úgyhogy lehet némi konkurenciaharc.
Sajnos nincs szerencsém a Dokit személyesen ismerni, így gigantikus méreteiről is csak elbeszélésekből hallottam, virtuálisan pedig nem az igazi az ilyesmi, tehát sajna nem tudok mesélni, bármennyire is izgatná a fantáziáját a dolog.
Na meséljen Angela. Hogyan is volt az a kézimunka Spade doki gigantikus zöld falloszán? Szépen, lassan, részletesen.
Látom, nyomon követi a teleregényt. Szerintem brazil sorozatokat is néz titokban.
Amúgy nem tudnak megmogyorózni, mert nem azt írtam, hogy soha, hanem azt, hogy kicsi az esélye. Fogalmazni tudni kell.
Ne aggódjon, önnek is lehet majd zöld fallosza ha az E-Star miatt megmogyorózzák :)
"ami nem kicsi mint ön is tudja "
Ne szerénykedjen. Az Ön zöld falloszát kézimunkázta Angela vagy két éve. Minden speki emlékszik a kalandjukra.
Amúgy ez a sziget ügylet elfogadható. Arról nem is szólva, hogy munkahelyeket is teremt majd.
"A görög kormány 40 lakatlan sziget 50 évre történő bérbe adását tervezi, hogy a befolyó bérleti díjból is csökkentse adósságait – hivatkozza a Kathimerini című görög lapot a Világgazdaság.
Az illetékes állami ügynökség már el is készítette a szigetek listáját, amelyek közel vannak a szárazföldhöz, építkezésre alkalmas területtel rendelkeznek és bérbe adásuk nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot." /index
.
Na az első életklépes és működő görög elképzelés. Emléxik mit mondtam régebben h hogy tudnák a görögök csökkenteni az adósságukat a németek felé ? (és h valszeg erre már megvannak rá a kidolgozott német tervek ) (pl. napenergia) ? És milyen érdekes ahogy ez az elképzelés az ujságokba került azelőtt pont pár nappal Angela is teljes mellszélességgel (ami nem kicsi mint ön is tudja :) ) kiállt a görögök mellett....na és érdekes módon a szigetek is közel a szárazföldhöz...
Gazdasági témákra fogékonyabb körökben biztos vagyok benne, hogy sokan kényszerzubbony után kiáltanak mikor ez az ember megnyilatkozik.
"De így inkább az elmeállapota kérdőjeleződik meg. :)"
Ez nem lehet kérdőjel tárgya.
Letenne valamit az asztalra előbb szerényen , precízen stb, megvan a gazdasági csoda einsteini alkotás, a világ ámuldozik, és utána eleresztene egy ilyen cikket akkor azt mondom igen van mire arcoskodni, és döngetni a mellünket.
De így inkább az elmeállapota kérdőjeleződik meg. :)
Miért ne nézhetne egy irányba nagy gazd politikusunk a két szemével? Vagy miért ne lehetne a kislányoknak kukijuk a kisfiúknak puncijuk? :) Kb ez a szint.
Nagy provokátor ez az ember, ezek a dumák, kész. :)
Az amerikai , akitől tanulja a gazdaságpolitikát, iroda házakat épített merész újszerűséggel.
Nem kéne szólni unortodox ortopédnek, hogy egy ország gazdasága az nem építészeti kérdés?
Miért ne lehetne alacsonyabb jegybanki alapkamat? Válasz : közgazdaságtan tankönyv makroökonómia.
Néhány kérdéssel kiegészíteném az ő kérdéssorát amik vsz aktuálisak
Miért kell hülyébbnek látszanunk amilyenek vagyunk, főleg ha ebből kárunk származik?
Nem lenne célszerű egy normális embert kinevezni gazdasági miniszternek? :)
egy idézet tőle "mindig csak a legjobbal elégedj meg" Ezt nem ártana figyelembe venni mielőtt megszólal, arról nem is szólva mielőtt cselekszik.
"Precíz számítások stb előzik meg a döntéseket..... " Ettől a röhögőgörcs, és az idegrángás közötti állapotba kerülnék ha jobban belegondolnék inkább mégse.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_kerdez_miert_ne_lehetne_alacsonyabb_alapkamat.172743.html
"Az üzenet világos: üzletben és politikában a nem hagyományos gondolkodás sikeres lehet" - vélekedik Matolcsy"
Remélem a szerelemben ez azért nem lesz kötelezően előírva!
"Alapos elemzésre, sok tényre és számra épülnek a magyar gazdaságpolitika döntései, mögöttük nagy álmok, erős célok, tudatosan vállalt kockázatok és a jövőben működő megoldások keresése húzódik meg" - jellemzi a kormány gazdaságpolitikáját Matolcsy György. "
Látszik is az eredményeken, hogy a Gyurka álmoskönyvből dolgozik.Másodállásban lehet médium a pali.
Uptrend hullámzás van. Abba belefér az időnkénti józan realizálás, bár az OTP esetében kissé túlzott.
Esőszünet miatt a nevezett szintek meghágása ma elmarad.