Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: Újbóli nekifutás

#552188 Sly-- Előzmény: #552186

Az engem nem zavar. Iratkozzon Ő az enyémre, ha akar valamit.:-)))

#552182 Sly-- Előzmény: #552173

Ha szappanoperára vágyik, ne tőzsdefórumot olvasson.

Aki akar valamit, majd megtalál, én nem keresem az ilyesmit.

#552173 Arsene Lupin Előzmény: #552165

Látom, buzog Önben a tudásszomj. A doki biztosan szíves eloltja. Ursi is érdeklődött, úgyhogy lehet némi konkurenciaharc.

#552165 Sly-- Előzmény: #552143

Sajnos nincs szerencsém a Dokit személyesen ismerni, így gigantikus méreteiről is csak elbeszélésekből hallottam, virtuálisan pedig nem az igazi az ilyesmi, tehát sajna nem tudok mesélni, bármennyire is izgatná a fantáziáját a dolog.

#552143 Arsene Lupin Előzmény: #552136

Na meséljen Angela. Hogyan is volt az a kézimunka Spade doki gigantikus zöld falloszán? Szépen, lassan, részletesen.

#552134 Arsene Lupin Előzmény: #552122

Látom, nyomon követi a teleregényt. Szerintem brazil sorozatokat is néz titokban.

Amúgy nem tudnak megmogyorózni, mert nem azt írtam, hogy soha, hanem azt, hogy kicsi az esélye. Fogalmazni tudni kell.

#552122 Spade Előzmény: #552111

Ne aggódjon, önnek is lehet majd zöld fallosza ha az E-Star miatt megmogyorózzák :)

#552111 Arsene Lupin Előzmény: #552097

"ami nem kicsi mint ön is tudja "

Ne szerénykedjen. Az Ön zöld falloszát kézimunkázta Angela vagy két éve. Minden speki emlékszik a kalandjukra.

Amúgy ez a sziget ügylet elfogadható. Arról nem is szólva, hogy munkahelyeket is teremt majd.

#552097 Spade Előzmény: #551983

"A görög kormány 40 lakatlan sziget 50 évre történő bérbe adását tervezi, hogy a befolyó bérleti díjból is csökkentse adósságait – hivatkozza a Kathimerini című görög lapot a Világgazdaság.

Az illetékes állami ügynökség már el is készítette a szigetek listáját, amelyek közel vannak a szárazföldhöz, építkezésre alkalmas területtel rendelkeznek és bérbe adásuk nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot." /index

.

Na az első életklépes és működő görög elképzelés. Emléxik mit mondtam régebben h hogy tudnák a görögök csökkenteni az adósságukat a németek felé ? (és h valszeg erre már megvannak rá a kidolgozott német tervek ) (pl. napenergia) ? És milyen érdekes ahogy ez az elképzelés az ujságokba került azelőtt pont pár nappal Angela is teljes mellszélességgel (ami nem kicsi mint ön is tudja :) ) kiállt a görögök mellett....na és érdekes módon a szigetek is közel a szárazföldhöz...

Re: Gyurka

#552075 banyaiz Előzmény: #552066

Gazdasági témákra fogékonyabb körökben biztos vagyok benne, hogy sokan kényszerzubbony után kiáltanak mikor ez az ember megnyilatkozik.

#552066 Boby. Előzmény: #552065

"De így inkább az elmeállapota kérdőjeleződik meg. :)"

Ez nem lehet kérdőjel tárgya.

#552065 banyaiz Előzmény: #552060

Letenne valamit az asztalra előbb szerényen , precízen stb, megvan a gazdasági csoda einsteini alkotás, a világ ámuldozik, és utána eleresztene egy ilyen cikket akkor azt mondom igen van mire arcoskodni, és döngetni a mellünket.

De így inkább az elmeállapota kérdőjeleződik meg. :)

Miért ne nézhetne egy irányba nagy gazd politikusunk a két szemével? Vagy miért ne lehetne a kislányoknak kukijuk a kisfiúknak puncijuk? :) Kb ez a szint.

Nagy provokátor ez az ember, ezek a dumák, kész. :)

#552060 nemértem Előzmény: #552047

Az amerikai , akitől tanulja a gazdaságpolitikát, iroda házakat épített merész újszerűséggel.

Nem kéne szólni unortodox ortopédnek, hogy egy ország gazdasága az nem építészeti kérdés?

#552055 banyaiz Előzmény: #552047

Miért ne lehetne alacsonyabb jegybanki alapkamat? Válasz : közgazdaságtan tankönyv makroökonómia.

Néhány kérdéssel kiegészíteném az ő kérdéssorát amik vsz aktuálisak

Miért kell hülyébbnek látszanunk amilyenek vagyunk, főleg ha ebből kárunk származik?

Nem lenne célszerű egy normális embert kinevezni gazdasági miniszternek? :)

egy idézet tőle "mindig csak a legjobbal elégedj meg" Ezt nem ártana figyelembe venni mielőtt megszólal, arról nem is szólva mielőtt cselekszik.

"Precíz számítások stb előzik meg a döntéseket..... " Ettől a röhögőgörcs, és az idegrángás közötti állapotba kerülnék ha jobban belegondolnék inkább mégse.

Gyurka

#552047 Boby.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_kerdez_miert_ne_lehetne_alacsonyabb_alapkamat.172743.html

"Az üzenet világos: üzletben és politikában a nem hagyományos gondolkodás sikeres lehet" - vélekedik Matolcsy"

Remélem a szerelemben ez azért nem lesz kötelezően előírva!

"Alapos elemzésre, sok tényre és számra épülnek a magyar gazdaságpolitika döntései, mögöttük nagy álmok, erős célok, tudatosan vállalt kockázatok és a jövőben működő megoldások keresése húzódik meg" - jellemzi a kormány gazdaságpolitikáját Matolcsy György. "

Látszik is az eredményeken, hogy a Gyurka álmoskönyvből dolgozik.Másodállásban lehet médium a pali.

#551983 Arsene Lupin Előzmény: #551981

Uptrend hullámzás van. Abba belefér az időnkénti józan realizálás, bár az OTP esetében kissé túlzott.