nem lesz itt semmi...
hivatalokban bízni felesleges, ezt 2009 óta tudom. Egy pénzes befektető kell, aki kivásárolja a részvényeket, és/vagy lenyomja az árfolyamot a béka segge alá, nyomást gyakorolva a cég vezetésére... 40 ft környékén sem jönnek a kisbefektetők, most vagy az van, mint a phylnél, hogy haveri kutyáknál vannak a papírok, vagy az összes kisbüfi sz*rik az egészre, és már nem érdekli... ha több ezren vannak akkor ennek esélye elég kicsi, hogy mindegyik így tenne, szóval vszínűbb, hogy haveri kutyáknál parkolnak a papírok.
5%-ot kell egy embernek összeszedni, akár SJ-nek, vagy a piacról, vagy a korábbi meghatalmazottaival kellene egy átkötést csinálni a bét-en, hogy hozzá kerüljenek a papírok, aztán utána mehet a közgyűlési beadvány, amit nem söpörhetnek le holmi meghatalmazás visszavonására hivatkozva. Utána a papírokat vissza lehet adni egy újabb átkötési műveletben. Jogászok biztos le tudják ezt papírozni, hogy az illetők ne higgyék azt, hogy kizsebelik őket ezen az árfolyamon. Nekem több ötletem nincs.
5% egy kézben, ez lenne a legtisztább, leggyorsabb útja... 30-35 millió ft. ha lenne ennyim én megcsinálnám....