Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#552629 Zotya32 Előzmény: #552619

miért kapna infarktust? 5% kell a közgyűlés összehívásához. Ezt most több helyről sikerült összeszedni. A közgyűlésen mi lett volna??? elmennek ők 4-5-en? a cég részéről 10 darabbal többet regisztrálnak és meg van oldva a probléma. Ez is ugyanolyan kockázatos. Összehívni lett volna simább, ha egy ember a saját pakkjával indítványozza, mert abba nem lehet belekötni. Aztán, hogy mások erre elmennek-e az megint más kérdés.

#552619 Trisz Előzmény: #552449

Ha számít a véleményem, én óvva intenélek ettől. (Emlékezz Ph közgyűlésre!)

Én is arra a következtetésre jutottam, hogy a kicsik most távol tartják magukat ezektől a papíroktól. (Viszont én ezt jó jelnek tartom.)

SJ-t nem értem. Van 100 db-ja, ha jól láttam és gyűjti maga köré a kicsiket. Magamból indulok ki. Ha olyan érzésem van, hogy dobom, akkor nem tart vissza egy ilyen összefogás. Tehát nem túl stabil alapokon nyugvó elképzelés volt. Ha viszont 5%-ra belenyúlna, akkor infarktust kapna az első közgyűlésen, ahol lehetetlenné tenné a többség. De biztosan érzem, hogy itt nagy az érzelmi töltés, (meg az anyagi is biztos) tehát nem áll meg a történet.

#552449 Zotya32 Előzmény: #552285

nem lesz itt semmi...

hivatalokban bízni felesleges, ezt 2009 óta tudom. Egy pénzes befektető kell, aki kivásárolja a részvényeket, és/vagy lenyomja az árfolyamot a béka segge alá, nyomást gyakorolva a cég vezetésére... 40 ft környékén sem jönnek a kisbefektetők, most vagy az van, mint a phylnél, hogy haveri kutyáknál vannak a papírok, vagy az összes kisbüfi sz*rik az egészre, és már nem érdekli... ha több ezren vannak akkor ennek esélye elég kicsi, hogy mindegyik így tenne, szóval vszínűbb, hogy haveri kutyáknál parkolnak a papírok.

5%-ot kell egy embernek összeszedni, akár SJ-nek, vagy a piacról, vagy a korábbi meghatalmazottaival kellene egy átkötést csinálni a bét-en, hogy hozzá kerüljenek a papírok, aztán utána mehet a közgyűlési beadvány, amit nem söpörhetnek le holmi meghatalmazás visszavonására hivatkozva. Utána a papírokat vissza lehet adni egy újabb átkötési műveletben. Jogászok biztos le tudják ezt papírozni, hogy az illetők ne higgyék azt, hogy kizsebelik őket ezen az árfolyamon. Nekem több ötletem nincs.

5% egy kézben, ez lenne a legtisztább, leggyorsabb útja... 30-35 millió ft. ha lenne ennyim én megcsinálnám....

#552285 Sly-- Előzmény: #552249

Ha az a helyzet, amit Steier Úr leír (már pedig miért ne lenne az), akkor mire létrejön ez a közgyűlés, rég mások lesznek a részvényesek...

#552249 Lazaics Előzmény: #552156

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#552156 Trisz Előzmény: #551932

Szvsz akik ennyire pofátlanok, azok erősek. (jogilag, tulajdonilag, politikailag)

Sajnálom a kicsiket, akik reméltek. Az árfolyamban szvsz továbbra is számítani fog a "közgyülés réme". Észnél kell lenniük, mert itt még folytatódni fog a csata. Persze van bennem bizonytalanság bőven, mert itt lehetetlen a tisztánlátás.

#551932 Zotya32 Előzmény: #551922

nocsak, nocsak...

lehet, a NAV-ot is tájékoztatni kellene, nézzek körbe a cég környékén, és kapcsolódó cégeknél is... :)

Ezek szerint a Sonka megy pápára 150-200 ft-ért, és a keg "elphylaxiásodik", azaz célár 6 ft? :))

amúgy ebből idén akkor semmi nem lesz. Mire megkapja a Bíróság meg a Pszáf a beadványt, illetve egyáltalán kibontják a borítékokat és elolvassák, aztán kijelölik az "illetékes elvtársat" aki megkeresi a "bepanaszolt elvtársat", majd sűrű bocsánatkéréseket követően, megírják a panaszosnak az illetéktelenségügyi válaszukat, addig eltelik fél év is....

#551922 macika Előzmény: #550651

T.KEG részvényesek !

Mivel ma kézhezkaptam a KEG rendkivüli közgyűlést elutasitó levelét ,amely számos elemében nem felel meg a jogszabályi és formai követelményeknek,igy számunkra a birósági út maradt, azzal,hogy párhuzamosan a PSZÁF-ot is tájékoztatom ,mert ennek a megfeleltetés elleni tiltakozásnak nagyon nyomós oka lehet ....Talán valakit mocskosul véd ez a vezetőség a transzparencia rovására ?

Figyeljetek nagyon a Visonkára ( és amit korábban irtam vegyétek elő ) ,mivel érzésem szerint a " karmester " most késziti elő a KEG-ből a kimentését . A recept egyszerű ,de ismert ! Visonka megy lefelé ,hogy beálljon egy nagyon alacsony - de hivatalos tőzsdei- árra ,amin már - na vajon ki - bagóért megveheti ( talán újra ? ). A KEG persze ezen (is ,mint korábban a Phylaxia apportált részvényeken ) bukik egy hatalmasat. Nincs véletlenül egy " déjá vue " érzésünk ,hogy ez a KEG-nél mit hozhat ? Dr Steier József

sunwo

#550723 Lazaics Előzmény: #550651

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

Kedves NagyBarnaMackó ! …

#550651 Sly--

Kedves NagyBarnaMackó !

A KEG vagyonát - gyanitom mára már az apportált vagyonelemeket is - a hitelek fedezeteként banki keretjelzálogok terhel/ték/ik. Igy a KEG valós értékét jó forgalmi számokkal és innovativ dolgokkal lehetne megemelni fokozatosan kiváltva az ingatlanokat terhelő hiteleket....Persze ,ha az apport túlárazott ,akkor ez gondolom senkinek ( talán még a banknak sem ? ) érdeke ,ezért kell a megfeleltetés !

Lassan kiderül lesz-e közgyűlés ,mert a KEG a legutóbbi topikomra nem reagált és a PSZÁF meg most elég gyorsan ugrik ( és osztogat ) a formai hibákra. Egyébként gyanúm ,hogy az rv "felvásárlás" mogött is esetleg valami közgyűlés elkerülési dolog leledzik...

Az egyiptomról a Pimpert kellene megkérdezni ,mert elég jelentős tétellel korrigálhatja a KEG eredményét - sajnos minuszban is.

Üdv.

sunwo

#550061 Lazaics Előzmény: #549759

Most is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#549759 Trisz Előzmény: #549718

Össze vissza beszélsz. Most akkor gyüjtögetés van? Érdemes 30 felett venni? Nem pukkadt ki a lufi?

:)

#549693 Zotya32 Előzmény: #549667

nem sikerült belepiszkálni... vki vett 80k-t piacin... ez nem lesz 40 ft macika....

megint jön, az 1,2,1,10,…

#549667 Zotya32

megint jön, az 1,2,1,10,12 db számos trükk?? :)

viccesek a fórum olvasói... :))

akkor most tessenek egyesével elszámolni 1000-ig :)

#549610 rbbj11 Előzmény: #549462

azt látom rajta, hogy teljesen más az utolsó formáció, és hogy semmi nem dölt el, de sokkal inkább bullish, mi több fordulós jel, mint hogy short lenne. De semmiképp se látok rajta hullócsillagot. Saját képed, fura, hogy szted ez u.ugy néz ki, mint a napos....

#549607 rbbj11 Előzmény: #549461

egyelöre ennek ellenére nem jött be, hisz a chartok alapján ma nem is fordulhatott volna meg 1 ft-nál nagyobb plusszban. El kell felejteni ezeknél a ta-t...

#549496 Zotya32 Előzmény: #549494

mit kell azon várni? nálunk is van nyitó szakasz, gondolom látja a nyitó ár alakulását, itthon is lehetne követni a mozgást, vagy ha nem, akkor a béta verziót 9:05-től nyissák meg... de ez így sz*patás... jó persze aki hüle meg is érdemli, hogy bukjon, és aki meg élelmes az meg azt, hogy ezt learassa, de ez így akkor sem tökéletes... aztán meg az hogy napközben többször is kivesznek 10 perces kávészünetet, az meg végképp több a soknál :)