Itt Nálunk szakad a hó, komolyan, el sem hiszem h így havazik, de azért 1 héttel ezelőtt meg 25 fok pfff :)
Itt Nálunk szakad a hó, komolyan, el sem hiszem h így havazik, de azért 1 héttel ezelőtt meg 25 fok pfff :)
A legtöbb ember számára a hétvégi nagybevásárlás vagy a porszívózás csak unalmas házimunkának tűnik, azonban az angliai Basingstoke-ban élő 30 éves Zara Richardson egy meglehetősen ritka rendellenesség következtében a fenti tevékenységek hatására bármikor képes orgazmust elérni. Zarával előfordult már, hogy egy nap alatt közel 500 orgazmusa volt
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/woman/4588100/Zara-Richardson-500-orgasms-a-day.html
Urak!
Jön a karácsony, hátha valaki tud ötletet meríteni, párjának, asszonynak, lányának, és ami a lényeg, gyártói, nem nagyker áron....nagyon nem kell reklámozni, csak fórumtagoknak áll ez a lehetőség.
Próbáltam, "jól" fénykézezni, megmutatni mindent a képen...sok kép, akit érdekel, érdemes végignézni.
Minden külön-külön is kapható, persze egyben is.
Ha érdekel valakit valami, mailben, priviben tudok árakat küldeni, ja és 3 s, m, l méretben!!
https://picasaweb.google.com/102554946978010220822/2012Oktober22
koszom. Majd fel valtok egy otezrest, hogy ki tudjam fizetni a kiszallitast...
fajlagosan sokaltam a szallitasi koltseget....
:)
Nincs mit.
Megrendeltem.
Azt írta, bruttó 5000ft felett, 0 ft-ért hozzák ki Pesten....
Ezt választottam, remélem nem baj?
:))
koszonom. Rendelnel akkor 2 db-ot belole? Legkesobb a talin rendezem ha messz. Ha nem akkor hamarabb.
De ha hamarabb is jarok fenn akkor megbeszeljuk.
Persze, mond, hogy legyen.
sziasztok,
rendelnék valamit.Van itt valaki Bp-en a Nagytétényi út környékén?
Vagy pesti ahová kérhetem?
http://www.webfishingcenter.hu/kapcsolat/
Képtelenség nekem oda kiérni zárásig...
ebből vennék kettő db-ot (kutyakiállításra kellene, hogy legyen hol ülni...
én vettem kint valamit eltűnt, jegyzőkönyvet nem adtak azzal , hogy amszterdamban pakolták át a csomagot, keressem ott, mert csak ott tűnhetett el, ide már bontava érkezett .b.sszák meg az anyjukat...persze hiába volt biztosítva , egy forintot nem kaptam. csak fedex , ők "irodából irodába" szállítanak, max akkor viszik be a vámra ha bekérik, de ott meg kamera előtt bontják.
nekem más ,de ezzel rokon eset...
ajánlottként adtam fel elég hivatalos levelet...elment,
megvolt,hogy ki vette át,mert a nevére szóló pecséttel lepecsételte...azután letagadták,nem iktatták...eltűnt.
én nagy nyugodtam voltam 6 honapig kb.mikor egyszer feltűnt,hogy mi van már?
felhivtam őket és felvilágositottak,hogy kezdjem előről a hercehurcát,mivel ez ennyi-éppen 2 hete:)
ujra megcsinálni nem egyszerű,kb. 500km autozás lesz,vagy 5 aláirás gyűjtés,utána valszeg személyesen fogom nekik bevinni,ezért valszeg 1 nap elbaxva rá.
lopnak,de nem kicsit. már 2 órám tűnt el régebben.nagy érték, nem kockáztatok.
posta hozza ki.
nekem nem volt még bajom velük.
nem tudjátok ha EMS-el küldenek nekem csomagot Izraelből, akkor a postára érkezik be itthon?mert ha igen akkor inkább nem kérem...loptak már el eleget, a biztosító meg b.szik fizetni...
küldtem listát, priviben.
Ismerős vállalkozó keres az M1 vonalán (Győr-Mosonmagyaróvár között) olyan települést ahol nulla az iparűzési adó.
Tudtok ilyet?
hát, tökös csajszi, meg kell hagyni...