Regisztráció Elfelejtett jelszó

AXA betétek

Re: nincs cím

#551602 banyaiz Előzmény: #551595

Valamit vettél rajta amit nem kellett volna?

Igen akkoriban mikor én odakeveredtem az átlag lekötéseknél olyan 2% magasabb kamatot adtak. Betétgyűjtési akcióban voltak, de aztán azóta ez eléggé hullámzik.

#551595 cédrus Előzmény: #551587

Igen, voltak olyan idők, amikor a VIP lekötetlenül is jobb kamatot adott, mint bármelyik lekötött máshol...bár lett volna kicsit nehezebb kiszedni, ez az előny néha hátrány is...

#551587 banyaiz Előzmény: #551583

Nekem VIP-em van. Azért nyitottam mert lekötés nélkül baromi jó kamat volt akkoriban. Megtetszett, azóta párszor tettem vettem onnan a pénzt mikor éppen nem voltak olyan jó kondik, az utalás is ingyen van.

engem néha felhívnak és lekötésre próbálnak rábeszélni, hogy nem e érdekelne ebből gondoltam , hogy telefonon is leköthetnék, de végülis nem kötöttem le, mert épp ez a mobilitás volt a vonzó, hogy bármikor átrakhatom másik számlára, ha úgy adódik. Netbankárt kicsit hiányoltam, de mondták, hogy ehhez nincs mert 0 a költség, mondom legyen, egy-egy telefont megér.

#551583 cédrus Előzmény: #551044

Nekem van számlám, és hogyne lenne netbank. VIP-hez nincsen csak netbank, de a lekötöttek nem ott futnak. Amúgy évek óta a legjobb itthon betéthez, meg amúgy is, ingyenes vezetés, ingyenes utalás, egyebek. Valóban, befizetni nem lehet fizikailag, ahogy kivenni sem, fiókban. Biztonságot nem lehet megítélni, ügyfélként eddig nagyon rendben van, 3 éve van számlám.

#551571 banyaiz Előzmény: #551561

Összesen egyszer voltam abban a fiókjukban ahol megnyitottam a számlát, kb 2 év alatt mióta van szlam, de gondom végülis nem volt eddig semmivel. 0 költség az jó, a szolgáltatás ehhez mérten kb annyi, hogy ki tudok adni lekötési vagy átutalási megbízást telefonon.

Nem akarok rádumálni senkit, Exmnbs1 kérdezte tapasztalatokat, nekem ennyi volt eddig velük.

#551561 Sumerologo Előzmény: #551077

A viszonylag kevés hely egyikét kétszer is felkerestem. Egyik alkalommal sem volt nyitva. Nem ebéd időben voltam. Tájékoztatás semmi, hogy miért van zárva.

Egyébként egy kis luk volt a "fiók"...Nálam nem nyerő a színtársulat!

#551077 banyaiz Előzmény: #551002

Vannak fiókjaik honlapjukon is megvan, vagy legalábbis mikor utoljára néztem még volt. Csak viszonylag kevés helyen.

#551059 banyaiz Előzmény: #551055

Jó akcióik szoktak lenni, sokszor lekötés nélkül is több hónapig elég jó kamatot adnak.

Cserébe annyi hátrány, hogy még egy netbankár sincs, vagy legalábbis mikor utoljára kérdeztem ahhoz a számlához nem járt.

#551044 banyaiz Előzmény: #551005

Nekem van náluk számlám. Nincs helyben fiókjuk ahol lakom. Telefonon megy minden, nincs netbankár semmi , nincs kp befizetés kifizetés ahhoz a szla típushoz amim van. Cserébe van lekötés nélkül jó kamat, és minden ingyen szlakivonat, szla vezetés . Telefonon megy minden mint a villám miután 23ezer kódot azonosítót elkértek. :) Nem rossz, csak a belga betétgaranciát ne kelljen igénybe venni.

Nem látom a fiókjaik lis…

#551002 Fornit

Nem látom a fiókjaik listáját az oldalukon.

Így csak egy neten létező valaminek tűnik, mégha nem is az. Fizikailag nincs jelen. Egy email cím, és egy telefonszám.

Valahogy biztonságosabbnak érzem h ha tudom h itt van a fiókuk, akkor megyek be amikor akarok (persze nyitvatartási időn belül:).

← Újabb hozzászólások 141 - 156 / 156