Valamit vettél rajta amit nem kellett volna?
Igen akkoriban mikor én odakeveredtem az átlag lekötéseknél olyan 2% magasabb kamatot adtak. Betétgyűjtési akcióban voltak, de aztán azóta ez eléggé hullámzik.
Valamit vettél rajta amit nem kellett volna?
Igen akkoriban mikor én odakeveredtem az átlag lekötéseknél olyan 2% magasabb kamatot adtak. Betétgyűjtési akcióban voltak, de aztán azóta ez eléggé hullámzik.
Igen, voltak olyan idők, amikor a VIP lekötetlenül is jobb kamatot adott, mint bármelyik lekötött máshol...bár lett volna kicsit nehezebb kiszedni, ez az előny néha hátrány is...
Nekem VIP-em van. Azért nyitottam mert lekötés nélkül baromi jó kamat volt akkoriban. Megtetszett, azóta párszor tettem vettem onnan a pénzt mikor éppen nem voltak olyan jó kondik, az utalás is ingyen van.
engem néha felhívnak és lekötésre próbálnak rábeszélni, hogy nem e érdekelne ebből gondoltam , hogy telefonon is leköthetnék, de végülis nem kötöttem le, mert épp ez a mobilitás volt a vonzó, hogy bármikor átrakhatom másik számlára, ha úgy adódik. Netbankárt kicsit hiányoltam, de mondták, hogy ehhez nincs mert 0 a költség, mondom legyen, egy-egy telefont megér.
Nekem van számlám, és hogyne lenne netbank. VIP-hez nincsen csak netbank, de a lekötöttek nem ott futnak. Amúgy évek óta a legjobb itthon betéthez, meg amúgy is, ingyenes vezetés, ingyenes utalás, egyebek. Valóban, befizetni nem lehet fizikailag, ahogy kivenni sem, fiókban. Biztonságot nem lehet megítélni, ügyfélként eddig nagyon rendben van, 3 éve van számlám.
Összesen egyszer voltam abban a fiókjukban ahol megnyitottam a számlát, kb 2 év alatt mióta van szlam, de gondom végülis nem volt eddig semmivel. 0 költség az jó, a szolgáltatás ehhez mérten kb annyi, hogy ki tudok adni lekötési vagy átutalási megbízást telefonon.
Nem akarok rádumálni senkit, Exmnbs1 kérdezte tapasztalatokat, nekem ennyi volt eddig velük.
A viszonylag kevés hely egyikét kétszer is felkerestem. Egyik alkalommal sem volt nyitva. Nem ebéd időben voltam. Tájékoztatás semmi, hogy miért van zárva.
Egyébként egy kis luk volt a "fiók"...Nálam nem nyerő a színtársulat!
Vannak fiókjaik honlapjukon is megvan, vagy legalábbis mikor utoljára néztem még volt. Csak viszonylag kevés helyen.
Jó akcióik szoktak lenni, sokszor lekötés nélkül is több hónapig elég jó kamatot adnak.
Cserébe annyi hátrány, hogy még egy netbankár sincs, vagy legalábbis mikor utoljára kérdeztem ahhoz a számlához nem járt.
Nekem van náluk számlám. Nincs helyben fiókjuk ahol lakom. Telefonon megy minden, nincs netbankár semmi , nincs kp befizetés kifizetés ahhoz a szla típushoz amim van. Cserébe van lekötés nélkül jó kamat, és minden ingyen szlakivonat, szla vezetés . Telefonon megy minden mint a villám miután 23ezer kódot azonosítót elkértek. :) Nem rossz, csak a belga betétgaranciát ne kelljen igénybe venni.
fiók nincs
mérlegbe belenéztem
utalás van és atm, pos felvét van
Nem látom a fiókjaik listáját az oldalukon.
Így csak egy neten létező valaminek tűnik, mégha nem is az. Fizikailag nincs jelen. Egy email cím, és egy telefonszám.
Valahogy biztonságosabbnak érzem h ha tudom h itt van a fiókuk, akkor megyek be amikor akarok (persze nyitvatartási időn belül:).
Az OBA szint fölé nem mennék. Túl sok fiókot zártak be hirtelen.