Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#551061 Spade Előzmény: #551053

pedig működik a push-up melltartó mert ha őn már elég kemény lesz akkor felpuhul az álláspontja :)

#551053 Arsene Lupin Előzmény: #551024

Ez a kommunikációs csata része. Azt sugallja, hogy a kormány kész tárgyalni, de határozott.

Olyan ez, mint a push-up melltartó. Előnyös az elején, de előbb-utóbb kiderül az igazság.

#551050 Camilla2 Előzmény: #551032

266 os euro normális ? ,ha csak az infláció közti különbséget nézed,majdnem lehetetlen...és ezzel már borul minden megint ...

#551049 Boby. Előzmény: #551032

"lesz meglepi 2014-ben :o)."

Ebben biztos vagyok. Eddig is meglepőek voltak a húzásaik. Sok kisvállalkozás tönkre is ment bele.

Lupin Úr, a reggeli jósl…

#551046 wizes

Lupin Úr, a reggeli jóslata a felrántásról bejött.

#551045 JP Előzmény: #551032

...2013-at amúgy is átakartam aludni

Mesélj, mire ébredünk 2014-ben? :-)

#551032 Dr. ursi Előzmény: #551024

igen.

attól hogy sokan nem értik mit miért csinál.

a zseniket és a prófétákat mindig is üldözték.

főleg saját hazájukban.

lesz meglepi 2014-ben :o).

#551011 Fornit Előzmény: #550951

Robbaj meg Jockey lett. Lassan itt az egész familia, mondjuk a mol szárnyal is :)

Re: Hazugságok hálójában

#551009 Spade Előzmény: #550993

Sztem az van h a minimálbér egyrészről adóoptimalizációból van sztem a többsége, ennél ugye ha emelnek tiszta adóbevétel, másrészt pedig olyan bér ami ebben a sávban alapvetően rugalmatlan, hiszen azokat a melókat valakinek el kell végezni, ha többért akkor többért viszont kedvező a nem éppen acélos érdekérvényesítéssel rendelkező dolgozóknak főleg növekvő infláció esetén...na meg a többlet adóbevétel itt is...

Hazugságok hálójában

#550993 Boby.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_gazdasagi_teljesitmeny_hijan_nincs_beremeles.172625.html

"A jelenlegi kabinet a béremelések, minimálbér-emelések kormánya a gazdasági ésszerűség határain belül - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a LIGA Szakszervezetek vezetésével folytatott keddi budapesti megbeszélése utáni sajtótájékoztatón. A kormányfő elmondta, egyetértettek az érdekképviseleti vezetőkkel abban, hogy ma minden béremelés indokolt Magyarországon, de olyan gazdaságpolitikát nem szabad folytatni, amely gazdasági teljesítmény híján hitelezésből finanszírozná azt."

Hogy is van ez?! 1,3%-al csökkenő gdp mellett, közel 20%-al emelkedő br. minimálbér, ami netto 0%-nak felel meg?! Nem tudom, hogy akkor most hogyan kell értékelni ezt a "gazdasági teljesítmény" dumát?!

#550951 banyaiz Előzmény: #550945

Dallas van, új epizód? :) Jó kis sorozat volt az , apámék nézték mindig. :)

#550945 Sumér harcos Előzmény: #550941

Boby,nagyon jól látod,az oktatással nagy bajok vannak,de az én hibám-nevelésem csődje.

6 napos korodra az oldalon nagyon szemtelen kis fikanick lettél.

ezért hess a sarokba,de gyorsan,amerre mutatom,vagy pamelával korbácsoltatlak meg estére.

#550941 Boby. Előzmény: #550864

Úgy látom, tényleg nagy bajok vannak a hazai oktatással. Mondja harcos úr, ez már a Rozika hatása vagy még Bálinté?!

#550924 banyaiz Előzmény: #550912

4 lánya van? ezt nem is tudtam. Akkor már kezdem érteni miért ilyen feszült, és indulatos a közéletben. Kicsit elnézőbb, és megértőbb kell legyek vele úgy látom.