.
pedig működik a push-up melltartó mert ha őn már elég kemény lesz akkor felpuhul az álláspontja :)
Ez a kommunikációs csata része. Azt sugallja, hogy a kormány kész tárgyalni, de határozott.
Olyan ez, mint a push-up melltartó. Előnyös az elején, de előbb-utóbb kiderül az igazság.
266 os euro normális ? ,ha csak az infláció közti különbséget nézed,majdnem lehetetlen...és ezzel már borul minden megint ...
"lesz meglepi 2014-ben :o)."
Ebben biztos vagyok. Eddig is meglepőek voltak a húzásaik. Sok kisvállalkozás tönkre is ment bele.
...2013-at amúgy is átakartam aludni
Mesélj, mire ébredünk 2014-ben? :-)
igen.
attól hogy sokan nem értik mit miért csinál.
a zseniket és a prófétákat mindig is üldözték.
főleg saját hazájukban.
lesz meglepi 2014-ben :o).
Robbaj meg Jockey lett. Lassan itt az egész familia, mondjuk a mol szárnyal is :)
Sztem az van h a minimálbér egyrészről adóoptimalizációból van sztem a többsége, ennél ugye ha emelnek tiszta adóbevétel, másrészt pedig olyan bér ami ebben a sávban alapvetően rugalmatlan, hiszen azokat a melókat valakinek el kell végezni, ha többért akkor többért viszont kedvező a nem éppen acélos érdekérvényesítéssel rendelkező dolgozóknak főleg növekvő infláció esetén...na meg a többlet adóbevétel itt is...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_gazdasagi_teljesitmeny_hijan_nincs_beremeles.172625.html
"A jelenlegi kabinet a béremelések, minimálbér-emelések kormánya a gazdasági ésszerűség határain belül - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a LIGA Szakszervezetek vezetésével folytatott keddi budapesti megbeszélése utáni sajtótájékoztatón. A kormányfő elmondta, egyetértettek az érdekképviseleti vezetőkkel abban, hogy ma minden béremelés indokolt Magyarországon, de olyan gazdaságpolitikát nem szabad folytatni, amely gazdasági teljesítmény híján hitelezésből finanszírozná azt."
Hogy is van ez?! 1,3%-al csökkenő gdp mellett, közel 20%-al emelkedő br. minimálbér, ami netto 0%-nak felel meg?! Nem tudom, hogy akkor most hogyan kell értékelni ezt a "gazdasági teljesítmény" dumát?!
Dallas van, új epizód? :) Jó kis sorozat volt az , apámék nézték mindig. :)
ezt most hagy abba...
Boby,nagyon jól látod,az oktatással nagy bajok vannak,de az én hibám-nevelésem csődje.
6 napos korodra az oldalon nagyon szemtelen kis fikanick lettél.
ezért hess a sarokba,de gyorsan,amerre mutatom,vagy pamelával korbácsoltatlak meg estére.
Úgy látom, tényleg nagy bajok vannak a hazai oktatással. Mondja harcos úr, ez már a Rozika hatása vagy még Bálinté?!
határozott asszonyság, és úgy tudom a Viktor beszédeinél is segítség.