Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Gyűrű szövetsége

#548758 Lazaics Előzmény: #548654

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#548654 rbbj11 Előzmény: #548652

ps.: nem a 100 db nokia a gond, hanem sokkal sokkal többet vettem, egyszerre mindehol ordereket indítottam. Bet-a n is sztem én voltam az egyetlen vevő az emelkedő szakaszban,a piaci order csak a csúcspont volt, az utolsó csepp a pohárban

#548652 rbbj11 Előzmény: #548625

nem ellenőriztem, meg se fordult a fejemben, hogy nap közepén, épp ilyen fontos napon nokiának, akadozzon az árjegyzés

Certiket jól ismerem, annak a jegyzése is csak vacak bet-en akadozik, német piacon még sose, de tényleg, 5 év alatt egyetlen egyszer sem láttam ilyet. Bet certijeinél valóban minden napos, ezt tudtam, de korábban a forintos kitettségem miatt már vásároltam pár dolgot BETa-rol, és nem volt gond vele, ezért biztosra vettem, hogy ez nem magyar certik módjára kezelt dolog.

Én voltam a bolond, minden szempontból, csak ha abban pszichés állapotban ezzel még vki humorizál is, gondolhatod, h. az ember képes kést rántani :)

Kösz az infókat. Most már tartom, mert alapelvem, hogy pánikban nem adok el, és ez minipánik volt, sztem sok stop elszállt

Béta papírokkal nem érde…

#548632 wnprt

Béta papírokkal nem érdemes foglalkozni.

#548625 macika Előzmény: #548621

én nem téged "hüléztelek" le ahogy írtad utána írtad te voltál

akkor biztos nem írtam volna azt, nem képzeled?

egyébként akár jól is kijöhettél volna emelkedésnél...

más: az árjegyzős bulikban pl cetrik is ezek minden napos dolgok (((

sőt! van olyan hogy ex vagy sly telefonál rájuk hogy 'helló kérem mi van?" mert 4 órája nincs árjegyző.

bét-a általában nincs árjegyzés nyitónál, zárónál erre figyelj

a tételekről látod. az nem csak 1-2 száz, ezer drb, hanem 10e

#548624 rbbj11 Előzmény: #548538

ok, kösz. Vmiről lemaradás sosem bosszant annyira, főleg nem speki KEG-ről, a nokia miatt lenne most képes magamat agyonverni. Napi mélypontról plusszba fordult, ezért vettem belőle piaci áron, minden piacon. Val.szeg kapkodtam. De hát nekem nem az az életem, hogy a monitorra figyeljek egész nap és normál esetben holmi vacak konferencia miatt nem szokás -15%-ba zúzni egy nagy cég papírjait.

#548621 rbbj11 Előzmény: #548516

mire szóltál és (akaratlanul) le is hülyéztél, addigra vettem

Az árjegyző pápá a másodperces pillantásokban egyébként utólag is túl kódolt üzenet volt nekem, mikor már sajnos tudtam, mit kellett volna jelentsen.

A nincs árjegyző egyértelműbb fogalom :)

#548614 taresz Előzmény: #548612

Speki papírnál minek fundázni. Tudja mindenki, hogy trágya, de nem nagyon lepődnék meg ha 70-ig elpöckölnék. Rulett. Lehet az 20 is.

#548612 macika Előzmény: #548604

ugyan már !!! az egri telek is elrepült pápára a haveroknak a ládásban

a másik inkább, de akkor is gyenge a funda (enyhén szólva)

#548604 Zotya32 Előzmény: #548597

azért van egy pár ft-ot érő ipari ingatlanjuk, egy - talán még talpra állítható - stafétagázuk re: SJ, aztán van pár felesleges Anonim Koppány Solymász is, ezt majd egy új vezetésnek kell elrendezni... :)

kérdés, hogy lesz-e ilyen belátható időn belül... vagy a jelenlegi vezetés változtat-e a hozzáállásán és meglépi azt amit meg kell, és lepucolja a keg-ről a k*kit...

#548597 macika Előzmény: #548587

nemtom

ez junki papír, kamukkal, 0 funda mellett

TA nulla

egyéni döntés és tűrés kérdése mint minden kamu junkinál

#548587 taresz Előzmény: #548553

4-5edb-ot érdemes lehet rászánni. T kat 2-3 napig képes menni limitet. Lásd E-star.

Egy próbát megérhet.

#548538 Hathor Előzmény: #548431

Sajnálom a rossz szériát.

szerintem ebben az oldalazásban többünknek voltak rossz napjaik, mert teljesen oldalt megy a piac, és lecsapják, meg megveszik. Ezért én leálltam a tradekkel amíg ki nem lépünk a látható szűkülésekből.

Elküldöm neked nemsoká priviben mi a helyzet KEGben. szerintem

szép estét!

#548536 Hathor Előzmény: #548426

"pánik vétel van )"

43 lett a vége, annyira nem pánikoltak a vevők :DD

jajj medvecsek..

sokat figyeled a piacot, de vagy rossz infokat adsz, vagy még nem tapasztaltál eleget.

Chart elég beszédes annak, aki tudja olvasni.

Várjuk meg a holnapot. EKB reakciókat a világban, a BÉTen.. és meglátjuk mivel mit kezdhetünk.

#548516 macika Előzmény: #548514

azért nem semmi vagy (

ráadásul persze valakin ki is kell tölteni az árjegyzős hibát

pedig szóltam, és én kapok még erre is ((