oglis
Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm!
ps.: nem a 100 db nokia a gond, hanem sokkal sokkal többet vettem, egyszerre mindehol ordereket indítottam. Bet-a n is sztem én voltam az egyetlen vevő az emelkedő szakaszban,a piaci order csak a csúcspont volt, az utolsó csepp a pohárban
nem ellenőriztem, meg se fordult a fejemben, hogy nap közepén, épp ilyen fontos napon nokiának, akadozzon az árjegyzés
Certiket jól ismerem, annak a jegyzése is csak vacak bet-en akadozik, német piacon még sose, de tényleg, 5 év alatt egyetlen egyszer sem láttam ilyet. Bet certijeinél valóban minden napos, ezt tudtam, de korábban a forintos kitettségem miatt már vásároltam pár dolgot BETa-rol, és nem volt gond vele, ezért biztosra vettem, hogy ez nem magyar certik módjára kezelt dolog.
Én voltam a bolond, minden szempontból, csak ha abban pszichés állapotban ezzel még vki humorizál is, gondolhatod, h. az ember képes kést rántani :)
Kösz az infókat. Most már tartom, mert alapelvem, hogy pánikban nem adok el, és ez minipánik volt, sztem sok stop elszállt
én nem téged "hüléztelek" le ahogy írtad utána írtad te voltál
akkor biztos nem írtam volna azt, nem képzeled?
egyébként akár jól is kijöhettél volna emelkedésnél...
más: az árjegyzős bulikban pl cetrik is ezek minden napos dolgok (((
sőt! van olyan hogy ex vagy sly telefonál rájuk hogy 'helló kérem mi van?" mert 4 órája nincs árjegyző.
bét-a általában nincs árjegyzés nyitónál, zárónál erre figyelj
a tételekről látod. az nem csak 1-2 száz, ezer drb, hanem 10e
ok, kösz. Vmiről lemaradás sosem bosszant annyira, főleg nem speki KEG-ről, a nokia miatt lenne most képes magamat agyonverni. Napi mélypontról plusszba fordult, ezért vettem belőle piaci áron, minden piacon. Val.szeg kapkodtam. De hát nekem nem az az életem, hogy a monitorra figyeljek egész nap és normál esetben holmi vacak konferencia miatt nem szokás -15%-ba zúzni egy nagy cég papírjait.
mire szóltál és (akaratlanul) le is hülyéztél, addigra vettem
Az árjegyző pápá a másodperces pillantásokban egyébként utólag is túl kódolt üzenet volt nekem, mikor már sajnos tudtam, mit kellett volna jelentsen.
A nincs árjegyző egyértelműbb fogalom :)
Speki papírnál minek fundázni. Tudja mindenki, hogy trágya, de nem nagyon lepődnék meg ha 70-ig elpöckölnék. Rulett. Lehet az 20 is.
ugyan már !!! az egri telek is elrepült pápára a haveroknak a ládásban
a másik inkább, de akkor is gyenge a funda (enyhén szólva)
azért van egy pár ft-ot érő ipari ingatlanjuk, egy - talán még talpra állítható - stafétagázuk re: SJ, aztán van pár felesleges Anonim Koppány Solymász is, ezt majd egy új vezetésnek kell elrendezni... :)
kérdés, hogy lesz-e ilyen belátható időn belül... vagy a jelenlegi vezetés változtat-e a hozzáállásán és meglépi azt amit meg kell, és lepucolja a keg-ről a k*kit...
nemtom
ez junki papír, kamukkal, 0 funda mellett
TA nulla
egyéni döntés és tűrés kérdése mint minden kamu junkinál
Következő amit megküldenek az szerintem a CIG lesz.
4-5edb-ot érdemes lehet rászánni. T kat 2-3 napig képes menni limitet. Lásd E-star.
Egy próbát megérhet.
Sajnálom a rossz szériát.
szerintem ebben az oldalazásban többünknek voltak rossz napjaik, mert teljesen oldalt megy a piac, és lecsapják, meg megveszik. Ezért én leálltam a tradekkel amíg ki nem lépünk a látható szűkülésekből.
Elküldöm neked nemsoká priviben mi a helyzet KEGben. szerintem
szép estét!
"pánik vétel van )"
43 lett a vége, annyira nem pánikoltak a vevők :DD
jajj medvecsek..
sokat figyeled a piacot, de vagy rossz infokat adsz, vagy még nem tapasztaltál eleget.
Chart elég beszédes annak, aki tudja olvasni.
Várjuk meg a holnapot. EKB reakciókat a világban, a BÉTen.. és meglátjuk mivel mit kezdhetünk.