A profik.... Úgy tolják az all-in eket a semmire, mint egy kocsmai játékban.
A profik.... Úgy tolják az all-in eket a semmire, mint egy kocsmai játékban.
6. hely
http://www.pokerakademia.com/hirek/wsop_2012/wsop_main_event_2012_koroknai_andras_6_helyet_szerzett/
Nekem ez a call a végén elég amatőr hibának tünik.
ez az ember beteg?? dollármilliókat "pókerezett" össze, és nem bír leállni a szerencsejátékkal???
http://sportgeza.hu/poker/2012/09/28/budapestre_koltozott_a_1_5_milliardos_pokerprofi/
"„Most éppen Magyarországon, Budapesten vagyok, ahol úgy tűnik, az emberek többsége évi tízezer dollárból, vagy még ennél is kevesebből él. Lenyűgöző, hogy milyen sokat ér a dollár bizonyos helyeken az Államokon kívül. Összességében óriási gondolatébresztő ez nekem, nagyon könnyű elveszteni a tiszta, reális világlátást, és nekem nagyon fontos, hogy két lábbal járjak a földön. Fontos tudnom, hogy a világ nagy része sokkal kevesebb pénzből él. Szomorúan kell tudomásul vennem, hogy a világ egyáltalán nem igazságos, és hogy rengeteg okunk van hálásnak lenni a munkánkért, egy sikeres karrierért, szerető családért, vagy a jó egészségünkért."
„Másrészről Budapest nagyon király. Rengeteg dolgot lehet itt csinálni a hét minden napján. A város és az építészet is gyönyörű. A következő pár hétben szeretnék utazgatni, aztán találni egy helyet, amit otthonomnak nevezhetek a következő pár hónapban. Van pár őrült tervem a közeljövőben, és szeretnék rengeteget játszani online, amint a site (Full Tilt Poker) újraindul. Zárásképp még annyit, ahogy elkezdtem keresni egy jobb életet, nem csupán az életem minősége javult, mint azt korábban reméltem, de más módon is többé váltam" - írta Cates, aki már a Facebookon is megosztotta jónéhány budapesti fotóját."
viszont ezt mind úgyí írom,hogy én is folyamatosan játszom.igaz mostanában nem sok szerencsével,stars on nem találom a nyerő leosztásokat :))))
jó,oké viszont ha bekeményítenek el fognak tudni kapni.
tudjátok amúgy,hogy a köztudottan legnagyobb poker start miért is tiltották ki amerikából?
mivel nem tudtak elszámolni a cash game játékban a rakekkel.mivel lehetetlen is.
viszont az usa törvényei annyira kemények,hogy sittre is vágták őket.
Az az érdekes, hogy ebben az előzetes anyagban - amit belinkeltem a pénzcentrumtól - már nem is emlitik a pókert, az egész a nyerőautomaták online összekötésével és központi ellenrőzésével foglalkozik.
akkor egy külföldi szerveren keresztül csatlakozol fel :) VPN-el, tök egyszerű :)
jelenleg magyarországon nincs még törvény,tehát játszhatsz nyugodtan haza utalásokkal is,mert nem tudod és nem is tudhatod mit is kell csinálni ezekkel a pénzekkel a bevallásodnál.mivel nincs törvény,viszont hamarosan lesz.viktorék ezt is mint mindent,teljesen magukénak akarnják.szerencsejátékon keresztül menne mindegyik netes szoftver,amilyeik pedig nem fog megfelelni az ő általuk kiadott adókötelességnek,azt nem fogod elérni a neten se te se én.
Ha esetleg az online tevékenységem tuti nyerőbe vált, majd megkereslek:-)
Egyenllőre csak ilyeneket találok:
http://www.origo.hu/itthon/20101214-uj-szerencsejatektorveny-keszul.html
Azaz fogalmam sincs, mi a státusza jelenleg az új szerencsejátéktörvénynek, de mintha azt hallottam volna, hogy az online poker kimaradt belőle.
nem hiszem el, csak nem fogalmaztam pontosan. Vannak olyan megoldások, amivel kizárt, hogy megfogjanak. Nem banktól váltasz ki bankkártyát közvetlenül, hanem ügynökségen keresztül. Csak magas a pénzfelvétel költsége, de adóhoz képest elenyésző. Bármelyik ATMből tudsz felvenni pénzt.
értettem én.
svájcon kívül bármelyik európai bank kiadja az adatokat rólad ha a magyar hatóság ki kéri.
ne hidd el senkinek aki például azt állítja,hogy elég egy osztrák bank számlaszámot nyitni és minden oké.
vagy westerunionba kiutaltatod a casht...
Egy külföldinek annyival jobb,hogy őt max az éves össznyeresége után fizetendő adó miatt üldözik,nem mindenféle agyatlan indok alapján kivetett körönkénti,meg mittomén milyen adók miatt. Nyerő-(bukó+rake)=adólap,kb így lenne logikus
ez a cikk,már elég régi,viszont ezt a magyar póker szövetség is benyújtotta.
kizárolag az adott ország törvényhozóinak a döntésésn múlik,hogy szerencsejátéknak veszi e.
Mondjuk azt, hogy az illetékes hivatal eddig még nem mozgositotta azokat az erőforrásokat, amelyek a nyomonkövetéshez szükségesek.
Elvileg megtehetnék, de amilyen kormányzati szervezetlenség van, jó eséllyel nem teszik meg.
Én igy látom.