Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: wsop döntő

#568445 Fornit Előzmény: #568441

A profik.... Úgy tolják az all-in eket a semmire, mint egy kocsmai játékban.

http://sportgeza.hu/pok…

#558206 TrendMan

http://sportgeza.hu/poker/2012/09/28/budapestre_koltozott_a_1_5_milliardos_pokerprofi/

"„Most éppen Magyarországon, Budapesten vagyok, ahol úgy tűnik, az emberek többsége évi tízezer dollárból, vagy még ennél is kevesebből él. Lenyűgöző, hogy milyen sokat ér a dollár bizonyos helyeken az Államokon kívül. Összességében óriási gondolatébresztő ez nekem, nagyon könnyű elveszteni a tiszta, reális világlátást, és nekem nagyon fontos, hogy két lábbal járjak a földön. Fontos tudnom, hogy a világ nagy része sokkal kevesebb pénzből él. Szomorúan kell tudomásul vennem, hogy a világ egyáltalán nem igazságos, és hogy rengeteg okunk van hálásnak lenni a munkánkért, egy sikeres karrierért, szerető családért, vagy a jó egészségünkért."

„Másrészről Budapest nagyon király. Rengeteg dolgot lehet itt csinálni a hét minden napján. A város és az építészet is gyönyörű. A következő pár hétben szeretnék utazgatni, aztán találni egy helyet, amit otthonomnak nevezhetek a következő pár hónapban. Van pár őrült tervem a közeljövőben, és szeretnék rengeteget játszani online, amint a site (Full Tilt Poker) újraindul. Zárásképp még annyit, ahogy elkezdtem keresni egy jobb életet, nem csupán az életem minősége javult, mint azt korábban reméltem, de más módon is többé váltam" - írta Cates, aki már a Facebookon is megosztotta jónéhány budapesti fotóját."

Re: nincs cím

#547851 Dmode Előzmény: #547839

viszont ezt mind úgyí írom,hogy én is folyamatosan játszom.igaz mostanában nem sok szerencsével,stars on nem találom a nyerő leosztásokat :))))

#547839 Dmode Előzmény: #547826

jó,oké viszont ha bekeményítenek el fognak tudni kapni.

tudjátok amúgy,hogy a köztudottan legnagyobb poker start miért is tiltották ki amerikából?

mivel nem tudtak elszámolni a cash game játékban a rakekkel.mivel lehetetlen is.

viszont az usa törvényei annyira kemények,hogy sittre is vágták őket.

#547830 TrendMan Előzmény: #547822

Az az érdekes, hogy ebben az előzetes anyagban - amit belinkeltem a pénzcentrumtól - már nem is emlitik a pókert, az egész a nyerőautomaták online összekötésével és központi ellenrőzésével foglalkozik.

#547822 Dmode Előzmény: #547796

jelenleg magyarországon nincs még törvény,tehát játszhatsz nyugodtan haza utalásokkal is,mert nem tudod és nem is tudhatod mit is kell csinálni ezekkel a pénzekkel a bevallásodnál.mivel nincs törvény,viszont hamarosan lesz.viktorék ezt is mint mindent,teljesen magukénak akarnják.szerencsejátékon keresztül menne mindegyik netes szoftver,amilyeik pedig nem fog megfelelni az ő általuk kiadott adókötelességnek,azt nem fogod elérni a neten se te se én.

#547805 TrendMan Előzmény: #547796

Ha esetleg az online tevékenységem tuti nyerőbe vált, majd megkereslek:-)

Egyenllőre csak ilyeneket találok:

http://www.origo.hu/itthon/20101214-uj-szerencsejatektorveny-keszul.html

http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110913-matolcsy-gyorgy-az-online-szerencsejatekadorol-a-szepkartyarol-a-vendeglatosok-altal.html

Azaz fogalmam sincs, mi a státusza jelenleg az új szerencsejátéktörvénynek, de mintha azt hallottam volna, hogy az online poker kimaradt belőle.

#547796 Kissherceg Előzmény: #547781

nem hiszem el, csak nem fogalmaztam pontosan. Vannak olyan megoldások, amivel kizárt, hogy megfogjanak. Nem banktól váltasz ki bankkártyát közvetlenül, hanem ügynökségen keresztül. Csak magas a pénzfelvétel költsége, de adóhoz képest elenyésző. Bármelyik ATMből tudsz felvenni pénzt.

#547781 Dmode Előzmény: #547762

értettem én.

svájcon kívül bármelyik európai bank kiadja az adatokat rólad ha a magyar hatóság ki kéri.

ne hidd el senkinek aki például azt állítja,hogy elég egy osztrák bank számlaszámot nyitni és minden oké.

#547766 Grizzly Géza Előzmény: #547743

Egy külföldinek annyival jobb,hogy őt max az éves össznyeresége után fizetendő adó miatt üldözik,nem mindenféle agyatlan indok alapján kivetett körönkénti,meg mittomén milyen adók miatt. Nyerő-(bukó+rake)=adólap,kb így lenne logikus

#547765 Dmode Előzmény: #547753

ez a cikk,már elég régi,viszont ezt a magyar póker szövetség is benyújtotta.

kizárolag az adott ország törvényhozóinak a döntésésn múlik,hogy szerencsejátéknak veszi e.

#547764 TrendMan Előzmény: #547761

Mondjuk azt, hogy az illetékes hivatal eddig még nem mozgositotta azokat az erőforrásokat, amelyek a nyomonkövetéshez szükségesek.

Elvileg megtehetnék, de amilyen kormányzati szervezetlenség van, jó eséllyel nem teszik meg.

Én igy látom.