Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: nincs cím

#547762 Kissherceg Előzmény: #547761

Igen, de Én azt írtam ,hogy nem hazai bank kell.... ATMből felveszed egy panamai bankkártyával azt nyomozhatják...

#547761 Dmode Előzmény: #547759

nekem is van egy-két haver aki tényleg csak ebből él.

viszont az,hogy nem nyomon követhető,ez nem igaz,mivel be és ki utalással történik minden egyes tranzakció.

#547744 Dmode Előzmény: #547713

külföldi bankártyás utalás is bukik,feljelentés esetén.

nincs törvény még rá,de nem teljesen tisztázott még az adóztatása.

#547743 TrendMan Előzmény: #547738

Ja és igazad van, fogalmam sincs hogyan ellenőrzik, elvileg ha nincs közvetlen rájárásuk az oldal szerverére, akkor nem tudják.

Ugyanakkor a pokerakadémián időről-időre cikkezenk olyan (külföldi) játékosokról, akit üldöz saját adóhivatala bizonyos becsült adóhátralék miatt.

#547742 Grizzly Géza Előzmény: #547738

Az lehet hogy van infója a külföldről érkező pénzekről(nyereségről),de a pokerstars nem fog nekik tételes listát küldeni a cash-game köreidről,az kb.100%.

#547738 TrendMan Előzmény: #547732

Kétségtelen, de nem tudom mi ennek az okoskodásnak az aktuális státusza.

Azt sem tudom, hogy a magyar banktól kérhet-e infót az Apeh azért, hogy beazonositsa a magyar online poker játékosokat.

Mindenesetre érdemes észben tartani a fenti passzust, nehogy 1-2 év játék után $10 nagyvak mellett egyszercsak összehozzunk egy államadósság szintü adóhátralékot.

Ezért is kérdezősködöm, hogy tudjam jelenleg hányadán áll a dolog, de úgy tünik senki nem tudja.

#547732 Grizzly Géza Előzmény: #547726

Nem mondod hogy online poker cash game körönként adózik? És ezt a nav hogy ellenőrzi? :) vagy te vezeted egy kockás papíron és bevallod? :) Ez kb akkora ökörség,ha tényleg igaz,mint az 500k/ nyerőgép adó

Amit biztosan tudok, hog…

#547726 TrendMan

Amit biztosan tudok, hogy az utolsó állás szerint a cash game körönként adózott volna, a verseny pedig nyereményenként és ott a költség (nevezési dij) levonható.

Azaz a cash game öngyilkosság, hiszen a bukót nem irhatod le, de a nyerő után fizetned kell.

Amit pl. nem tudok, hogy nyomon követhetik-e valamilyen módon a magyarországi bankszámládról a PS felé történt átutalást?

#547718 Grizzly Géza Előzmény: #547711

Nem tudom,nyerőt még sose vettem ki :) 500 dolcsit dupláztam és 1k-t legyaláztam nullára. Ingyen játéknak meg semmi értelme. A végkövetkeztetés hogy még ha nyersz is,azt bontsd le órabérre és ha az jó,akkor ok :). Egy nagy, élő versenyre kéne befizetni és ha van némi szerencse is,ott lehet kaszálni.

#547711 TrendMan Előzmény: #547701

Ezt sem megerősiteni, sem cáfolni nem tudom.

De lehetségesnek tartom, mivel van ilyen és van olyan tapasztalatom is.

Engem most az foglalkoztat, hogy a FIDESZ által 2 éve beharangozott online szerencsejáték szabályozás hova, meddig jutott, mi az aktuális státusz?

(Azt tudom, hogy a nyerőgépek ügyben mit léptek, de az online pókerről semmit nem találok, csak 2-3 éves hireszteléseket.)

Egy érdekesség:

Tegnap egy szerb játékossal ültem egy asztalnál, aki Horthy avatárban játszott.

Először azt hittem rosszul látok:-)

#547701 Grizzly Géza Előzmény: #547514

Online poker veszélyes :) Sose tudod kivel ülsz szemben és az alap hogy már az asztalválasztásnál kiderül hogy nyerni fogsz-e vagy veszíteni (csak Te még nem tudod)

Legalábbis ez az én tapasztalatom

Úgy látom itt nincsenek …

#547649 TrendMan

Úgy látom itt nincsenek póker kedvelők, csak egy róluk elnevezett totyik:-)