de!
)))
forgalom alapján nem épp egy felszálló ág elején vagyunk?
Az alja 31 ft volt és most 43 ft :)
Azért nem annyira rossz,mint gondolják...
Vettem ebből a csodából...
Hová süllyedtem??? :)
Gyűjtögetik a papírt rendesen...
A 40 feletti két 10 millió feletti nap nekem is gyanús volt. Persze nem volt egy óriási durranás, de azt vártam, hogy utána visszamegy 30 elejére. Most úgy gondolom, hogy ez elmarad. Részemről szívárgok vissza. De azért még van bennem bizonytalanság bőven.
Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm!
A KEG-től bemutatva - pontosabban a meghatalmazómtól származtatva - továbbra is várom a meghatalmazásom szabályos visszavonását( ha jogilag valóban megtörtént ) tértivevényes levélben ,mert ennek hiányában a KEG súlyosan megtéveszti részvényeseit és néhány napon belül kifut a törvényes határidőből ,ami az összehivásra rendelkezésére áll ! Ezt megvárom ,aztán döntök a további teendőkről. Minden esetre megdöbbentő ,hogy kevesebb ,mint egymillió részvény képes egy ilyen cég ( és menedzsmentje ) sorsát meghatározni. Talán emlékeznek ,mikor tavaly kérdeztem Pimpert ,hogy vajon igazából hol vannak a részvények ,kik a valódi tulajdonosok és milyen érdeket szolgálnak ?
Most is ezt kérdezem és tudom ,hogy győz az igazság !
Dr Steier József
nekem is gyanús volt nagyon
de inkább egy beleunt kisröfire tippelek
passzzz
közgyűlésre vett papírokat már ki is szórták
nem hülyeség
a B kategóriában azért vannak jó cégek is,
én sem értem, igazából a lényegen már nem változtat... így is úgy is gagyiszekció...
hát esetleg, hogy 100% közkéz?
naja csak, akkor milyen apropóval teszik be? mert ezt kritériumba nem lehet beletenni,h tolvalyrv....T, mint technikai...szal nem értem..
fedősztori a technikai kategória... ők is tudják, hogy valójában ez mit jelent...
re: tolvajrészvények
ezt amúgy nem értem, mert elméletileg van tényleges működése a cégnek és nem technikai volt a bevezetés anno....
"az új szabályozás értelmében a B-kategóriából a T-kategóriába, köztük lehet a Tv Network (bár a vállalatot hamarosan egyébként is kivezethetik), a KEG, a Visonka, a Biomedical vagy a Kulcs-Soft. "
Hivatalosan is T-kategóriás lesz a KEG... :)))