Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Gyűrű szövetsége

#548172 Trisz Előzmény: #547278

A 40 feletti két 10 millió feletti nap nekem is gyanús volt. Persze nem volt egy óriási durranás, de azt vártam, hogy utána visszamegy 30 elejére. Most úgy gondolom, hogy ez elmarad. Részemről szívárgok vissza. De azért még van bennem bizonytalanság bőven.

#547413 Lazaics Előzmény: #547367

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#547367 macika Előzmény: #546991

A KEG-től bemutatva - pontosabban a meghatalmazómtól származtatva - továbbra is várom a meghatalmazásom szabályos visszavonását( ha jogilag valóban megtörtént ) tértivevényes levélben ,mert ennek hiányában a KEG súlyosan megtéveszti részvényeseit és néhány napon belül kifut a törvényes határidőből ,ami az összehivásra rendelkezésére áll ! Ezt megvárom ,aztán döntök a további teendőkről. Minden esetre megdöbbentő ,hogy kevesebb ,mint egymillió részvény képes egy ilyen cég ( és menedzsmentje ) sorsát meghatározni. Talán emlékeznek ,mikor tavaly kérdeztem Pimpert ,hogy vajon igazából hol vannak a részvények ,kik a valódi tulajdonosok és milyen érdeket szolgálnak ?

Most is ezt kérdezem és tudom ,hogy győz az igazság !

Dr Steier József

#547282 macika Előzmény: #547278

nekem is gyanús volt nagyon

de inkább egy beleunt kisröfire tippelek

passzzz

#546991 Zotya32 Előzmény: #546988

én sem értem, igazából a lényegen már nem változtat... így is úgy is gagyiszekció...

#546988 Mr_insider Előzmény: #546978

naja csak, akkor milyen apropóval teszik be? mert ezt kritériumba nem lehet beletenni,h tolvalyrv....T, mint technikai...szal nem értem..

#546978 Zotya32 Előzmény: #546972

fedősztori a technikai kategória... ők is tudják, hogy valójában ez mit jelent...

re: tolvajrészvények

#546972 Mr_insider Előzmény: #546956

ezt amúgy nem értem, mert elméletileg van tényleges működése a cégnek és nem technikai volt a bevezetés anno....

#546956 Zotya32 Előzmény: #546410

"az új szabályozás értelmében a B-kategóriából a T-kategóriába, köztük lehet a Tv Network (bár a vállalatot hamarosan egyébként is kivezethetik), a KEG, a Visonka, a Biomedical vagy a Kulcs-Soft. "

Hivatalosan is T-kategóriás lesz a KEG... :)))

#546523 Lazaics Előzmény: #546410

Továbbra is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!