Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#547407 banyaiz Előzmény: #547395

Csak azért gondoltam mert annyira lelkes voltál, hogy ilyen kutatások folynak.

Megkopaszodni egészen érdekes lelki folyamat, eleinte engem idegesített próbáltam ilyen-olyan kotyvalékokat, orvos stb . Aztán egy idő után beláttam ezt max a padló állítja meg. Akkoriban még elég dús hajam volt, letoltam 0-sal. Télen nem a legjobb nagy hidegekben. :)

#547395 KawaBazsy Előzmény: #547370

Nem, egyelőre még megúsztam. Mindig is idegesített, h a családi örökölt gének azok kopaszodósak, én is elkezdtem viszonylag korán kétoldalt. Aztán tanácsra elkezdtem kenegetni a Bánfi hajszeszt, s ott meg is állt a dolog, úgyhogy egyelőre még nem kell hajasításra költenem. :-)

#547370 banyaiz Előzmény: #547333

Na erre befizetek. Te is tarfejű vagy? Kb már olyan 7-8 éve 1 mm géppel, vagy borotva. Nem nagyon hiszek ezekben a csodaszerekben, de ha azt látom , hogy már mindenki ősemberhajjal mászkál akkor egye fene kipróbálom majd, bár már annyira megszoktam el sem tudnám magam képzelni hosszú hajjal , hogy fésülkedni kell vagy ilyesmi :)

#547353 Csilla76 Előzmény: #547346

A túl korai őszülés lehet lisztérzékenység, pajzsmirigybetegség, autoimmunbetegség, cukorbetegség, vészes vérszegénység következménye is.

Re: Alapítvány létrehozása

#546447 taresz Előzmény: #546019

Köszönöm!

Valami hasonló következtetésre jutottam, mint az utolsó előtti mondat. A polgármestert ismerve meg pláne.

Re: Alapítvány létrehozása

#546019 Előzmény: #545916

"Volna köztetek olyan ügyvéd aki járatos alapítvány létrehozásában???"

Igen.

"Az érintett óvodát a helyi polgármester szólította fel, hogy hozzon létre egy alapítványt"

Ilyen nincs.

"amibe majdan a szülők befizethetik a fent megjelölt összeget."

Alapítvány nem kötelezhet befizetésre.

"A polgármester szerint 100eFt induló "tőke" kell az alapítvány létrehozásához + 70eFt az általa megjelölt ügyvéd költsége. (gondolom valamelyik havert preferálja)"

A 70eFt, ha minden ügyintézés, közzététel is szerepel, akkor nem sok.

"A hivatal természetesen egy guruló forintot sem biztosít, de kötelezte rá az óvodát."

Ilyen NINCS.

"A kérdésem annyi lenne, hogy mennyi idő egy ilyet végigvinni és valóban ekkora költség-e a létrehozás?"

Ez a farka csóválja a kutyát. Alapítványhoz tisztségviselők, felelősök szükségesek, fenntartása sem díjmentes, tehát ez nem úgy működik, hogy "megcsinálod, aztán ott van és kész". Az alapítvány egy szervezet, ami messze nem ebből áll.

Ha ennyit értetek az egészből, akkor inkább NE csináljatok ilyet!!! Végetek lesz rövid időn belül, mint a botnak, de különösen a felelősöknek :(

A történet igazi érdekessége egyebekben az, hogy a szülői munkaközösség továbbra is begyűjtheti a pénzt, hiszen az eddig sem volt könyvelve, ha hivatalos pénzt akar az óvoda gyűjteni, akkor meg egyszerűen térítést kell megállapítania az önkormányzatnak, vagy megemelnie az étkezésre szánt tételt.

Átqrás szaga van az egésznek. Nem kicsit, nagyon.

Bele ne menjetek!

Alapítvány létrehozása

#545916 taresz

Volna köztetek olyan ügyvéd aki járatos alapítvány létrehozásában???

A történet az alábbi. Nem ide készült a szöveg, de így egyszerűbb:

Az idei évben törvény született arról, hogy óvodában, iskolában nem szedhető "osztálypénz". (Óvodás korú gyermekem van.) Az érintett óvodát a helyi polgármester szólította fel, hogy hozzon létre egy alapítványt amibe majdan a szülők befizethetik a fent megjelölt összeget. Mivel az intézmény államilag finanszírozott, így mondanom sem kell, hogy csóró mint a templom egere.

A polgármester szerint 100eFt induló "tőke" kell az alapítvány létrehozásához + 70eFt az általa megjelölt ügyvéd költsége. (gondolom valamelyik havert preferálja)

A hivatal természetesen egy guruló forintot sem biztosít, de kötelezte rá az óvodát.

A kérdésem annyi lenne, hogy mennyi idő egy ilyet végigvinni és valóban ekkora költség-e a létrehozás?

Köszönöm a segítséget!

#544171 Előzmény: #543871

Igazából tényleg csak arra gondoltam, hogy melyik fénykép az, ami bizalomgerjesztő valaki számára.

#543871 Margaretta Előzmény: #543857

Ez is pont olyan, mint a tőzsdén a brókercégek.

Azok is adnak tanácsokat. Tökmindegy, hogy te hogyan jársz, ők mindenképpen pénzhezjutnak.

A képeken szereplők mindegyike szinte ugyanazt mondja. Nem biztos egyáltalán, hogy jó tanácsot adnak, 50-50% a valószínüsége a jó vagy rossz ajánlatnak. A tanácsért - valószínű - már az elején elkérik a pénzt.

Ugyanúgy, mint az értékpapír vételnél is a bizonylatodon a banki jutalék az első sorban szerepel.

Én a cikk olvasásakor ezeket gondoltam. Lehet/biztos:), te egészen mást hozol ki belőle.

Csak nézegetem a fénykép…

Csak nézegetem a fényképeket és elgondolkodtam, hogy vajon ki kitől kérne tanácsot ingatlanügyekben?

Képek:

http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/08/benjamin_1.jpg

http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/08/robert_1.jpg

http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/08/charles_1.jpg

http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/08/gyorgy_1.jpg

Cikk:

http://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/kik_akarnak_ma_magyar_ingatlant_venni.171698.html

#542500 Fornit Előzmény: #542355

"Fél órát rabolt el ez a qrva otp az életemből"

Fél órát????? Ezt senki sem hiszi el neked! :)))

Csak a vételgombok nyomogatása fél év, ha összeadjuk :)