Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: borsodi Lichtenstein

#546773 Spade Előzmény: #546761

én továbbra is azt gondolom, h ezen túl még volt egy csavar a történetben és talán még mások is jóvá hagyták az azeri elscerélését. Valahogy nem tűnik véletlennek az időzítés....Miért nem egy éve ? vagy miért nem 1 év múlva ? a gáz vezetéknek ez az idő mind1 lenne....

#546770 Arsene Lupin Előzmény: #546768

"Becstelen, rossz hírünket keltő, ellenségeket szerző Júdás lépés volt!"

Ilyen a politika. Miért, előtte jó hírünk volt, mindenki a barátunk volt? Mulya országot pillanatok alatt szétkapnak a szomszédok.

#546768 nemértem Előzmény: #546763

Miért van az ,hogy a reszketeg kezű gyenge öregemberek vérszomjasak lesznek?

Lehet , hogy Vitriol úr egy 17 éves dalia, de nekem a fentiek jönnek át minden egyes mondatából.

Emlékszem 1989-ben a Kossuth téren/ végig néztem/ cserkész nadrágos aggastyánok botjaikkal hadonászva rikácsoltak.

Ők voltak a rendszerváltó tömeg.

Ez csak a pelenka közeli minden mindegy harcias öregembereknek tűnhet jó lépésnek! / bocsánat/

Becstelen, rossz hírünket keltő, ellenségeket szerző Júdás lépés volt!

#546763 Arsene Lupin Előzmény: #546761

"Fészen találtam,lehet hogy nem is 2-3 Mrd dolcsi,hanem gázvezeték a végső cél?"

Mindkettő fontos. Visszaadja a mocskos politika lényegét.

Szerintem piszkos, de jó lépés volt. Ez a világ nem a szűzlányoké.

A cikk jó összefoglaló.

#546761 Grizzly Géza Előzmény: #546757

Fészen találtam,lehet hogy nem is 2-3 Mrd dolcsi,hanem gázvezeték a végső cél? :

"A MOL nem magyar, hanem külföldi álláshirdetéseiben én több augusztusban felkínált állást is találtam Azerbajdzsánra vonatkozóan. (pld: MOL Group is hiring! View and apply for the Exploration Geologist Job at MOL Group in Azerbaijan)

Szóval a helyzet árnyaltabb. Ha ránéztek a térképre, a Nabuccó gáz-vezeték egyetlen résen keresztül tud csak eljutni felénk, Azerbajdzsánból indulva (kaszpi-tengeri gázkutakból és környékéről mindent összegyűjtve) Azerbajdzsánon keresztül.

Nincs mese, így alakult. Északon Oroszország, délen Irán. Vagy velük legyünk inkább jóban? Mert csak ez a két lehetőség kínálkozik, hívjuk reálpolitikának vagy bárminek. Irán és/vagy Oroszország, vagy Azerbajdzsán? Melyik a jobb? És velük hogyan lehet? A "kis" Magyarország a "hatalmas" oroszokkal, vagy az atomfegyvert építő, és az egész világgal szembeszálló Iránnal. Komolyan?

Magyarország kicsi...legyen arányérzékünk. Azerbajdzsán még csak tápászkodik, épp csak nő, kezd gyarapodni, velük talán még lehet "alkudni".

Vagy komolyan gondolja bárki is, hogy a magyar miniszterelnök, hívják Orbán Viktornak, vagy bárkinek, Irán, a világpolitika, és Putyin orosz sakktáblája mellé egyáltalán le tudna ülni? Hogy van egyáltalán választásunk?

Örményország egyszerűen csak nem fontos. Kegyetlenül hangzik, de így van. Ez a "realpolitika", legfeljebb ezért kellene bírálni a magyar kormányt, hogy miért játssza ezt a játszmát egyáltalán, mert abban a régióban erkölcsösen nem lehet, ez világos mindenkinek.

Örményország nem fontos, mert a vezeték Azerbajdzsánból nem Örményországon jön(ne) keresztül, (hiszen utálják egymást) hanem Grúzián, mint a mellékelt térképen láthatjátok. Ők, a grúzok is rosszban vannak az oroszokkal, úgyhogy szép lassan összeáll az "útvonal", tud jönni a gáz. Minden stimmel...

Mert nem ez a fontos? A fontosabb? Vagy azok, akik most azonnal ítélkeznek, (az összes részlet ismerete nélkül) azok máskor meg kiakadnak majd azon, hogy a magyar energiabiztonság miért függ még mindig az oroszoktól, miért nőnek az árak állandóan, és a "felelős" magyar kormány miért nem csinál már végre valamit."

#546757 Arsene Lupin Előzmény: #546756

"Megkerülte kérdést azzal, hogy hazánk első embere egy cigány lókupechez kezd hasonlóvá válni."

Az USA ugyanúgy eladja a demokráciát az olajért. Ilyen a politika, nem szűzlányok játszótere.

"Írt róla!"

Akkor olvassa vissza.

#546756 nemértem Előzmény: #546750

Megkerülte kérdést azzal, hogy hazánk első embere egy cigány lókupechez kezd hasonlóvá válni.

A memória meg olyan mint a pénisz, a kor előrehaladtával semmikép sem hosszabbodik.

Írt róla!

Kilövési engedélyt valaki add valakinek, tán a módszert is megjelöli. Ezt ossza meg rajongóival.

Re: nincs cím

#546755 Arsene Lupin Előzmény: #546749

Semmi érdekes nincs benne. Eddig minden a forgatókönyv szerint. Az lesz az átb*szás, ha nem tartják a szavukat. De a muzulmán világ ezt most nem engedheti meg magának.

#546754 hosszhuszár Előzmény: #546753

Ingyen biztos nem, hiszen biztos volt valami háttér megállapodás, csak úgy, nem adták volna ki, viszont, hogy itt a balek szerep jutott viktornak, az szerintem biztos...

#546750 Arsene Lupin Előzmény: #546739

Nem kilövésről, hanem kilövési engedélyről volt szó. Olvasson vissza.

Nem emlékszem, hogy írtam volna valaha az Angela és a kerály közti lángoló szerelemről. Ne tévessze meg, hogy a kerály kezdi felvenni Angela kerekségét.

#546748 Arsene Lupin Előzmény: #546735

Baromság ez a cikk. Ha az örmények robbantanának Magyarországon, akkor terroristák. Akkor a szerző tehát potenciális terroristákat véd olyan hevesen.

És az egész csak azért, mert egy azerii nyolc év után szabadult, miután előtte szétverte egy örmény fejét, aki folyamatosan provokálta őt. Egy magyar sztárügyvéddel simán megúszhatta volna a dolgot egy- két év diliházzal. Csak akkor éppen orosz-örménybarát kormányunk volt, és valószínűleg a NATO is példát akart statuálni.

#546747 hosszhuszár Előzmény: #546745

Nem tudom, nyilatkozott e már ez ügyben, de amekkora port kavart, illene megszólalnia, szerintem....

És bizony, rendesen átdobták most a palánkon....

Már az utcán is erről beszélnek, az imént hallottam.....sajnos....

Kíváncsian várom a hétfőt.....

#546739 nemértem Előzmény: #546728

Én ismerek valakit, tán Vitriolnak hívják, nem is olyan rég homlok egyenest mást írt erről.

"Angela és a kerály utálja egymást, mint a sz*rt. "

Jut eszembe, nem válaszolt alázatos kérdésemre a " kilövés"részleteit illetően...

#546736 hosszhuszár Előzmény: #546735

"Enyhe"túlzás a cikk, eddig úgy néz ki, simán átb@szták viktort, hiszen nem erről szólt az egyesség.....

Ha most börtönben ülne a baltás gyilkos, nem volna ez a zűrzavar....

Orbán háborúba vinné Mag…

#546735 Wall street

Orbán háborúba vinné Magyarországot

Budapest – Az azeri baltás gyilkos kiadása jól érzékelteti, hogy Orbán Viktornak milyen az erkölcsi érzéke és hogyan tekint a jogra. Eljárása nagyjából a baltás gyilkoséhoz hasonló, és arra hívja fel a figyelmet, hogy ez az ember képes átlépbi minden jogot, erkölcsi törvényt, írott és íratlan szabályt, ha az érdekei úgy kívánják. Orbán veszélybe sodorta a magyar emberek életét, mert ha az azeri-örmény konfliktusból véres háború lesz, akkor pokolgépek robbanhatnak Budapesten is. Az egyetlen menekülési útvonal az lenne, ha a közveszélyes őrült magyar miniszterelnök azonnal lemondana, és elvonulna kezeltetni magát.

http://nepszava.com/2012/09/magyarorszag/orban-haboruba-vinne-magyarorszagot.html/comment-page-1