dax húzza a piros csikot,minden pozim plusszos,ráteszem a csúszóstoppokat és meglátjuk meddig szánkázik
dax húzza a piros csikot,minden pozim plusszos,ráteszem a csúszóstoppokat és meglátjuk meddig szánkázik
reggeli pozíciót kistoppolták a viccesek
remélem az első megindulás iránya lesz a mérvadó,és nem csinál brutál hátraarcot
17500 bux ellenállás,írtad is...adni kék! :D
nemtudok mégsem nyitni semmit..áh...nemigaz.....na erről beszéltem...short kirázás.
vissza shortba,ezért kár volt reggel kiüttetni magam
hati short 17640 első pakk
de azért brókerem most hívott...rendezte a derivatív számlámat...hogyha mégis akarnék indítani valamit...ejj..nem kellett volna :D
még várok...
Tavaly szept első hétfője US szünnap volt. Most is az lesz?
kicsit azért duzzogok.....pont mára volt ez az akció is megcsinálva....mármint az EKB....hogy húzzák maximumra a piacokat....szemetek...
mindegy...hétfőn lehet újat indítani long-short.
"Benoit Coeure ezzel bár nem mondott nagy újdonságot az elmúlt hetekben megjelent információkhoz képest, de a piacok mégis érzékelhető pozitív reakcióval fogadták"
pedig én nagyon tartani akartam a shortokat, átvinni hétfőre.....de ez az EKB pletyka meg satöbbi..nagyon nyomni akarják fölfele.... akkor leszek borzasztóan mérges ha itt zárás előtt lenyomják minuszba, hogy csak beetetés volt ez a SC .
Most meg akkorát rántottak ezen a vacak SP futureson hogy inkább lezártam a shortokat már....ennyi elég is volt nekem azthiszem....
reggel volt a futures +0.19 -en, most fölment +0.77 -re, most meg már +0.97 % on áll...
Így is lett..460 pont nyereség ..nem rossz....visszaszállni, a questor sajátsága miatt most meg már nem tudok :DD
úgyhogy mozi
persze véletlenül pont ma tudtak egy ilyen hírt kihozni :-)))
egész nap 45 fokos szögben erőltetik fölfelé a tőzsdéket...
no mindegy...már sok volt a zuhanás nekik...nem hibáztatom őket....csak mutassa meg valaki nekik hogyan kell a zuhanásból is pénzt keresni :-D