Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

dax húzza a piros csikot…

#546263 Borska

dax húzza a piros csikot,minden pozim plusszos,ráteszem a csúszóstoppokat és meglátjuk meddig szánkázik

remélem az első megindul…

#546260 Borska

remélem az első megindulás iránya lesz a mérvadó,és nem csinál brutál hátraarcot

Re: nincs cím

#546257 BudFox Előzmény: #546254

nemtudok mégsem nyitni semmit..áh...nemigaz.....na erről beszéltem...short kirázás.

vissza shortba,ezért kár…

#546256 Borska

vissza shortba,ezért kár volt reggel kiüttetni magam

hati short 17640 első pakk

#546251 BudFox Előzmény: #546245

de azért brókerem most hívott...rendezte a derivatív számlámat...hogyha mégis akarnék indítani valamit...ejj..nem kellett volna :D

még várok...

#546229 BudFox Előzmény: #546224

kicsit azért duzzogok.....pont mára volt ez az akció is megcsinálva....mármint az EKB....hogy húzzák maximumra a piacokat....szemetek...

mindegy...hétfőn lehet újat indítani long-short.

#546223 Fornit Előzmény: #546192

"Benoit Coeure ezzel bár nem mondott nagy újdonságot az elmúlt hetekben megjelent információkhoz képest, de a piacok mégis érzékelhető pozitív reakcióval fogadták"

#546221 BudFox Előzmény: #546218

pedig én nagyon tartani akartam a shortokat, átvinni hétfőre.....de ez az EKB pletyka meg satöbbi..nagyon nyomni akarják fölfele.... akkor leszek borzasztóan mérges ha itt zárás előtt lenyomják minuszba, hogy csak beetetés volt ez a SC .

#546218 BudFox Előzmény: #546216

Most meg akkorát rántottak ezen a vacak SP futureson hogy inkább lezártam a shortokat már....ennyi elég is volt nekem azthiszem....

reggel volt a futures +0.19 -en, most fölment +0.77 -re, most meg már +0.97 % on áll...

Így is lett..460 pont nyereség ..nem rossz....visszaszállni, a questor sajátsága miatt most meg már nem tudok :DD

úgyhogy mozi

#546216 BudFox Előzmény: #546192

persze véletlenül pont ma tudtak egy ilyen hírt kihozni :-)))

egész nap 45 fokos szögben erőltetik fölfelé a tőzsdéket...

no mindegy...már sok volt a zuhanás nekik...nem hibáztatom őket....csak mutassa meg valaki nekik hogyan kell a zuhanásból is pénzt keresni :-D

#546213 BudFox Előzmény: #546192

már megint csodavárás, pletyka...és a végén nesze semmi fogd meg jól :D

erre tudnak igazán emelkedni a tőzsdék....szánalmas.