értem, kösz
Saját maguk pörgetik, hogy azt hidd, hogy veszik.:-)
Ettől függetlenül persze jó lehet 1-2 Ft-ra.
Én inkább a hybridet forintozom.
előtte Q1-ben is ez volt a cél
jó lenne aha számokat is lehetne látni. a kp-s emelés érdekelne konkrétan befizetésre került-e
ha nem, akkor jogos hogy ez a cél ismételte,n merthát miből is lehetne tevékenykedni
ez elég durva. De akkor ki a fene vesz ma belöle több millió forintért??
hetek ota ilyen forgalommal? De azért ma is lehetett tömésben fogni 1-2 ft-t, nem? E-star sem sokkal jobb sztem, ugyanugy tömés ott is minden felfelé kör..
Idézet a féléves jelentésből, ez mindent elmond:
"A Kreditjog Corporation Nyrt. elsődleges célkitűzése az alaptőke felemelése, a Társaság a részvények kibocsátására helyezte a hangsúlyt és nem a tényleges árbevétel realizálásra, ennek függvényében a Társaságnak árbevétele nem keletkezett. "
Spekire ez?
Max. alsó limiten 1 percre.
Hetek óta tömés van.
de azért jobbak, mint a biomedical, mert ők a nagy semmit tartalmazó pdf-et 292KB-ban hozták össze, a kreténesek meg 32KB-ban.... :))
)))
de a sok nullát minek írják be, hogy megint pánik közlemény legyen?
ez mega lol: " Társaság legjobb tudása szerint készült"
Ennyi a tudásuk??? egy árva mellékletet nem tudnak csatolni hozzá?? :))
az ilyet 1 hónapra felfüggeszteném a tőzsdén, és dupla tőzsdei díjat kérnék arra a hónapra, és ha nem fizeti meg, akkor pápá bét...
http://bet.hu/newkibdata/111734661/2012.II._F_l_ves_jelent_s.pdf
ez is biomed-esre sikerült... :)))
"A Kreditjog Corporation Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban:
Kibocsátó), ezúton kijelenti, hogy a 2012. II. félévére vonatkozó kimutatásai a hatályos és alkalmazandó számviteli előírások alapján, a Társaság legjobb tudása szerint készült. Valós és megbízható képet ad a Társaság eszközeiről, kötelezettségeiről, pénzügyi helyzetéről.
A Társaság kijelenti, hogy a 2012.II. félévére vonatkozó vezetőségi jelentés megbízható képet ad a Kibocsátó helyzetéről, fejlődéséről és teljesítményéről. "
Ez tuti, mert egy árva számot nem írtak le ők sem.... :)))9
sajnos jóval több
amúgy mennyi lenne? engem is érdekelt volna ,de vmi 60e ft-os tételről beszéltek. nem említettek pontos árat, időszakot?
szerintem elég barátságos a felület, áttekinthető és jól lehet használni... csak ha kicsit olcsóbb lenne, vagy lenne "kisembereknek" is vmi baráti csomagjuk, pl havi 3e ft...
kértem teszt időszakot. Majd előfizetek, ha az oldal kereteibe belefér. Akkor készül majd néhány finom cikk :)