Regisztráció Elfelejtett jelszó

ZENE-Stock

Re: Break Dance 1982-83-ból

#54532 Ibiza Előzmény: #54504

nem volt egyszerü átmenni a nyugati oldalra..

akkor lehet te még a múzeum krt-on is nepperkedtél lemezzel.

#54504 Hathor Előzmény: #54492

Én ezeken nőttem fel. Hasonló volt a 8keres Szigony utcai életünk, mint a Bronxi, Harlemi élet. Zajlott az élet körülöttem. Az általánosban Gandmaster Flash: Step off-ot, Message, New York-ot hallgattunk. Nyomtuk a breaket, beat box-ot, és próbáltunk halandzsázni. A környékünkön bombázták le a 100éves épületeket és a romok között kutakodtunk állandóan, gangekben jártunk. A suliból logtunk, amikor csak tudtunk. Középiskolában Nyugat Berline jártam ezekért a zenékért a WOM, Saturn, Pinky lemezboltokba.

Minden második hetemet berlinben töltöttem, amíg le nem dőlt a berlini fal, illetve a rendszerváltásig. lazaság volt.. 15évesen 1500Ft-os repjeggyel mentünk Berlinbe és 500Ft-ért volt szállásunk az Alexander Platzon.. szép emlékek. Én láttam el a Pesti Breakeseket zenével..

Sámsonék kezdtek egy lemezboltot nyitni a József krt-on.. Aztán ezt átvette GYőremix.. Syndicate néven.. mondjuk volt benne időbeli átfedés..tele voltak BCM-es hiphop lemezekkel.. Auztán ezt átvette GYőremix.. Syndicate néven.. mondjuk volt benne időbeli átfedés. Ja meg a Solarisba is hoztuk az amcsi lemezeket :)

Utána jött az asszonyom és benőtt a felejem lágya.. azóta elvégeztem 4iskolát még..

#54492 raymundka Előzmény: #54466

Hathor, neked fekából van a lelked! Ezeket én '83-ban árultam mint kezdő

lemezboltos.Ha itt elkezdenék 83-as klippeket linkelni, holnapra (VIP) fórumzóvá

avanzsálhatnék. Szóval jó volt, de nekem trance-ből van a lelkem,

bár 60 éves leszek 1-2-re. Tiesto, PVD, Markus Schulz, AVB, stb.

Ezektől tudok boldog lenni (meg sírni). Akár maga a Herceg :)))

Re: Old School

#52440 Hathor Előzmény: #52416

Köszi :)

egyébként jó kis Balatoni nóta volt ez...

sajnos mindig a Mirigyék jutnak eszembe róla..