Regisztráció Elfelejtett jelszó

ZENE-Stock

Re: Old School

#51273 Hathor Előzmény: #51270

Na én erre a nótámra szavazok az egész listáról :)

sikerült meghallgatnom 2x egymás után, jöhet a harmadik.. óriási..

#51270 Hathor Előzmény: #51269

Huuu Boogie Down-ról vissza, csak a név azonos.

Kedvenc Electric Boogie zeném: elég Old School :)

#51269 Hathor Előzmény: #51267

Egyébként nem szóltam még Boogie Down Productionról 1986-ból, ami fordította az Old Schoolt nálam az újabb stílus fele, amit megtolt Public Enemy első albuma..

Boggie Down Production:

ez elég durva volt a régi old school fordítására:

#51268 Ibiza Előzmény: #51265

hatalmasat szólt carson bassreflex ládák regent csöves végfokkal..

Re: Hencinek

#51266 Kissherceg Előzmény: #49809

szövege olyan bonyollt, hogy csak a végére tanultam meg :))):))) köszi, gondoltam vmi népdallal meghálálom, de helyette az igazi

ropjátok

#51265 Hathor Előzmény: #51261

egyébként, akkor nem figyeltél eléggé a topikra, mert már teleraktam Old School cuccokkal a topicot, Sugar Hill gang, Run-DMC, Fat Boys, UTFO, Rock Steady Crew, Break MAchine, Boogie Boys, LL.Cool J, EPMD, Melle Mell, Beat Street, Malcolm Maclaren, Shannon, IOU, Paul Hardcastle, Garndmaster, Afrika Bambaataa, World Class Wreckin Cru, Public Enemy, NWA, Ice Cube, Ice-T cucokkal :)

De a felsorolás tizedénél vagyok csak :)

Itt van egy tömör sűrű old School mix:

Talán elkapsz egy két ismerős nótát. Ezeknek a 3/4-e bakeliten megvan :)) nagy érték már.

1986-1988ban pedig bepisiltek itt az országban egy Amcsi old scoll bakelit láttán..

#51264 Hathor Előzmény: #51263

86-88ban suli helyett nyugat-Berlinbe jártam a check point charlin át albumokért 15-16évesen.. WOM-Saturn-Pinky lemezboltokból, kemény 20-30DM-ért kaptuk a lemezeket ;-)

isteni idők.. vonattal az Elba partján hetente..

#51263 Hathor Előzmény: #51261

összes albuma megvan..

nálam nagyobb old schoolos nincs szerintem :) nem hiába vezettem 86-87-ben Rap clubot a Petőfi csarnokban ;-))

Grandmaster Flash, Kurtis koncerten is voltam 1990-ben a ligetben, Grandmaster nyomott is egy eredeti autogramot e gykedvenc dupla válogatásomra, még a jegy is megvan a koncertre

ez nagyon old school lesz:

#51261 Ibiza Előzmény: #51252

grandmaster flash a kedvencem volt.. beakartam rakni a múltkor de gondoltam ezek a mai csibészek azt sem tudják miröl beszélek.. megleptél

mint ll cool j

#51260 Hathor Előzmény: #51255

Funk Master Flex nagyon komoly mixeket csinál.. a Volume III. a kedvenc albumom..