Ma reggeli Milliók reggelire c. müsor szerint tegnap két különböző összejövetelen két külünböző FED illetékes egymásnak homlokegyenest ellentmondó dolgot mondott a QE3 kapcsán.
Ma reggeli Milliók reggelire c. müsor szerint tegnap két különböző összejövetelen két külünböző FED illetékes egymásnak homlokegyenest ellentmondó dolgot mondott a QE3 kapcsán.
Meglehet, hacsak meg nem cáfolják ezt a qe3 cuccot.......mert akkor, nagy potty lesz....
most kitörtnek látszik....
A kor. :)
Kim professzort fel kellene keresned.. :P
Nem tudom pontosan mi fog történni, de tavaly tele volt a sajtó azzal, hogy 'történelmileg' szeptemberben legerősebb az arany.
Ehhez képest akkor sokat esett.
Ha évszázadosan szeptember a legerősebb hónapja, nem valószinü, hogy egymás után kétszer 'betlizzen'.
nekem a korabbi savozasok (15-30) zarva. Longhoz nekem magas, shorthoz alacsony. Regebb ota irogaom, hogy 1580-1600 közötti pihenes utan 1900 lesz, de ezt magam is nehezen hiszem el...
nem bánom :o) ha emelkedik.
legalább rá lehet adni értelmes szinten.
És most?
az lehet. De a long eddig szepen hoz. Meg a vegen tenyleg 1900 fole megy
ők is együttműködést akartak stockyval...
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/21/csodben_az_aranykozpont/
itt más elképzelhetetlen :o) számomra.
persze vannak pici korrekciók, amikkel lehet játszadozni long irányba, de a trend atomshort.
Ma stagnálással nyitott az Arany:
http://www.tozsdearnyek.hu/index.php?lng=hu&pg=m1&id=arany_uncia_devizanemenkent_1
csak mák..
nem..tényleg..1800 a korlátár.. messze van.. 1520-1620ban jól mozog.. de sávosan veszem..mert nem milliméter pontosan közlekedik..
túl nagy pakk lett mert kettőben vettem és az egyikben elírtam a db számot..ráadásul a net vacakolt és kétszer nyomtam rá.. :) utána kabalából megtartottam.
nem vagyok cidris.. olyan pozikat veszek fel amit tartani tudok amik vannak azokat meg kezelem... vagy le kell zárni vagy nem..hol a helye a cidrinek..
grat!
620 körül azééé volt cidri....
fele arany shortomat eladtam..túl nagy volt..ez hagy fusson..
megint jól hozott..szeretem.