Tudom tudom...
Knight capitalt viszont tényleg kukázom, túl kockázatos..
Zotya32
Az a baj Nokia januárra nem, hogy 2 euró, de szerintem a dupláján lesz.
Én arra játszottam, hogy hátha még megy le wp8 megjelenéséig.
Tudom tudom...
Knight capitalt viszont tényleg kukázom, túl kockázatos..
Zotya32
Az a baj Nokia januárra nem, hogy 2 euró, de szerintem a dupláján lesz.
Én arra játszottam, hogy hátha még megy le wp8 megjelenéséig.
Nyomi phylt ha eladnám másnap kitörne. Januárban portfolió átrendezés jön... Addig nokia maradjon 2 ajró környékén...
"Nagyon bánt az ilyen, egyértelműen alul volt értékelve a cég, erre én meg tökörészem facebookkal."
én idejében szóltam....
Microsoft and Nokia could pre-empt Apple
http://www.marketwatch.com/story/microsoft-and-nokia-could-pre-empt-apple-2012-08-21
nyakamat rá h megint felvásárlási lehet
tp apportálja ))))
Nagyon bánt az ilyen, egyértelműen alul volt értékelve a cég, erre én meg tökörészem facebookkal.
Hasonlót érzek Knight Capitalben is, de azt se merem megjátszani...
Már megint mire van itt ilyen rally?
A francért nem szálltam én is be, 2$ alatt, most meg már nem merek...
Asszem megvárom következő negyedévest, az még vastagon minuszos lesz, de talán már a wp8 látható lesz rajta.
A Nokiánál az elmúlt években kissé eltaktikázták magukat a döntéshozók. Az egykor piacvezető telefongyártó az egyik legproblémásabbá vált a szegmensben. A legnagyobb lemaradásban az okostelefonok piacán volt a Nokia. Ennek következménye volt, hogy a tőzsdéken is jelentősen visszaesett a Nokia-részvények árfolyama. Most azonban úgy tűnik, újra beindulhat a szekér. Stephen Elop, Nokia-vezér várhatóan szeptember 5-én jelentheti be egy új időszak kezdetét. Ekkor mutathatja be a Nokia az első Windows 8-as okostelefonját. Az Apple szeptember végére tervezi bemutatni az új iPhone 5-öt. A Nokiának szüksége van a jó hírekre, hiszen csak az előző negyedévben több mint 1,4 milliárd euró veszteséget termelt. Emellett a harmadik negyedéves előrejelzések sem túl optimisták. Javulás először a negyedik negyedévre várható, de a részvények árfolyama az elmúlt időben már emelkedni kezdett.
A Nokia stratégiájának megváltozását jelentheti, hogy a játékfejlesztés terén együttműködési megállapodást kötött a Zynga-val. Meglátásunk szerint a hír mindkét vállalat számára pozitív, azonban árfolyamhatással nem jár. A Nokia számára azért lehet pozitív a megállapodás, mert az alkalmazások terén megközelítheti a versenytársak által diktált színvonalat, míg a Zynga új platform irányába tudott nyitni.
,
,
,
,
Bécs helyett Budapestet választja a Nokia
Bécsből Budapestre helyezi át kelet-európai regionális központját a Nokia - erősítette meg a vállalat szóvivője az erről szóló sajtóértesüléseket a Die Presse című osztrák lapnak. Ezzel egyidejűleg csökken a bécsi telephely jelenleg 50 fős létszáma - közölte Alma Mautner. Az alkalmazottak egy részét a tervek szerint Budapesten foglalkoztatnák tovább.
A Futurezone.at osztrák hírportál értesülése szerint a Nokia 30 fős létszámcsökkentést jelentett be az osztrák munkaügyi hivatalnál. A szóvivő kijelentette, egyelőre nem tudni, hogy közelebbről mely feladatok kerülnek át Budapestre. "Ez attól függ, hogy hány eddigi bécsi munkatársat tud Budapestre csábítani a vállalat" - mondta.
Az alpesi országokért és a délkelet-európai piacért eddig felelős osztrák telephely októbertől a nyugati régióhoz tartozik majd a vállalat belső szervezetében, és egy finnországi központ irányítja majd.
A finn mobiltelefon-gyártó június közepén jelentette be, hogy több országban összesen 10 ezer dolgozótól válik meg. Ezzel a 2010 óta bejelentett leépítésekkel együtt több mint negyedével csökkenti alkalmazottainak számát. A komáromi Nokia-gyár 4400 alkalmazottjának létszáma egy februári bejelentés után az év végéig több lépésben 2300 fővel csökken.
http://mobilarena.hu/tema/re_asha_touch_zynga_jatekokkal/hsz_1-50.html
Ez szerintem jó lépés lesz nokiától wp8 mellett, de szigorúan akkor ha 100 max 150$ lesz a legdrágább ilyen telefon!
Zyngán lassan lehet gondolkodni vételen, nokia mellett:)
Egyetértek, az android hacsak ki nem talál valamit, esni fog!
Most még azért tud ilyen jól szerepelni ,mert nincs konkurenciája, a wp7 kötött, az iphone meg rétegfelhasználókat ér csak el az ára miatt.
Amúgy az a vicc, hogy nekem a legújabb gyári android OS vana telefonomon (Nexus s, 4.1), de igy is röcög, lassú és akadozik!Képtelenek ennyi hardverre normálisan optimalizálni a rendszert és ezen az erősebb hardverek se segítenek. A sokat emlegetett nyiltság meg csupán az emberek kis százalékát érinti, nem fogják azért hackelni a telefont. ők csak hazsnálni akarják és erre wp8 teljesen alkalmas lesz már.
Amúgy az android rootolás se egyszerű, én például nem is tudtam megcsinálni.
a 41 megapixelnek, a cikkben is leírták egyébként, az az értelme h belezoomolhatsz azaz úgy viselkedik mintha objektívet pakolnál a telóra.
Ami az oprendszereket illeti a W8 már kijött és eléggé flexibilis pendrivera is lehet telepíteni és hasít is. Ami a versenytársakat illeti az android egy rakás sz@r egy oprendszernek álcázott játék, az apple cuccok korrektek felhasználóbarátak de lezártak és már a w7-tel se tudnak nagyon konkurálni, sztem a w8 ág tarolni fog.
Valami értelme csak kell, hogy legyen.
Nem egészen értelek: Világosan levezeted, hogy semmi értelme sem volt az akvizíciónak, majd mégis értelmet keresel benne.
Látod Te se tudsz választ adni. Csak egy telefonoprendszerben lenne értelme a dolgonak, azviszont elúszóban van.
Na midnegy, majd idővel kdierül.
"Mi a bánatért vett meg facebook egy fotóalkalmazást (instragram), ha nem akar saját oprendszeres mobilt? Ráadásul szvsz baromi drágán, 1 milliárd $-ért vették meg."
Gondolom az eplényi sípálya nem volt eladó és libából sem volt túlkínálat.
(De ez már nagyon off...)
Egyvalamit ne felejts el, itt a szálakat akkor a microsoft irányítja, aki pedig a facebook szövetségese. Semmi okból nem akarják "bekeríteni" facebookot, microsoftnak nem konkurencia, lévén nem utazik a közösségi médiában ilyesformán mint facebook.
A zynga bevételeinek meg jórészét egy ideig még facebook fogja adni, hiába a microsoft támogatása, partnersége, wp8 még piacon sincs.
Plussz az se véletlen, hogy wp8ban méllyen integrálva lesz facebook!
Az az érdekes számomra, hogy midnenki csak nokiáról bezsél wp8 kapcsán, pedig HTC is jön ki egyből 3 telefonnal éshát ők is igencsak méllyrepülésben vannak. Az is igaz, hogy nekik megromlott a viszonyul valamiért microsofttal, ha jól tudom win8 táblagépeket se adnak majd ki.
Amúgy abban biztos vagyok, hogyha a facebook saját alkalmazásboltja beindul ahova más játékfejelsztők is kiadhatnak játékokat, mindjárt eltörpül zynga a többi mellett.
Egy valamit viszont mondj meg nekem (írhatod facebook topikba): Mi a bánatért vett meg facebook egy fotóalkalmazást (instragram), ha nem akar saját oprendszeres mobilt? Ráadásul szvsz baromi drágán, 1 milliárd $-ért vették meg.
Ezt az alkalmazást mobilra találták ki, semmi haszna asztali felületen..
Én ebben a történetben azt látom érdekesnek, ahogy szépen bekerítik a Facebookot, azaz nem direktben támadják le, hanem szépen körbeveszik, hogy megfojtsák. Hiszen egy oldalról az EA perli a Zyngát, amely most belemenekül a Nokia -> Microsoft szövetség "anyagi védelme" alá, mindeközben a Zynga új platformja (amit korábban belengettek) immár egyértelműen a WP8/Nokia lesz, tehát ez már nem csak komolytalan pletyka, hanem vérkomoly realitás.
Ebben az ügyben számomra a Nokia inkább "strómannak" tűnik egy sokkal nagyobb játszótéren.