Re: Nokia-Zynga együttműködés
Roberrtto Előzmény: #542439Egyvalamit ne felejts el, itt a szálakat akkor a microsoft irányítja, aki pedig a facebook szövetségese. Semmi okból nem akarják "bekeríteni" facebookot, microsoftnak nem konkurencia, lévén nem utazik a közösségi médiában ilyesformán mint facebook.
A zynga bevételeinek meg jórészét egy ideig még facebook fogja adni, hiába a microsoft támogatása, partnersége, wp8 még piacon sincs.
Plussz az se véletlen, hogy wp8ban méllyen integrálva lesz facebook!
Az az érdekes számomra, hogy midnenki csak nokiáról bezsél wp8 kapcsán, pedig HTC is jön ki egyből 3 telefonnal éshát ők is igencsak méllyrepülésben vannak. Az is igaz, hogy nekik megromlott a viszonyul valamiért microsofttal, ha jól tudom win8 táblagépeket se adnak majd ki.
Amúgy abban biztos vagyok, hogyha a facebook saját alkalmazásboltja beindul ahova más játékfejelsztők is kiadhatnak játékokat, mindjárt eltörpül zynga a többi mellett.
Egy valamit viszont mondj meg nekem (írhatod facebook topikba): Mi a bánatért vett meg facebook egy fotóalkalmazást (instragram), ha nem akar saját oprendszeres mobilt? Ráadásul szvsz baromi drágán, 1 milliárd $-ért vették meg.
Ezt az alkalmazást mobilra találták ki, semmi haszna asztali felületen..