Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: df

#542098 Hathor Előzmény: #542082

Na ezzel a pihenővel órás túlvettséget letudták, DAX már vételre is fordult óráson.

Lássuk

#542082 Hathor Előzmény: #542067

Kíváncsian várom hánykor veszik meg a 100.000es OTP pakkot.

13.00? 14.00? 14.30? 15.30? az utóbbi már elég későn lenne. 14.30jó.

hati zárás és a jóhírek …

#542069 Ibiza

hati zárás és a jóhírek miatt is csak ennyire fussa? az nem sok..288as shortom még alig nullában..

#542067 Hathor Előzmény: #542065

Ok.

Szia! Kellemes hétvégét!

Vegyél egy gépet a haszonból, ne szerelj. :D

Hatis élete árán is kirakja védőhálóját, nehogy feljebb menjünk ,-)

ejhh de beteges ez már.

Na elmegyek én is kicsit, mert már unalmas vagyok magamnak is..

#542066 Hathor Előzmény: #542062

Richter fel!

Nem is csoda, olyan szép aza hetes fordított fej-váll, hogy hozok be rá pénzt huszadika után és azt betesszük portfolioba.

#542065 wizes Előzmény: #542061

Nem tudok, este jövök haza, fiamnál gépet szerelek, tehát gép sem lesz.

Felét eladom és annyi.

Pákok!

#542064 big-ebuy Előzmény: #542062

biztosra mentek...

van vér a puc...ádba itt longolni..:)szvsz

2 hét múlva ellenőrizük a pozit:)

#542062 Hathor Előzmény: #541911

100.000darab van OTPben 3850en eladáson.

Lássuk kell-e ez a pakk nekünk?

Big-E..

ma is eladhatta volna jobb áron azt az 1739darab törzsrészvényt az OTP.

nem? Hát nem butuska? :D

Ijesztgeti itt a népet 1739darabbal, a maradék meg már jóval többet ér :D

#542061 Hathor Előzmény: #542059

hagyd 15.30ig és meglátod! csak vissza tudsz nézni 15.30-17.00között.

Én ezt tenném.

#542059 wizes Előzmény: #542033

Nemsokára el kell mennem, te átvinnéd keddre a pozid, adjam el a felét, egészet, a francba micsájjak?

Stopot tegyek, be de az hétfőn halott!

o)

FX tradert régebben néztem, beállítottam, többször elvesztette a beállítást: elhagytam. Nem emxtem rá, hogy fekete az alap, vagy arra állítottad be?

Nem jó akkor ha nyomtatni akarsz, akkor használhatatlan, ezért én mindíg világos alapot használok.

#542054 Hathor Előzmény: #542052

Ki az aki még mindig soknak találja a 210es KT-t, meg ami itt megy?

Képes 210re adni megint..

mondtam sosem lesz ennek vége..

30.000ig is ütni fogják hatit.

Hihetetlen.

közbe futik újra fel.

#542052 Hathor Előzmény: #542033

Kicsit várakozás van, konszolidáció, így gondolom még belefér itt egy kis hír áttekintés:

Politikai unióról beszélt Merkel:

Kiállt az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi kríziskezelő stratégiája mellett, az európai vezetőknek pedig a fiskális unió mielőbbi megteremtését sürgető üzenetet küldött Angela Merkel Kanadából. Az idő egyre sürget - mondta a német kancellár.

----------------------------------------------------------------------------------------

Berlinnek tetszik az EKB eurómentő terve

Németország támogatja az Európai Központi Bank tervét az euró megmentésére, közölte a Angela Merkel német kancellár Ottawában. A kancellár a kanadai miniszterelnökkel, Stephen Harperrel tartott közös sajtótájákoztatót,

"Az idő szorít minket, de az ügyek nagy részében úgy érezzük, a megfelelő úton járunk", mondta Merkel, hozzátéve, hogy az euróövezet vezetői elkötelezettek, hogy megtartsák a közös valutát.

A kancellár támogatja a tervet, amit Mario Draghi, az EKB vezetője jelentett be. A terv szerint a központi bank a másodlagos piacon fogja felvásárolni a bajba jutott országok államkötvényeit, hogy ezzel lejjebb tudja vinni az államok hitelezésének költségeit

--------------------------------------------------------------------------------

#542033 Hathor Előzmény: #542030

Random FXtrader.

Te kapsz hozzáférést, mert szintén randomos vagy.

Illetve én vagyok az is :D

11órás EU trade balance adat elég jól sikerült, duplája lett a vártnak az eredmény zöldben. 16.00kor lesz szinte csak adat, amit lehet nézni.

Most egy kis konszolidáció, bázisépítés, 18K erősítés és mehetnénk fel.

#542030 wizes Előzmény: #542025

Igen ezt is ismerem, de a NetBokit évekig használtam. Összel tavaly otthagytam, ami van az ott van de nem kereskedek vele, mert ott ráfáztam. majd 1-2 év múlva visszatérek oda is. o)

Én most a Random Netboont használom hatira, meg régebben otira is, nincs reálom és qrva jól elvagyok, nincs akkora kereskedési kényszerem.

Melyik platform az amelyik korom fekete alapon van és szoktál berakni képet?