Az a 100k ma bent marad vsz.
Na ezzel a pihenővel órás túlvettséget letudták, DAX már vételre is fordult óráson.
Lássuk
Kíváncsian várom hánykor veszik meg a 100.000es OTP pakkot.
13.00? 14.00? 14.30? 15.30? az utóbbi már elég későn lenne. 14.30jó.
hati zárás és a jóhírek miatt is csak ennyire fussa? az nem sok..288as shortom még alig nullában..
Ok.
Szia! Kellemes hétvégét!
Vegyél egy gépet a haszonból, ne szerelj. :D
Hatis élete árán is kirakja védőhálóját, nehogy feljebb menjünk ,-)
ejhh de beteges ez már.
Na elmegyek én is kicsit, mert már unalmas vagyok magamnak is..
Richter fel!
Nem is csoda, olyan szép aza hetes fordított fej-váll, hogy hozok be rá pénzt huszadika után és azt betesszük portfolioba.
Nem tudok, este jövök haza, fiamnál gépet szerelek, tehát gép sem lesz.
Felét eladom és annyi.
Pákok!
biztosra mentek...
van vér a puc...ádba itt longolni..:)szvsz
2 hét múlva ellenőrizük a pozit:)
100.000darab van OTPben 3850en eladáson.
Lássuk kell-e ez a pakk nekünk?
Big-E..
ma is eladhatta volna jobb áron azt az 1739darab törzsrészvényt az OTP.
nem? Hát nem butuska? :D
Ijesztgeti itt a népet 1739darabbal, a maradék meg már jóval többet ér :D
hagyd 15.30ig és meglátod! csak vissza tudsz nézni 15.30-17.00között.
Én ezt tenném.
Nemsokára el kell mennem, te átvinnéd keddre a pozid, adjam el a felét, egészet, a francba micsájjak?
Stopot tegyek, be de az hétfőn halott!
o)
FX tradert régebben néztem, beállítottam, többször elvesztette a beállítást: elhagytam. Nem emxtem rá, hogy fekete az alap, vagy arra állítottad be?
Nem jó akkor ha nyomtatni akarsz, akkor használhatatlan, ezért én mindíg világos alapot használok.
Ki az aki még mindig soknak találja a 210es KT-t, meg ami itt megy?
Képes 210re adni megint..
mondtam sosem lesz ennek vége..
30.000ig is ütni fogják hatit.
Hihetetlen.
közbe futik újra fel.
Kicsit várakozás van, konszolidáció, így gondolom még belefér itt egy kis hír áttekintés:
Politikai unióról beszélt Merkel:
Kiállt az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi kríziskezelő stratégiája mellett, az európai vezetőknek pedig a fiskális unió mielőbbi megteremtését sürgető üzenetet küldött Angela Merkel Kanadából. Az idő egyre sürget - mondta a német kancellár.
----------------------------------------------------------------------------------------
Berlinnek tetszik az EKB eurómentő terve
Németország támogatja az Európai Központi Bank tervét az euró megmentésére, közölte a Angela Merkel német kancellár Ottawában. A kancellár a kanadai miniszterelnökkel, Stephen Harperrel tartott közös sajtótájákoztatót,
"Az idő szorít minket, de az ügyek nagy részében úgy érezzük, a megfelelő úton járunk", mondta Merkel, hozzátéve, hogy az euróövezet vezetői elkötelezettek, hogy megtartsák a közös valutát.
A kancellár támogatja a tervet, amit Mario Draghi, az EKB vezetője jelentett be. A terv szerint a központi bank a másodlagos piacon fogja felvásárolni a bajba jutott országok államkötvényeit, hogy ezzel lejjebb tudja vinni az államok hitelezésének költségeit
--------------------------------------------------------------------------------
Random FXtrader.
Te kapsz hozzáférést, mert szintén randomos vagy.
Illetve én vagyok az is :D
11órás EU trade balance adat elég jól sikerült, duplája lett a vártnak az eredmény zöldben. 16.00kor lesz szinte csak adat, amit lehet nézni.
Most egy kis konszolidáció, bázisépítés, 18K erősítés és mehetnénk fel.
Igen ezt is ismerem, de a NetBokit évekig használtam. Összel tavaly otthagytam, ami van az ott van de nem kereskedek vele, mert ott ráfáztam. majd 1-2 év múlva visszatérek oda is. o)
Én most a Random Netboont használom hatira, meg régebben otira is, nincs reálom és qrva jól elvagyok, nincs akkora kereskedési kényszerem.
Melyik platform az amelyik korom fekete alapon van és szoktál berakni képet?
Equitast ismered?
http://postimage.org/image/livksdteh/full/
nekem ez tetszik, csak ehhez nincs markers, így marad a pro felület bámulása.
nagyon belongozódtál Hathor :-))
eddig honnan van a pakkod átlaga ?