legjobb
kaszálni este?
http://indavideo.hu/video/Lany_kaszal
Harmatos füvet kell!!!!!
A hegyét nagyon picit felfelé kell tartani és fordítot és magad felé húzod egyszerre...
:D
jah, ez megint akkor egy "nesze semmi fogd meg jól" féle nyilatkozat volt... :
Mehetünk tovább még 100 pontot, de akár eshetünk is 150 -et....aztán a végén megtapsolja magát hogy megint eltaláltam :D
A befektetők által egyik leginkább figyelt stratéga, Marc Faber tegnap a CNBC-nek nyilatkozott, és elmondta, hogy a piacok rövid távon akár tovább is emelkedhetnek, az S&P 500 index az 1500 pontos szintet is elérheti. Ez azonban szerinte nem egy megalapozott rali, a benchmark a jelenlegi szintekről várakozásai szerint mintegy 150 pontot eshet.
az a szép hogy fingja nincs senkinek mi is és hogy is lehet ezután,lövöldöznek össze vissza a nagy guruk is,világvége jóslat hegyek,a másiktól uj csúcs,olyanok mint mi, találgatnak :)
lehet annak lesz igaza aki belekuckózott a longba ? ki tudja
hát most hogy bezártunk USA megindult kicsit fölfele....
ezeknek semmi sem jó csak a maximum ? és még a maximumon is az állami beavatkozást várja mindenki, figyeljétek csak meg....
remélem összeomlik ez a vacak dollár egyszer csak....:-)
Szép felkötés :D
Fülescsésze nyakvonalát megközelítettük.
Holnap kitörhetünk..
Jól van.
Megy ez nekünk fiúk!
Megyek kaszálni most ennek ellenére. Ja most nem lóvét, hanem füvet..
200nölt le kell kaszálnom!
JJBOY! Kaptam kölcsön kézi kaszát is, azzal kezdem.. ha nem megy, beindul a motoros!
Üdv
előbb húzzák, aztán verik....ez tényleg így szokott lenni...és csókolom, spriccelni is fog?:))
nem tudom,de sok sok éve ez megy,persze lehet hogy most más lesz ,gőzöm sincs
ha az otit a gyj miatt adják akkor tegnap-tegnapelőtt miért vették?
mutyi ez tényleg
igen,pontosan,és ha erre a tüzijátékra nem mozdulunk.........
bááár bux külön állatfaj,majd ha vérvörös a világ mi hasítunk
ez az átka a triplabóvlinak
forgalom nincs ,csak speka
közben dax 7000